Ledig stilling:

Shifter søker erfaren annonseselger B2B/Forretningsutvikler med gründerånd

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Shifter Media ble startet av de to journalistene Lucas Weldeghebriel og Per-Ivar Nikolaisen i mai i 2016, og har raskt vokst seg til å bli landets ledende nyhetsnettsted for innovasjon, finans og politikk. I tillegg til shifter.no består plattformen av Shifters Innovasjonspodcast, ShifterAcademy, ShifterEvents og CapHub AS.

Shifters ambisjon er å hjelpe entreprenører å lykkes gjennom nyheter, erfaringsutveksling, innsiktsdata og utdanning. Vi har sterk vekst og store ambisjoner for kommende år, og styrker derfor kommersiell avdeling.

Det har dukket opp en unik mulighet i Shifter for den rette personen.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Vi søker en erfaren annonseselger og eier av produktområdet «Branding og leadsgenerering B2B» i Shifter. Vår nye kollega trives med å skape relasjoner, daglig annonsesalg i bedriftsmarkedet og å utvikle et produktområde i sterk vekst. Du har den rette gründerinnstillingen og er glad i å bygge noe nytt og fremtidsrettet. I Shifter vil du bli en del av et lite, men offensivt kommersielt team som jobber for å ta ut potensialet på tvers av mediehusets produkter og nettverk.

Som selger er du både trygg og ydmyk. Du har ambisjoner, er målrettet og kan vise selvstendig initiativ for både små og store oppgaver som er nødvendig for å bygge et vekstområde. Samtidig er det viktig at du er nysgjerrig, lærevillig og hyggelig i måten å samarbeide på, både internt og med kundene våre.

Rollen din som «Selger B2B, Lead branding og leadsgenerering» har følgende ansvar:

 • Operasjonelt salg av annonser med resultatansvar for SHIFTERs produkter innen «Branding og leadsgenerering B2B»
 • Tilrettelegge og sikre videre vekst og kontinuerlig forbedring av både salgsprosess og produktutvikling for annonseområdet «Branding og leadsgenerering B2B» i tett samarbeid med kommersielt team i Shifter
 • Være viktig bidragsyter til Shifters kommersielle vekststrategi i samarbeid med kommersiell leder
 • Bygge og vedlikeholde nettverk mot kunder i startups, SMB og store etablerte selskaper på tvers av alle bransjer med kommersielt fokus
 • Representere Shifter ut mot næringslivet og startupsfæren

Vi ser gjerne at du har erfaring med B2B-annonsesalg, og du vet at relasjoner og tillit er en viktig grunnmur for langsiktige salg og avtaler.

Du er ikke redd for å være en faglig rådgiver og invitere med partnere/kunder på nye initiativ.

Riktig kandidat er lyttende og opptatt av å forstå kundens forretningsmodell og mål/KPIer for å sikre reell verdi og kvalitet i leveransene fra Shifter.

Vi tilbyr deg:

 • Et arbeidsmiljø med 9 dyktige og engasjerte ansatte, der vi bryr oss om både hverandre og selskapets suksess.
 • Stort rom for læring og utvikling, både av ditt ansvarsområde og av deg selv som person
 • Vi holder til i splitter nye lokaler på Vulkan i Oslo sentrum
 • Supert treningsrom på jobben (Gratis)
 • Vi tilbyr konkurransedyktig lønn etter avtale
 • Mulighet for medeierskap i Shifter Media AS

Ta kontakt med kommersiell leder Aslaug Syvertsen 992 18 315 eller på [email protected] hvis du har spørsmål om stillingen.

Du søker på stillingen ved å sende CV/ lenke til din LinkedIn profil og noen setninger om din motivasjon til [email protected] Vi kontakter kandidater fortløpende.

Powered by Labrador CMS