Ledig stilling:

Spesialrådgiver industri - Siva

Stillingen er ikke lenger aktiv

Norge trenger økt verdiskaping, både i eksisterende næringsliv og ved å bygge ny, bærekraftig industri. Siva tar et ekstra ansvar og er beredt til å ta en utviklende og mobiliserende rolle for økt industrivekst.

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 07. oktober 2021

Søk på stilling

Avdeling industri jobber aktivt for utvikling og vekst i norsk industri. Vi trenger raskere omstilling og mer nyskaping! Gjennom egne verktøy som Norsk katapult og i et godt samspill med den øvrige virksomheten i Siva er avdeling industri en viktig pådriver for å realisere økt industriproduksjon i Norge.

Som spesialrådgiver industri vil du bli en viktig del av en avdeling med høyt engasjement for industri og Sivas samfunnsoppdrag. Du vil bli være en strategisk ressurs innenfor ditt område og vil ha viktig rolle i å posisjonere Siva internt og eksternt.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Analyser og evalueringer for å sikre Sivas måloppnåelse gjennom tett dialog .....med eksterne kompetansemiljø, og i dialog med Sivas kunder
  • Utvikling og implementering av fremtidsrettede og relevante tjenester og .....verktøy gjennom tett dialog med aktører nasjonalt og internasjonalt
  • Prosjektledelse på krevende utviklingsprosjekter
  • Utvikling av fagstrategier

Vi søker deg som har relevant utdanning på minimum masternivå og minst 7 års relevant erfaring. Relevante fagområder for stillingen vil være forretningsutvikling og innovasjon, industri -og næringsutvikling, samfunnsfaglig og/eller samfunnsøkonomisk retning. Du har solid forståelse og kunnskap om ulike industriområder både i nasjonalt og internasjonalt perspektiv samt betydelig teknologiforståelse og interesse for teknologiske trender.

Vi ønsker at du allerede har et godt og bredt kontaktnett som kan bidra i utvikling av norsk industri og næringsliv samt tilrettelegge for industrielt samarbeid både nasjonalt og internasjonalt. Din evne til å være selvgående og initiativrik vil bli verdsatt hos oss.

For mer informasjon, kontakt gjerne vår rådgiver i Jefferson Wells, Anne Dordi Alseth, mobil 924 48 268. Alle henvendelser behandles konfidensielt i en innledende fase, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Deretter vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du opplyse om og begrunne dette i søknaden. Du blir varslet dersom ønsket om unntak fra offentliggjøring ikke blir tatt til følge. Vi gjør oppmerksom på at unntak fra offentliggjøring kan omgjøres i en eventuell klagesak. Søknadsfrist 7. oktober 2021.

Søk på stilling

Siva – selskapet for industrivekst, er et statlig foretak som utvikler, eier og finansierer en nasjonal infrastruktur for innovasjon og næringsutvikling – det har vi gjort i over 50 år! Vår virksomhet er til stede over hele landet, der vi bidrar til arbeidsplasser, verdiskaping og levedyktige lokalsamfunn.

Powered by Labrador CMS