Ledig stilling:

SENIOR UX-/TJENESTEDESIGNER MED FAGANSVAR

Brenner du for å skape bærekraftige, engasjerende og verdifulle produkter og tjenester for folk? Haugaland Kraft digitaliserer som aldri før - bli med på reisen!

Brenner du for å skape bærekraftige, engasjerende og verdifulle produkter og tjenester for folk? Er du en kløpper på å designe kundereiser som loser kunder gjennom helhetlige konsepter som begeistrer? Har du sterke ferdigheter innen interaksjonsdesign og brukeropplevelse? Er ditt engasjement for bærekraft, elektrifisering og overgangen til fornybarsamfunnet stort?

Arbeidssted: Haugesund

Søknadsfrist: 15. april

Søk på stilling

Haugaland Kraft digitaliserer som aldri før og søker en nøkkelperson med tung kompetanse innen interaksjons- og tjenestedesign. Ditt ansvar blir å utforme produkter og tjenester som ivaretar bærekraftige løsninger, brukernes behov, virksomhetens merkevare og forretningsmodeller. I tillegg vil du være ansvarlig for faglig utvikling og metodeverk for UX, tjeneste-/ interaksjonsdesign, kundereiser, segmentering, kundedata-analyse og visualisering.

Du må kunne sette deg inn i forretningsmål og brukerbehov, for så å gjøre om komplekse forretningsprosesser til kundeorienterte løsninger. Din tilnærming til å skape relevante og engasjerende tjenester er analytisk og gjennomsyret av brukersentrert designmetodikk.

I rollen er det avgjørende at du kommuniserer metoder på en forståelig måte til interessenter med ulik forhåndskunnskap. Du vil være i førersetet for å definere selskapets kompetanse og strategi innen tjenestedesign som anvendt metode for å skape helhetlige brukeropplevelser, i tråd med konsernets bærekraftstrategi, forretningsstrategi, og -prioriteringer.

Du vil få muligheten til å jobbe tett sammen med forretningsfolk, kundesenter og digitale markedsførere i de tre forretningsområdene Nett, Energi og Fiber, og sammen med utviklere, prosjektledere og andre teknologihoder i et kompetent fagmiljø med fokus på produkt- og tjenesteutvikling og digitalisering.

Vi ser etter deg som har:

  • Minimum 4 års utdanning (tilsvarende 1- eller 2- årig Mastergrad) innen interaksjonsdesign, produktdesign, industriell design eller tilsvarende. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • Solid kompetanse innen interaksjonsdesign, prototyping, konseptutvikling, tjenestedesign, strategi, konseptutvikling, brukerinnsikt og brukertesting
  • Svært gode analytiske egenskaper
  • Erfaring med å drive inkluderende designprosesser og skissere samt kommunisere løsningsforslag til alle typer interessenter
  • God forretningsforståelse
  • God formidlingsevne
  • Engasjement for bærekraft

Vi kan tilby:

  • En spennende stilling med store påvirkningsmuligheter i en bransje som står overfor store endringer
  • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode personalbetingelser

Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen?

Ta kontakt med rådgiver i Human AS, Odd Arild Sævik, på mob 450 21 995. Du kan også ta kontakt med Direktør for Utvikling og digitalisering i Haugaland Kraft, Stein Inge Morisbak, på mob 909 64 372. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i en tidlig fase om ønskelig.

OM HAUGALAND KRAFT

Konsernet Haugaland Kraft består av et morselskap og 3 heleide datterselskaper; Haugaland Kraft Nett AS, Haugaland Kraft Fiber AS og Haugaland Kraft Energi AS. I tillegg er vi majoritetseier i Sunnhordland Kraftlag AS, Afiber AS og Deep Wind Offshore. Hovedkontoret ligger i Haugesund med avdelinger på Fitjar, Sand, Sauda, Stord, Ølen/Skånevik og Fjelberg. Hovedvirksomhetene er produksjon, overføring og omsetning av elektrisk kraft, samt utbygging/drift av fibernettverk. Konsernet har om lag 470 ansatte. Vår visjon er: "Vi gir kraft til en sterk og attraktiv region". Avdelingen for utvikling og digitalisering jobber på tvers av konsernet, er i stadig vekst og består i dag av 18 kompetente medarbeider med ulik kompetanse innenfor systemutvikling, prosjektledelse, data science og IT.