Ledig stilling:

Spennende rolle som forretningsutvikler til TINE

Stillingen er ikke lenger aktiv.

I TINE Langsiktig innovasjon brenner vi for innovasjon og forretningsutvikling, og tror at dette skapes gjennom teamarbeid og solid forståelse for kunde og forbrukerbehov. Enheten er en del av konsernområdet Langsiktig Innovasjon og Digitalisering og har ansvar for å utvikle posisjoner innen nye produktkategorier og segmenter. Vi er et lite team, som jobber tett sammen med resten av TINEs solide og brede verdikjede for å skape fremtidens inntektsstrømmer.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 3. januar

Søk på stilling

Nå søker vi etter en fremoverlent forretningsutvikler som trigges av å jobbe frem nye forretningsmuligheter, analysere markeder og posisjoner, utforske og utvikle forretningsmodeller for fremtidens partnerskap og sammen med andre skape case for fremtidig vekst. Du vil jobbe med prosjekter som har både kort og langsiktig perspektiv, og vil kunne utvikle deg sammen med en engasjert og kunnskapsrik organisasjon. Du vil også få ansvar for å lede prosjekter med mål om å skape nye verdier for selskapet.

Arbeidsoppgaver

 • Proaktivt analysere nye forretningsmuligheter fra et kommersielt perspektiv
 • Utrede og foreslå organisering og selskapsformer for langsiktige innovasjoner
 • Utvikle nettverk og strategiske partnerskap
 • Bidra i /lede komplekse forretningsutviklingsprosjekt rettet mot inntektsvekst, på tvers av TINE Gruppa
 • Kontinuerlig forbedring av kommersialiseringsløpet for forretningsutvikling, herunder samarbeidsmodeller internt og eksternt

Kvalifikasjoner

 • Utdanning på Master-nivå fra anerkjent institusjon med svært gode resultater. Gjerne fordypning i strategi, finans eller analyse
 • 3-5 år relevant erfaring fra konsulting, forretningsutvikling, og med å drive transformasjon av produkt, tjenester og selskap i hurtig endring
 • Dokumenterte resultater fra prosjektledelse av komplekse forretningsutviklings-, innovasjons- og selskapsendringer
 • Erfaring med å gi råd om forretningsutvikling inn i og opp mot overordnet strategi

Personlige egenskaper

Du er aktuell for oss hvis du:

 • Har god forretningsforståelse, strategisk og konseptuell teft
 • Har et åpenbart 'Growth mindset', trigges av å skape resultater
 • Er analytisk, ser sammenhenger og trekker ut relevant innsikt fra store data og informasjonsmengder på en lettfattelig måte og jobber på en systematisk og strukturert måte
 • Løser problemer raskt og effektivt med målorientert tilnærming
 • Evner å hele tiden ha et blikk på totalbildet/TINE som helhet
 • Anlegger bredt perspektiv og vurderer langsiktige konsekvenser
 • Har gode formidlings- og forhandlingsevner; kommuniserer på en slagkraftig og overbevisende måte
 • Evner å motta og gi konstruktive tilbakemeldinger, både på det som er bra og det som kan forbedres
 • Bidrar til et positivt og inspirerende arbeidsmiljø

Vi tilbyr

I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikle seg gjennom å bli tatt vare på og å få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri-, og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling.

Har du rett kompetanse og profil håper vi du har lyst til å bidra til vekst i en jobb med mening og stor betydning for samfunnet vårt.

For ytterligere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Merete Simonsen, direktør langsiktig innovasjon, på telefon 915 48 072 for en uforpliktende og konfidensiell prat, eller søk i dag ved å sende søknad og CV via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Relevante attester og vitnemål legges ved elektronisk.

I forkant av ansettelse vil det kunne bli foretatt en bakgrunnssjekk for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken er tilpasset stillingens karakter og gjennomføres etter samtykke fra aktuelle søkere. Nærmere informasjon vil bli gitt.

Arbeidssted er TINE Meieriet på Kalbakken i Oslo.

Om arbeidsgiveren

TINE Gruppa er en av Norges største næringsmiddelbedrifter og leverandør av kjente merkevarer som Jarlsberg, Norvegia, Biola, YT og TINE Yoghurt. TINE eies av 11 000 melkebønder i samvirke, og vår forretningsidé er å foredle rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Det skal vi gjøre i nært samspill mellom natur, landbruk, forbrukere og handel. TINE har meierier over hele landet i tillegg til flere norske og utenlandske hel- og deleide datterselskaper, som bl.a. Diplom-Is, Wernersson Ost i Sverige og Norseland Inc. i USA. TINE Gruppa har ca. 5400 ansatte og en omsetning på ca. 23 milliarder kroner.