Ledig stilling:

Rådgiver industri - Siva

Har du lyst til å jobbe i en organisasjon som utgjør en forskjell?

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Norge trenger økt verdiskaping, både i eksisterende næringsliv og ved å bygge ny, bærekraftig industri. Siva tar et ekstra ansvar og er beredt til å ta en utviklende og mobiliserende rolle for økt industrivekst.

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 07. oktober 2021

Søk på stilling

Avdeling industri jobber aktivt for utvikling og vekst i norsk industri. Vi trenger raskere omstilling og mer nyskaping! Gjennom egne verktøy som Norsk katapult og i et godt samspill med den øvrige virksomheten i Siva er avdeling industri en viktig pådriver for å realisere økt industriproduksjon i Norge.

Som rådgiver industri vil du bli en viktig del av en avdeling med høyt engasjement for industriutvikling og Sivas samfunnsoppdrag. Vi ønsker oss en kollega som vil være med å ta ansvar for at både avdelingen og Siva kan nå sine mål.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Bidra i prosess- og økonomistyring
  • Gjennomføre analyser og utredninger som utvikler kunnskapsgrunnlaget for .....avdelingens og Sivas arbeid
  • Utvikling og drift av arbeidsverktøy innenfor hele avdelingens ansvarsområde.
  • Utvikling og oppfølging av katapult-sentre basert på Sivas tjenester
  • Bidra i aktuelle utviklingsprosjekter
  • Planlegge og lede arrangement

Vi søker deg som har relevant utdanning på masternivå. Erfaring fra arbeidslivet er en fordel, men ikke en forutsetning. Relevante fagområder for stillingen vil være økonomi-IT, forretningsutvikling og innovasjon, industri -og næringsutvikling. Du har interesse for teknologiske trender og næringsutvikling og er en pådriver for utvikling og bruk av verktøy for dataanalyse. Vi tror du har gode forutsetninger for å lykkes hvis du er glad i utstrakt samarbeid og dialog med et bredt kontaktnett internt og eksternt. Din evne til å være selvgående og initiativrik vil bli verdsatt hos oss.

For mer informasjon, kontakt gjerne vår rådgiver i Jefferson Wells, Anne Dordi Alseth, mobil 924 48 268. Alle henvendelser behandles konfidensielt i en innledende fase, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Deretter vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du opplyse om og begrunne dette i søknaden. Du blir varslet dersom ønsket om unntak fra offentliggjøring ikke blir tatt til følge. Vi gjør oppmerksom på at unntak fra offentliggjøring kan omgjøres i en eventuell klagesak. Søknadsfrist 7. oktober 2021.

Søk på stilling

Siva – selskapet for industrivekst, er et statlig foretak som utvikler, eier og finansierer en nasjonal infrastruktur for innovasjon og næringsutvikling – det har vi gjort i over 50 år! Vår virksomhet er til stede over hele landet, der vi bidrar til arbeidsplasser, verdiskaping og levedyktige lokalsamfunn.

Powered by Labrador CMS