Ledig stilling:

Senior Innovation Lead - Tryg Forsikring

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Vil du utvikle innovative og nye forretningsmuligheter i et fremoverlent og kreativt miljø?

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Tryg søker en visjonær, strategisk og strukturert innovasjonsleder som identifiserer kundebehov og forretningsmuligheter og som driver innovasjonsprosesser fremover. Lederen omsetter sin kunnskap og innsikt til kommersielle og tydelige mulighetsrom, som gjør selskapet i stand til å prioritere best mulig. Ved hjelp av markedsanalyse, forretningsutvikling og innovasjon skal man optimalisere forretningspotensialet i Tryg gjennom enheten New Business and Customer Innovation.

Som Senior Innovation Lead skal du være en utstrakt kontakt og utfordrer til store deler av forretningen. Du skal gjennomføre strategiske analyser av bransjeforhold, og styre og lede prosjekter og utviklingsprosesser. Med god teknologiforståelse ser du trender og analyserer bevegelser i markedet både på makro- og mikroplan.

Personen vi ser etter har solid prosjektledererfaring, erfaring fra å drive innovasjons- og utviklingsprosesser og god kompetanse på innovasjonsverktøy og -modeller. Du undersøker og setter deg raskt inn i komplekse problemstillinger, markedsmuligheter og kundebehov, samtidig som du skaper fornyelse og selv er åpen for forandring.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi ved Camilla Schütz på tlf. 408 56 328 eller Tonje Støver Knutsen på tlf. 477 10 611. Send søknad og CV via «stillinger» på www.visindi.no snarest. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.

Powered by Labrador CMS