Ledig stilling:

Senior UX Designer – Strim

Vil du være med på en helt rå reise og bli en del av det fantastiske design miljøet vårt, som skal ta vår egen strømmetjeneste Strim til nye høyder?

Digger du tanken på et raskt og innovativt miljø? Vil du være med på en helt rå reise og bli en del av det fantastiske design miljøet vårt, som skal ta vår egen strømmetjeneste Strim til nye høyder? 🚀

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Velkommen til Strim – Hvem er vi?

Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste, en frittstående tjeneste eid av RiksTV som samler innholdet fra en rekke innholdsleverandører som TV 2 Play, HBO Nordic, Paramount+, Viaplay og tradisjonelle TV-kanaler i ett abonnement. En sømløs tjeneste full av nye opplevelser. Vi brenner for god underholdning og er drevet av kunnskap og av det som inspirerer deg i din hverdag. Vårt oppdrag er å gjøre det enkelt for deg å finne en strøm av nye opplevelser.


Hva kan du forvente av oss?

I Strim er du velkommen som den du er, uansett hvor du kommer fra, hva du liker eller hva du ser på TV. Produktene våre er for alle, og det er arbeidsplassen vår også. For oss er fleksibilitet viktig. Derfor er Strim organisert etter smidige prinsipper. Hvor du løser arbeidsoppgavene dine er ikke avgjørende for oss, så lenge det fungerer for teamet og de du jobber tett med. Det viktige for oss er at du sitter et sted du blir inspirert, motivert og klarer å samarbeide med og inspirere kolleger.

Så håper vi selvfølgelig på mange UX workshops og samlinger i våre flotte og romslige lokaler med åpent landskap, varierte møterom og fellessoner som legger til rette for kreativt arbeid. Nevnte jeg vår fantastiske takterrasse med bordtennisbord, samt shuffleboard og en kantine med egen kokk?.

OK, du har skjønt det, vi har fancy lokasjon, kule kontorer, kaffe, snacks og frukt, men vi er mest stolt av vår kultur, samhold og vårt felles mål om å bygge Norges mest komplette strømmetjeneste! Alt dette skal du få være med på.


Stillingen som Senior UX designer:

Strim har som mål å være en ledende tilbyder av lyd og bilde på alle enheter, og å skape magiske brukeropplevelser for våre kunder. Dette gjør vi basert på innsikt og forståelse av brukernes behov, kombinert med faglig styrke innen design, konseptutvikling og teknologi. Vi søker derfor etter en UX/UI-designer som virkelig brenner for å forstå brukernes behov og lager de beste kundeopplevelsene.


Hvem ser vi etter?

For å lykkes som en Senior UX designer hos oss bør du ha en menneskesentrert tilnærming og brenner for å oversette innsikten du tilegner deg til reelle brukerbehov. Innsikt og brukertesting står sentralt i ditt arbeid for å skape verdifulle brukeropplevelser. Man bør også være tilpasningsdyktig, siden arbeidsdagen og arbeidsoppgavene endres kontinuerlig. Man bør også ha evnen til å kunne dele og formidle kunnskap og like å jobbe i et miljø med flat arbeidsstruktur. Vi er en ydmyk og jovial gjeng som liker å jobbe i tett samarbeid mot et felles mål. Ellers er det topp om du også sprer godt humør🦄

Kvalifikasjoner:

Vi ser for oss at du har relevant utdannelse og erfaring (3 - 6 år) fra fagområder som UX-design, interaksjonsdesign, produktdesign eller lignende. Vi tror også det er en fordel at du har relevant erfaring fra brukerorienterte bedrifter som utvikler digitale produkter, men viktigst av alt at du har en sterk lidenskap for designfaget og er en pådriver for designmiljøet du vil bli en del av.

Teknologier vi bruker

Adobe Creative Suite & Figma.

Hva vil du jobbe med?

  • Lage, teste og videreutvikle Strims strømme-apper sammen med andre designere, researchere og utviklere
  • Planlegge og gjennomføre brukerstudier
  • Fasilitere workshops og idégenereringsarbeid
  • Lage og teste skisser, wireframes og mockups i form av klikkbare prototyper som tydelig inspirerer og kommuniserer funksjonalitet
  • Produsere design av høy kvalitet som reflekterer Strims visuelle profil og merkevare


Vi gleder oss enormt til å få med oss en dyktig Senior UX designer med på laget og har laget et godt og detaljert prospekt (mener nå vi) med mer informasjon om selskapet og stillingen som vi gjerne sender til deg! Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner [email protected] / tlf +47 400 53 796 for prospekt eller gjør noe enda spenstigere: Søk davel!

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Strim er friheten til å velge en enklere underholdningshverdag.

Søk på stilling!

Powered by Labrador CMS