LEDIG STILLING

Senior forretningsutvikler | Fleks

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Sted Oslo
Frist Snarest
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel Senior forretningsutvikler

Kontaktperson

Raluca Rohatin Send e-post
Rådgiver analyse og research 900 72 459
Monica Strysse Send e-post
Seniorrådgiver 971 00 769

Om stillingen

Endring i fremtidens bilhold

Verden endrer seg raskt og behovet for fleksibilitet vokser. Det gjelder også vårt forhold til bilen. Fleks gjør det mulig å ha bil uten å måtte eie den, og vi har som misjon å gi brukerne et så fleksibelt forhold til bilen som mulig. Fleks vokser og vi tar stadig nye markeder. Nå ser vi etter en senior forretningsutvikler som skal være med å utvikle smarte og innovative forretningsmuligheter. Med imponerende analytiske evner vil du gjennom grundig helhetlig dataanalyse identifisere og evaluere kommersielt potensial i ulike business case, og bidra i utviklingen av nye tjenester og konsepter som knytter våre brukere til oss. Du vil ha en sentral rolle på tvers av alle funksjoner og avdelinger i selskapet, og sitte tett på prosesser med fokus på kontinuerlig utvikling, forbedring og økt lønnsomhet. Stillingen rapporterer til Chief Growth Officer.

Er du den ideelle forretningsutvikler for Fleks, så vet du hvordan du prioriterer og skalerer gode forretningsmuligheter for ytterligere vekst! Du er god på analyser, tall og data, og ivrig etter å finne kommersielt potensial i datamaterialet. Du liker å være involvert i mange prosesser, og jobber strukturert og systematisk i tilnærmingen til dine prosjekter. Du motiveres av tydelige og målbare mål, og av å bidra til kommersielle muligheter basert på god innsikt og analyse. Du har høyere økonomisk utdannelse og erfaring fra konsulentvirksomhet eller forretningsutvikling og dataanalyse fra annen bransje hvor tverrsnittet mellom kundereisen, digitalt brukergrensesnitt og markedsmuligheter er kjernen for videre forretningsutvikling.

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Monica Strysse, tlf. 971 00 769 eller Raluca Rohatin tel. 900 72 459. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Om virksomheten

Fleks AS ble stiftet av bilkonsernet Bertel O. Steen i januar 2019 og har nå vært i operativ drift i snart 2 år. Sparebank 1-gruppen kom inn på eiersiden gjennom en rettet emisjon våren 2021, og de to solide hovedeierne har i dag en eierandel på 47,5% hver.

Fleks har som mål å endre måten bil distribueres på i dag, og leverer en ny tjeneste som gjør det mer fleksibelt å bruke bil uten å måtte eie den. Tjenesten gir bruker et fleksibelt bilhold, hvor man kan avslutte leieforholdet når det er ønskelig. Tjenesten fungerer på mange måter som et bindingsfritt mobilabonnement med bilen på kjøpet, hvor bruker betaler et fast månedsbeløp for bilen. Fleks har i dag i overkant av 20 medarbeidere, og forventer betydelig vekst i både omsetning, bilflåte og antall medarbeidere fremover. For mer info: Se www.fleks.no

Powered by Labrador CMS