LEDIG STILLING

Sales Manager | ShareFox

Nøkkelrolle innen forretningsutvikling og digitalt salg.

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Sales Manager

Kontaktperson

Fred Kihle

Chief Growth Officer,

E-post

Telefon

Er du en dreven og ambisiøs forretningsutvikler med erfaring fra Saas-tjenester? Er du i tillegg opptatt av miljø og bærekraft og ønsker å bidra til at norske/nordiske bedrifter utvikler og implementerer “grønnere” tjenester? Hvis dette trigger deg så oppfordrer vi deg til å lese videre - kanskje det er deg vi ser etter!

ShareFox er et Software as a Service (SaaS)-selskap innen sirkulærøkonomi. Sirkulærøkonomi skaper en rekke nye utleie og abonnements-tjenester og Sharefox leverer teknologien til disse, samtidig som vi digitaliserer det eksisterende utleiemarkedet.

Vi leverer programvaren og tjenestene våre til et bredt spekter av kunder, -alt fra innovative oppstartsbedrifter, kjente kjeder og merkevarer, til eksisterende utleiebedrifter. Vårt mål er at det skal bli like enkelt å leie og abonnere på produkter som det er å handle på nett. I Sharefox vil du jobbe i forkant av trenden på utleiebaserte tjenester og sirkulærøkonomi.

ShareFox vokser raskt og vi søker nå etter en ambisiøs Sales Manager for SMB segmentet i Norden, med Norge som primærmarked (digitalt salg / forretningsutvikling).

Som Sales manager vil du jobbe med et bredt spekter av utleietjenester. Selskapet har en sterk posisjon i det nordiske markedet, og går nå inn i neste vekststadie. Du vil jobbe i et internasjonalt og faglig sterkt miljø.

Den rette kandidaten har erfaring med softwaresalg mot SMB markedet (digitalt salg med videomøter og demoer). Du liker å jobbe i flere deler av salgsprosessen, med alt fra kvalifisering til å kjøre demoer og fremforhandle avtaler. Du har sterk egendrive, jobber strukturert og digger å være en del av et raskt voksende SaaS selskap innen Sirkulærøkonomi.

ShareFox beskrives best som et energisk og smidig oppstartsmiljø med 15 ansatte hvor alle får mye ansvar og lærer noe nytt hver dag. Stillingen er en del av vekst-teamet som består av salgs og markedsressurser, og som jobber tett med teamene for produktutvikling og customer success. Stillingen rapporterer direkte til Chief Growth Officer.

Dine hovedansvarsområder

 • Håndtering av inbound leads og kvalifisering

 • Prospektere og kvalifisere nye potensielle kunder og muligheter

 • Jobbe tett med markedsteamet

 • Kjøre online demoer, møter (digitale) og forhandlinger

 • Planlegge og utføre utgående salgskampanjer

Vi ser etter deg som har følgende kompetanse

 • Arbeidserfaring (1 -3 år) i en digital salgsrolle mot SMB markedet

 • Gjerne erfaring fra e-handel eller fra utleievirksomhet

 • "Digital savvy"

 • Gode ferdigheter i engelsk og norsk/nordisk språk (Sharefox har engelsk som internt arbeidsspråk)

 • Selvgående og strukturert

Og ikke minst: En "Can do"-holdning og evne til å lære raskt, ta kontroll og foreslå initiativer for kontinuerlig å forbedre salgs- og markedsføringsprosessen

Vi tilbyr:

 • En nøkkelrolle i vekst-teamet i et ambisiøst SaaS-selskap innen Sirkulærøkonomi

 • Konkurransedyktig lønn og insentiver

 • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter

 • Fleksible arbeidsforhold

Høres det interessant ut?

Hvis du ønsker å jobbe med Sirkulærøkonomi og nye forretningsmodeller, ta kontakt.

Du finner mer info om oss på: https://sharefox.co/ og https://sharefox.no/

Kontakt:

Fred Kihle, CGO - [email protected] [email protected]

Send CV/LinkedIn-profil og noen ord om deg selv til [email protected]

Søknadsfrist: Snarest.

Om arbeidsgiveren

Sharefox er en teknologiplattform der bedrifter kan lage nye sirkulære-, utleiebaserte tjenester eller digitalisere opp eksisterende utleievirksomheter. Sharefox - Enabling the rental of anything

Powered by Labrador CMS