LEDIG STILLING

Shifter søker flere journalister til fast stilling

Shifter ble nylig kjøpt opp av Schibsted, og nå søker vi en rekke journalister til faste stillinger.

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Journalist

Kontaktperson

Lucas Weldeghebriel

Founder + CEO

E-post

Telefon

Shifter er en nettavis som ble etablert i 2016, og som dekker teknologiselskaper som bidrar til å erstatte Norges oljeøkonomi.

Potensialet er enormt, så nå søker vi flere nye reportere som er interessert i grenselandet mellom næringsliv, teknologi og bærekraft.

Hvordan er det å jobbe i Shifter?

Du vil få et stort ansvar, og skal primært dekke nyhetshendelser, gründerselskaper og trender, men dette er ikke kun en vanlig journalistjobb.

Vi jobber metodisk med å bygge et lite mediehus, så du bør være over snittet opptatt av eksperimentering, vekst og utvikling.

Du må ha evnen til å kunne jobbe selvstendig under krevende forhold, samtidig som du må ha gode samarbeidsevner, være nysgjerrig og sulten på engasjerende utfordringer.

Vi har aldri hatt problemer med nok ideer i Shifter, og er du idérik, vil du nok finne din plass her. Men enda viktigere er det at du er en gjennomfører, og systematisk gjør om ideer til virkelighet.

Ideelt sett er du flink til både jobbe kjapt og mer langsomt, skrape i overflaten, men også grave i dybden.

Er du en habil fotograf i tillegg, som både tar stillbilder og gjerne også video, er det helt fantastisk, men ikke et krav.

Vi ønsker også at du har solid digital kompetanse og bred erfaring med å engasjere leserne og jobbe med sosiale medier.

Praktiske ting

Kontoret er sentralt i Oslo.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn.

Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke.

Send en søknad direkte til ansvarlig redaktør/daglig leder Lucas Weldeghebriel (lucas@shifter.no), eller send ham en SMS på 98644403, så ringer han deg opp igjen.

Powered by Labrador CMS