Ledig stilling:

reMarkable søker Servicedesigner

Denne stillingen er ikke lenger aktiv.

I reMarkable jobber vi for bedre tenkning ved å tilby teknologi uten distraksjoner. Selskapet er i sterk vekst, og vi søker nå flere service designere til å utvikle fremtidens kundeopplevelser. Som designer i reMarkable vil du bli en del av en voksende og tverrfaglig designavdeling som jobber med å forbedre dagens produkter og tjenester, samt definere hvor vi skal være i fremtiden.


En helhetlig kundereise

Vi er på jakt etter en strukturert, kreativ og selvstendig service designer som kan være med å utvikle sømløse og brukervennlige produkter og tjenester. Du vil jobbe med å utvikle kundereisene for våre markedsrettede initiativer, blant annet med salg i fysisk butikk, på remarkable.com og til bedrifter. I tillegg vil du være med og definere retningslinjer for hvordan reMarkable skal oppleves for en kunde i tråd med vår merkevarestrategi.

I 2013 startet Magnus Wanberg og reMarkable-teamet på oppgaven å skape et digitalt verktøy som kunne gi en rendyrket papiropplevelse, samtidig som den var tilkoblet og uten begrensinger. Det første digitaliserte skrivebrettet som faktisk føltes ut som papir. Designet for lesing, skriving og tegning. Et elegant verktøy for den digitale tidsalder som ga rom for tankeprosesser for de som fortsatt foretrekker inspirasjonen og klarheten de får av å jobbe på papir.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

reMarkable er et selskap som utvikler egne produkter og eier hele kundereisen. Dette betyr at vi kan styre hvordan reMarkable oppleves i alle ledd. Kvalitativ og kvantitativ innsikt fra ulike deler av kundereisen brukes aktivt i arbeidet med å videreutvikle tjenestene vi tilbyr. I tett samarbeid med andre fagdisipliner, fra markedsførere til utviklere, logistikk- og support-medarbeidere, jobber vi kontinuerlig for å utvikle den beste opplevelsen for kundene våre.

Kunden først

Du er en service designer med sterk drivkraft for å skape gode kundereiser på tvers av kanaler. Du har kompetanse som inneholder både designmetodikk og -verktøy, og trives med å jobbe med andre fagdisipliner. Du har evnen til å se det store bildet, og se muligheter på tvers av ulike initiativer. Du er kvalitetsfokusert i ditt arbeid, og som enhver tjenestedesigner med respekt for seg selv står du på kravene for å sikre at kunden settes først.

Samtidig har du en god evne til å se hvordan en god brukeropplevelse kan forenes med selskapets målsetninger. I arbeidet med våre markedsrettede initiativer er god kommersiell forståelse en fordel, samtidig som du som designer vil ha ansvaret for å ivareta kundens behov i utviklingen av nye tjenester.

Som person er du målrettet og selvstendig. Du er ikke redd for å ta en diskusjon og trives i et dynamisk, tverrfaglig og inspirerende miljø. Og sist men ikke minst; som oss liker du å være sosial og finne på hyggelige ting med kolleger.

Du har

 • Minimum to års erfaring med utvikling av kundeopplevelser for produkter og/eller tjenester
 • Minimum tre års relevant utdannelse.
 • Erfaring med å arbeide tett i team med designere og andre fagdisipliner.
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
 • God evne til å drive prosjekter, samt styre egen arbeidshverdag

Hvorfor jobbe i reMarkable?

Hos oss blir du en del av et dynamisk oppstartsmiljø bestående av kolleger med solid faglig tyngde og bredde. reMarkable har et fantastisk arbeidsmiljø vi mener byr på mye motivasjon og glede.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, seks ukers ferie, sosiale arrangementer og spennende reiser, og du vil få staselige kontorlokaler i vår helt egen byvilla øverst på Løkka. Som ansatt vil du få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og en unik mulighet til å påvirke veien videre i et helt spesielt selskap.

Det følger også, naturlig nok, med din egen reMarkable til odel og eie.

Jobb på et sted du vil trives

 • Konkurransedyktig lønn
 • Kontorplass i Norges kuleste kontorvilla
 • To årlige reiser til hemmelig destinasjon
 • Seks uker ferie
 • Et fantastisk arbeidsmiljø med dyktige kollegaer
 • Din egen reMarkable til odel og eie!

Om selskapet

I reMarkable bygger vi et selskap med de aller skarpeste hodene. Sammen utvikler vi et produkt som definerer en helt ny kategori innen forbrukerelektronikk - på en global konkurransearena!

God arbeidskultur og internt samhold er essensielt for oss og vi gjør vårt ytterste for at alle skal trives og kan yte sitt beste hos oss. Vi forsøker i så stor grad som mulig å dele informasjon og involvere våre ansatte i både store og små beslutninger og som fast ansatt vil du involveres i mange spennende prosesser.

reMarkable har så langt solgt paper tablets for mer enn en halv milliard kroner i nærmere 40 land. Vi har på kort tid blitt et selskap som får mye oppmerksomhet og som planlegger for sterk vekst både kommersielt og i antall ansatte. For å nå vårt mål – å hjelpe mennesker over hele verden å fokusere og tenke bedre – trenger vi de aller dyktigste menneskene på laget. I dag er vi en herlig gjeng på 80 ansatte i byvillaen vår “Villa Biermann” øverst på Grünerløkka. Vil du være med på reisen?