LEDIG STILLING

Sjelden sjanse til å være med i en ny norsk helsestartup

Vil du være med en gjeng ledende medisinske eksperter på en reise innen norsk healthtech?

Sted Oslo/Remote
Frist Snarest
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel Tech lead

Kontaktperson

Lars Haakon Søraas Send e-post
988 68 270

Drømmer du om å bruke teknologi til å gjøre det enklere og raskere for folk å få tilgang til nødvendige helsetjenester? Våkner du opp annenhver dag med en ny idé om en digital løsning som effektiviserer og forbedrer pasienters hverdag? Tror du, som oss, at digitalisering vil forbedre kvaliteten i helsetjenester som leveres innbyggere i landet vårt?

I Micalh AS er vi et godt blandet team med leger, teknologer og Norges fremste eksperter innen det aktuelle medisinske fagområdet vi først har satt oss i fore å forbedre. Løsningen vi bygger skal dekke et grunnleggende behov som alle nordmenn har. Og rundt halvparten av oss, 2-3 millioner innbyggere, har i tillegg et konkret problem som løsningen vi bygger skal hjelpe dem med. På en rimelig, rask og trygg måte. Når vi har funnet product-market fit i Norge, så skal vi raskest mulig skalere løsningen til andre land. Vi vet mange svensker, tyskere og amerikanere har de samme behovene.

Vi er i gang med første iterasjon av vår MVP. Vi søker nå etter en full-stack utvikler som vil være med å transformere dette fra en MVP til et fullverdig produkt. Du vil bli vår tech lead og principal engineer. Det vil være gode muligheter for ytterligere ansvar etterhvert dersom man skulle ønske det. Du vil få eierskap i bedriften.

Vi søker deg som vil være med å bygge en løsning som kan hjelpe millioner av nordmenn, og titalls millioner verdensborgere. Du vil foreta gjennomtenkte teknologivalg, og bygge løsningen deretter. Du jobber godt sammen med designere, product managers, og andre stakeholdere. Rollen gir store muligheter for faglig og profesjonell utvikling. Du kan helst litt front-end, men back-end er din sterkeste side. Du har gjerne vært med å bygge digitale helsetjenester. Og har du erfaring med skytjenester og devops så er det en fordel. Har du lest Inspired, så er det et pluss.

Vi kan tilby:

  • Eierskap i bedriften

  • Lønn etter avtale

  • Mulighet for lederrolle for den rette kandidaten

  • Mulighet for hjemmekontor

Om Micalh AS

Vi er en rykende fersk startup som består av erfarne forretningsutviklere, leger og teknologer. Vi har fått med oss som rådgivere de ledende ekspertene på det medisinske fagområdet vi først skal adressere. Vi har også tilknyttet oss verdensledende medisinske eksperter utenfor Norge. Vi har gjennomført en liten fundingrunde hvor vi har fått med oss investorer med svært relevant kompetanse for prosjektet. Vi er i ferd med å bygge en MVP og vil iterere på den til vi har oppnådd product-market fit. Deretter skal vi skalere. Raskt.

Interessert? Send oss CV til [email protected]

Powered by Labrador CMS