Ledig stilling:

Prosjektledelse og forretningsutvikling i hjertet av sirkulærøkonomien | Looping AS

Om rollen

Sted Oslo
Frist Snarest
Ansettelsesform Heltid
Stillingstittel Forretningsutvikler/Prosjektleder

Kontaktperson

Herman Persen Fostvedt Send e-post
HR-manager 93 09 66 61

Looping er nå i ferd med å gå inn i en piloteringsfase innen emballasje til byggevarer på bakgrunn av arbeid vi har gjort de siste to årene. Prosjektene vi jobber med er støttet av bl.a. Handelens Miljøfond og er i samarbeid med store aktører i byggevarebransjen. Dette markedet viser betalingsvilje og pågangsmot for å få produktene lansert. Rollen vil få et prosjektlederansvar for disse prosjektene og gjøre det som trengs for å bringe de hele veien ut til markedet og tilbake igjen. Dette vil innebære planlegging, oppfølging, kundekontakt og generell prosjektledelse. Det er særlig viktig med fokus på fremdrift og gjennomføring, samt å se det store bildet og sette disse produktene inn i et større system.

Hvem ser vi etter?

Du er selvstendig og fokusert på fremdrift og gjennomføring. Du brenner for innovasjon, utvikling av sirkulære forretningsmodeller og å jobbe med fremtidens emballasjeløsninger. Du setter klare mål og har et solid engasjement for å nå disse. Du er teamorientert og ønsker å bidra til en positiv selskapskultur. Du kan vise til gode resultater.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Aktuelle kandidater bør ha minimum en bachelorgrad, helst innen prosjektledelse eller forretningsutvikling.
 • Det er ønskelig med minst 3-5 års erfaring fra lignende stillinger.
 • God fremstillingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
 • Vi ser det som en stor fordel om du har relevant erfaring fra prosesser som innebærer produktlanseringer og utforskning av nye markeder.
 • Bransjekunnskap innen logistikk, emballasje, avfallshåndtering eller bygg og anlegg er en fordel.

Relevant erfaring og “drive” kan kompensere for manglende kvalifikasjoner.

Hva kan vi tilby?

 • Et dedikert team bestående av motiverte og kompetente medarbeidere
 • Aktiv ledelse, styre og eiere
 • Et attraktivt opsjonsprogram
 • Sentral og synlig lederrolle, - i bedriften, i bransjen og næringslivet for øvrig
 • En variert arbeidsdag med strategiske-, taktiske- og operasjonelle oppgaver
 • Kort vei til beslutninger og stor mulighet til å påvirke hverdagen
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger

Dersom stillingen vekker interesse, ta gjerne en uforpliktende prat med Herman Persen Fostvedt på +4793096661.

Søknad og CV sendes gjennom Finn.no sin søkerportal.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk på stilling!


Om arbeidsgiveren

Looping er et selskap som utvikler og produserer gjenbrukbar transportemballasje for bygg og anleggsbransjen i en sirkulær tjenestemodell. Vår første produktserie, Modulcover, er et gjenbrukbart beskyttelsesdekke for entreprenørmoduler, bomoduler og stålmoduler. Vi tilbyr gjenbruk som tjeneste i en modell der produktene vedlikeholdes og spores gjennom hele livsløpet slik at kunden til enhver tid får en best mulig brukeropplevelse. Selve produktinnovasjonen eliminerer bruken av engangsplast og reduserer tid brukt på emballering og demontering med opp til 75%. Så langt har vi redusert over 60 tonn med engangsplast for våre kunder på tvers av bygg og anleggsbransjen i Norge og utvider stadig til nye markeder. Looping teller i dag 6 ansatte i Norge, 1 i Sverige under Looping AB og 9 i Litauen der vårt datterselskap Looping Production er lokalisert. Vi har kontor sentralt på Skøyen og har lager og logistikkfasiliteter på Lørenskog. I 2020 skalerte vi til Sverige og Finland med børsnoterte Adapteo Group og ligger an til omsetningsdobling i 2021. Vi opplever stor etterspørsel etter sirkulær emballasje i det europeiske markedet og går nå inn i en spennende vekstfase der vi ønsker å styrke laget med nøkkelkompetanse som vil gjøre oss rustet til å møte fremtidige utfordringer. Vi søker derfor etter en fremoverlent Prosjektleder/Forretningsutvikler som vil være en sentral ressurs i selskapets daglige drift og videre vekst.

For mer informasjon om Looping:

Nettside: www.looping.no

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/looping-as

Instagram: Looping.eco

Powered by Labrador CMS