Ledig stilling:

SHIFTER søker sulten B2B-selger / forretningsutvikler som brenner for nyskaping i næringslivet

SHIFTER vokser. Nå søker vi deg som elsker å skape nye forretningsmuligheter og få dem solgt.

Du vil bli en del av et lite, men offensivt team som jobber for å ta ut potensialet på tvers av mediehusets produkter og nettverk.

Arbeidssted: Apotekergata 10, Oslo

Søknadsfrist: 27. mars

Søk på stilling

Vi ser gjerne at du har noen års erfaring med B2B-salg, og du vet at relasjoner og tillit er en viktig grunnmur for langsiktige salg og avtaler. Du er ikke redd for å teste nye forretningsideer og invitere med partnere/kunder på nye initiativ.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Tenke kreativt og komme opp med nye forretningsmuligheter for SHIFTER og samarbeidet med kundene.
  • Skape engasjement og selge SHIFTERs produkter både i møter og over telefon. Det vil også være viktig å bygge nettverk og følge opp kunder.
  • Du vil ha ansvar for hele salgsprosessen og representere SHIFTERs verdier ut mot næringslivet og startupsfæren.

Du har evnen til å snu deg raskt rundt, og teste ideer du har tro på. I tillegg er det viktig at du er opptatt av gode relasjoner og kvalitet i leveransene, slik at du løser kundenes reelle behov og skaper ekte verdi i det lange løp.

SHIFTER er et ungt selskap i sterk utvikling. Vi er en dyktig og engasjert gjeng, der vi bryr oss om både hverandre og selskapets suksess.

Vi holder til sentralt i fine lokaler hos SPACES i sentrum av Oslo, med fri tilgang til treningsrom.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn etter avtale.

Ta kontakt med kommersiell leder Aslaug Syvertsen 992 18 315 eller på [email protected] hvis du har spørsmål om stillingen.

Du søker på stillingen ved å sende CV/ lenke til din LinkedIn profil og noen setninger om din motivasjon til [email protected]. Vi kontakter kandidater fortløpende.

Shifter.no ble startet av de to journalistene Lucas Weldeghebriel og Per-Ivar Nikolaisen i 2016 og har raskt vokst seg til å bli et ledende nyhetsnettsted for de som bygger fremtidens selskaper.


_______________________________________________________