Ledig stilling:

Fra Shifters tech-konferanse The Shift, november 2018. Foto: Jan Khür - www.jankhur.com
Fra Shifters tech-konferanse The Shift, november 2018. Foto: Jan Khür - www.jankhur.com

Shifter søker ambisiøse næringslivsjournalister som vil gjøre en forskjell

Vi søker dyktige og erfarne journalister som har et brennende ønske om å lage kvalitetsjournalistikk fra det moderne næringslivet, og som vil bli med oss å løfte Shifter til nye høyder.

Arbeidssted
Oslo

Søk på stilling

Vi håper du er en av dem som lar deg inspirere til å bli med på å bygge Shifter større og enda bedre. Den rette kandidaten vil få en av de råeste journalistjobbene i landet, der du virkelig kan sette agendaen og gjøre en forskjell for utviklingen i den norske økonomien.

Shifter.no ble startet av de to journalistene Lucas Weldeghebriel og Per-Ivar Nikolaisen for snart tre år siden og har raskt vokst seg til å bli et ledende nyhetsnettsted for innovasjon, finans og politikk. Vi har store ambisjoner for 2019, og styrker derfor redaksjonen.

Dette ønsker vi av deg som søker:

  • Du har erfaring fra næringslivsjournalistikk, har et godt kildenettverk og gjerne noen fagområder du kan ekstra godt.
  • Du er analytisk og undersøkende, og kan levere grundig journalistikk innenfor finans, teknologi og samfunn. Samtidig må du kunne bidra med kjappe nyheter fra den nye økonomien, med et levende og korrekt språk.
  • Du er engasjert og interessert i sammenhengen mellom teknologi, økonomi og samfunn, og er enig med oss i at det nye norske næringslivet spiller en sentral rolle i de store endringene samfunnet står overfor.
  • Du har godt humør, vil kollegaene dine vel og bidrar i teamet.

Vi holder til sentralt i splitter nye lokaler på Spaces i Calmeyers gate 5 i Oslo. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes. Konkurransedyktig lønn etter avtale. Vi mener at engasjerte og dyktige ansatte også skal få ta del i verdien de er med å skape, og har ordninger for å la ansatte være medeiere Shifter.

Ta kontakt med redaktør Per-Ivar Nikolaisen på 926 88 389 eller [email protected] hvis du har spørsmål om stillingen.

Shifter er en uavhengig nettavis om finans, teknologi og samfunn. Vi følger innovasjonen i det nye norske næringslivet. Det er ideer, utfordringer, penger, makt, mennesker og gode historier overalt.