Ledig stilling:

Som UX Designer vil du være med å digitalisere ALT innenfor eiendomsbransjen

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Digger du tanken på et raskt og innovativt miljø? Vil du være med på en spennende reise og digitalisere ALT innenfor eiendomsbransjen? Elsker du tanken på å få være med på hele prosessen fra et behov eller idé dukker opp til en funksjon er ferdig utviklet?

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Da håper vi at vi kan ta en prat en dag. Vi er nemlig i rask utvikling og skal nå ansette vår første UX Designer.

I dag er Unite Living en millionbutikk med DNB på eiersiden, og vi leter etter deg som vil være med å bygge løsningen som gjør det til en milliardbutikk. CEO Christian startet opp Unite Living under brandet Uninite AS i 2017, og fikk med seg medgründer CTO Risul på laget. Tjenesten ble utviklet på grunn av det pressede boligmarkedet, som leder til at en majoritet av unge mennesker må leve sammen i kollektiv. Sammen utviklet vi et «Tinder for boligmarkedet», og har til slutt endt opp med å bygge et fullverdig forvaltningssystem i skyen, som digitaliserer og automatiserer manuelle prosesser rundt boligutleie. Så har vi også nettopp flyttet inn på nye Mesh Youngstorget og gleder oss stort til det blir liv på bygget post-covid! Kanskje du også?

I denne annonsen skal vi snu litt opp ned på ting. Vi syntes det er viktigst og først fortelle hva du kan kreve / forvente av oss 😊

Hva kan du forvente av oss

Som UX Designer vil du få en unik mulighet til å virkelig påvirke våre løsninger og det er du som får ansvar for å bygge opp selskapets filosofi rundt UX. Du vil også få en eksepsjonell sjanse til å bli en del av et godt finansiert start-up, som skal vokse i et eskalerende tempo. Og vet du hva? Det er nettopp du som vil være en av de mange stjernene som skal ta selskapet til neste nivå. Ikke bare i Norge, men globalt. PS: Vi skal bli svære! Ca. så store at vi tør å påstå at om noen år fremover, kan du med stolthet si, «WE DID IT», jeg var en del av å bygge Unite Living. 🚀

Vi lover deg at dette er en mulighet til å bidra i kjernen av norsk næringsliv og innovasjon. Vi skal sørge for at du vil få jobbe i et inspirerende oppstarts-miljø med masse positiv energi og gründere med store ambisjoner. Vi skal selvsagt sende deg på kurs og konferanser når du måtte trenge det og i tillegg er jo Mesh et helt spesielt sted iht. kompetansedeling (også masse moro).

Vi er stolte over å ha de mest fornøyde kundene i vår bransje, og jobber hver eneste dag med å bygge en vinnerkultur med masse stå på vilje, samhold og et felles ønske om å bygge den beste digitale infrastrukturen for boligutleie! Og du skal være den som får være avgjøre hvordan løsningen skal oppleves for våre brukere!Og til slutt som alle skriver: konkurransedyktige betingelser så klart 😊

Så hva skal du gjøre hos oss?

Vårt mål er å levere et system som løser komplekse UX utfordringer på en enkel måte med minst mulig klikk. Du vil være bindeleddet mellom kundenes behov og den tekniske implementeringen.

Som UX Designer hos oss får du være med på hele prosessen fra et behov eller idé dukker opp til en funksjon er ferdig utviklet. Du får masse ansvar og det er ditt arbeid som sørger for at produktet blir en glede å ta i bruk for sluttbruker. Du blir den personen som definerer vår kjerneverdi enkelhet.

Dette inkluderer blant annet:

 • Drive innsamling og analyse av bruksopplevelsen/brukervennligheten for vårt system
 • Visualisere og prototype nye idéer og konsepter
 • Designe konsistente bruksopplevelser på ulike plattformer og kanaler
 • Teste og kvalitetssikre at den tekniske leveransen er i henhold til ønsket spesifikasjon
 • Være bindeledd mellom bruker og utvikler

Hvem er vår neste stjerne?

Du behersker norsk og engelsk som arbeidsspråk, og vi ser helst at du har et par års erfaring. Om UX har vært noe du har jobbet med utenfor jobb i noen år så er det også en mulighet!

Andre ting vi ser etter:

 • Skal kunne utarbeide grove funksjonelle skisser (wireframes) og produksjonsklare designskisser
 • Være ekspert på design- og prototypeverktøy som Figma, Sketch o.l.
 • Skal kunne dokumentere UX problemløsingsferdigheter
 • Noe erfaring med utarbeidelse av informasjonsarkitektur
 • God på interaksjon og brukergrensesnitt
 • Har erfaring med universell utforming av digitale løsninger

Veien videre

Vi håper virkelig vi hører fra deg. Vi gleder oss enormt til å få med oss en dyktig og lidenskapelig UX Designer på laget og har laget et knakende godt og detaljert prospekt (mener nå vi) som vi gjerne sender til deg. Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner, Erik Falk Hansen i AvantGarde Search for fullt prospekt. Eller kanskje gjør noe enda spenstigere? søk med en gang!

Unite Living + deg = Let´s get ready for take-off