Ledig stilling:

Squad Lead SNF Fixed | Telenor

Telenor søker en drivende Squad Lead som har gjennomføringskraft og som er opptatt av å levere gode systemløsninger.

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Telenor søker en drivende Squad Lead som har gjennomføringskraft og som er opptatt av å levere gode systemløsninger. Brenner du for fremtidsrettede IT-løsninger og vil jobbe med den nyeste teknologien i et av landets største IT/Telekom-selskap? Da bør du lese videre.

Arbeidssted: Fornebu

Søknadsfrist: 31. oktober 2021

Søk på stilling

Som Squad Lead for SNF Fixed vil du ha ansvar for et svært kompetent team på ca 10 personer, med ressurser fra både Telenor og leverandør. Teamet har ansvar for videreutvikling og vedlikehold av IT-systemer for Service Network Factory (SNF). Teamet består av høyt kvalifiserte fagpersoner og er sammensatt av utviklere, arkitekter og produkteier for å sikre riktig prioritering etter forretningsverdi. Du vil i tillegg til eget team samarbeide tett med våre domenearkitekter, pågående prosjekter, IT linjeledelse og andre team for å sikre god koordinering av teamets oppgaver. Kombinasjonene av gode lederegenskaper, proaktivitet, drivkraft og struktur, erfaring fra smidig systemutvikling, god teknisk kompetanse sammen med god forretningsforståelse er det vi leter etter. Vi har startet med å jobbe agile i teamet, og du vil bidra til å drive dette arbeidet videre fremover. Vi jobber stadig med å forbedre måten vi jobber på, og ditt bidrag vil være viktig for å motivere teamet i retning av å jobbe DevOps der det er hensiktsmessig. Du trives i en hektisk og variert hverdag hvor din ledelse er både synlig og ofte avgjørende for teamets suksess.

Operational Support Systems (OSS) er en enhet i IT-divisjonen i Telenor Norge som har ansvar for alle nettnære IT-systemer. OSS består av en rekke IT-systemer som aktiverer kundenes tekniske tjenester, forvalter telekom-ressursene som tjenestene bruker, overvåker aktive tjenester og støtter feilhåndtering og rapportering.

SNF Fixed er et viktig område i moderniseringsarbeidet i Telenor Norge hvor vi går fra flere verdikjeder til én, felles verdikjede. IT-løsningen består av en ordremotor, tjenestekatalog og tjeneste installed base. Ansvaret vårt er å levere de tekniske tjenestene som svarer til kundenes produkter og sørge for at disse tjenestene blir aktivert i nettet. Vi leverer tjenester for Fiber og Trådløst Bredbånd, og kundene vi leverer til er både privatkunder, bedriftskunder og videreselgere. Det er et tett samarbeid mellom SNF Fixed og SNF Mobile, som også leverer 5G-tjenester.

Dine arbeidsoppgaver som Squad Lead vil blant annet være:

 • Sammen med egen squad, utvikle og drifte systemene dere har ansvar for

 • Ansvar for å levere prioriterte systemleveranser. Ofte vil du være i førersetet for leveransene (gjerne gjennom rollen som Scrum master), og fasilitere agile prosesser som sikrer fremdrift, god dialog og stakeholder management

 • Være en agil coach og sikre at teamet leverer effektivt etter en smidig utviklingsmetodikk som f.eks. DevOps, Scrum og Kanban

 • Fjerne evt. hindringer og sikre at teamet har det de trenger av ressurser, kompetanse, verktøy og informasjon

 • Følge opp og rapportere på KPler, status og risiko, og sikre økonomien i teamet

 • Koordinere og følge opp eventuelle avhengigheter med andre team og prosjekter

 • Drive kontinuerlig forbedringsarbeid av eget team

Vi ser etter deg med bakgrunn og erfaring innenfor følgende områder:

 • Minimum 3 års utdannelse fra universitet eller høyskole, innenfor relevant fagområde

 • Gode lederegenskaper

 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

 • Erfaring innen agile/smidige utviklingsmetoder og agile rammeverk

 • God teknisk kompetanse sammen med god forretningsforståelse, gjerne med bakgrunn som utvikler, produkteier, designer e.l.

 • Godt kjent med moderne verktøy for å holde effektive, inspirerende og interaktive digitale videomøter, og du evner å sikre effektiv kommunikasjon og et godt samarbeidsklima der alle blir hørt, via digitale flater

 • Erfaring fra større organisasjoner og erfaring med å levere gjennom leverandører onshore og offshore er en fordel

 • Ledererfaring i kryssfunksjonelle, smidige systemutviklingsteam, og erfaring med Agile og DevOps er en fordel

Det stilles krav til sikkerhetsklarering i Norge, dette betyr at du må kunne autoriseres for tilgang til sensitive data underlagt personopplysnings-, ekom- og/eller sikkerhetsloven. Kandidater må beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Vi tror du vil passe inn hos oss hvis du:

 • Handler på eget initiativ, får ting til å skje og aksepterer ansvar for resultater

 • Gir teamet en klar opplevelse av retning, inspirerer og koordinerer andre og holder dem fokusert på oppgavene

 • Kommuniserer på en klar, presis og strukturert måte; snakker med autoritet og overbevisning; presenterer på en effektiv måte

 • Samarbeider godt med andre; deler kunnskap, erfaringer og informasjon, gode stakeholder management egenskaper; støtter andre for å nå teamets mål

 • Elsker ny teknologi og det fascineres av det faktum at vi er med å endre samfunnet rundt oss i en mer digital og bærekraftig retning

Hva vi tilbyr:

Det er få bransjer som i så stor grad påvirker samfunnsutviklingen som det vi gjør. Ingen private selskaper investerer mer enn oss i fastlands-Norge i de kommende årene, og vi skal bygge og utvikle verdens beste 5G-mobilnett. Oppå dette nettet skal vi bygge innovative tjenester som gjøre livene til våre kunder lettere og som samtidig understøtter en bærekraftig samfunnsutvikling.

Du vil få muligheten til å være med og påvirke utvikling av fremtidens løsninger for tjeneste levering, i et av Norges største IT/Telekom-selskaper, og det er sjeldent at hver dag er lik.

I tillegg mener vi å ha:

 • En attraktiv arbeidsplass med stort mangfold

 • En samarbeidskultur bygd på åpenhet, tillit og respekt

 • Et miljø som legger til rette for innovasjoner og eksperimentering, og som anerkjenner at for å lære må vi av og til feile

 • En utfordrende jobb i et selskap med høy kompetanse og et brennende engasjement

 • Gode muligheter til å vokse og utvikle deg i rollen, og vi tilrettelegger for læring

 • Stor kunde- og prosjektportefølje der det vi skaper sammen betyr mye for mange

 • Konkurransedyktig lønn og pensjonsordning, forsikringer og aksjespareprogram

Vi har også SATS Business (Fornebu) med subsidiert medlemskap, samt et stort tilbud om hytter, foreninger og bedriftsidrettslag.

Arbeidssted vil være knyttet til Fornebu/Oslo, men i Telenor Norge har vi en fleksibel arbeidshverdag som passer best mulig for deg og ditt liv, samtidig som vi bidrar til at Telenor fortsetter å lede an i digitaliseringen av Norge. Dette kaller vi SmidigDag.

Nyttig informasjon:

Søknadsfrist: Snarest og senest 31. oktober

Søknader behandles fortløpende

Arbeidsgiver: Telenor Norge AS

Stillingstittel: Squad Lead SNF Fixed

For spørsmål kontakt: Peter Mohn, tlf 90070914


Søk på stilling!


Telenor arbeider kontinuerlig for forbedret kjønnsbalanse. Det er viktig for oss at våre ansatte gjenspeiler mangfoldet blant våre kunder, derfor ønsker vi mangfold blant våre ansatte når det gjelder kjønn, nasjonalitet, religion etc. Vi tror at ulike stemmer fører til dypere samtaler, løsninger og resultater. Vi er forpliktet til likestilling i hvert steg av utvelgelsesprosessen.

Telenor Norge AS er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører. Vi har ca. 3900 medarbeidere fordelt på 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Divisjon IT har ansvar for IT i Telenor Norge. I dette inngår løsninger som understøtter forretningssiden i kontakt og betjening av våre kunder. Divisjonen har ca. 350 medarbeidere.

Powered by Labrador CMS