LEDIG STILLING

Styreleder i AvantGarde Search

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Styreleder

Kontaktperson

Erik Falk Hansen

Grunder og CEO

E-post

Telefon

Kunne du tenke deg å være styreleder i et rekrutteringsselskap i vekst og et selskap som ønsker å være driveren for mer moderne og smidige rekrutteringstjenester? Et selskap som primært jobber innenfor teknologibransjen, både med lederrekruttering og spesialister? Et selskap som ønsker å lede an i å endre det som er blitt en konservativ bransje? I et selskap som har hatt jevn vekst siden oppstarten i 2019 og som jobber med alt fra spennende start-ups til scale-ups og nå også større aktører?

Da vil vi gjerne høre fra deg.

Da vi startet i 2019 startet vi med blanke ark. Ingen kunder, kun de 4 eierne var ansatte, og vi visste ikke om næringslivet var klare for noe nytt og mer moderne innenfor rekruttering. Så kan man si at vi var både heldige og litt flinke. Det var spesielt to ting som gjorde at vi fikk en god start. Det ble et stort Intervju i DN hvor vi snakket om vår satsing inn mot små- og mellomstore teknologiselskap. I tillegg vi fikk vi mulighet til å rekruttere for to selskap som har blitt svært anerkjente både i Norge og i utlandet, Airthings og Cognite. Det gjorde at det raskt ble interesse for oss blant andre teknologiselskap og siden den gang har vi vokst jevnt og trutt og hele tiden utviklet våre tjenester og nisjeområder.

Sommeren 2022 gjorde vi en fisjon med to av eierne som hadde ansvar for Stavanger-regionen. Det gjorde at vi kunne ha 100% fokus på rekruttering i Oslo-området, i tillegg til å støtte de av våre kunder som har hatt behov for ansettelser i Sverige og Danmark. Vi er nå 14 ansatte med kontoret på Youngstorget.

Vi håper at vi har et styre på plass for starten av Q2.

Hvem ser vi etter?

Det viktigste for oss er at vi finner en person som har erfaring fra styrearbeid og som har en lidenskap for å være med å bygge små selskap. Vi har selv lite styre-erfaring og nå som vi skal satse videre så blir en styreleder og et styre svært sentral i videre vekst.

Vi håper å finne en person som er villig til å tenke nytt, er moderne i hvordan hun / han tenker, men også en person som kan støtte oss videre med strategier, satsingsområder og kanskje til og med i en eventuell prosess hvor vi skal hente penger.

Ellers er det veldig nyttig om personen har et godt nettverk inn mot teknologibransjen, eventuelt andre deler av næringslivet.

«The Platform Project»

I høst bestemte vi at det var på tide å prøve å gå fra å være en start-up til scale-up. Vi vurderte ekstern støtte på dette, men vi ble enige internt om å prøve å få dette til selv. Vi satte derfor i gang med et prosjekt, The Platform Project, som handlet / handler om å skape en plattform for videre vekst. Dette prosjektet ble utført av både ledelsen og ansatte i selskapet.

Prosjektet vil sånn sett aldri bli ferdig (må utvikles hele tiden), men vi har fått mye på plass som allerede nå kan gjøre at vi kan vokse videre. Dette er alt fra systemer og prosesser, til L&D, customer success, markedsføringsstrategier, endringer i ledelsen og karriereveier. Det å få et styre på plass er neste steg i dette prosjektet.

Hva gjør vi?

Per i dag så jobber vi i vertikale områder, noe som gjør at vi kan kalle oss for spesialister. Vi har et eget team som kun rekrutterer for IoT selskap, et eget team som kun rekrutterer innenfor analytics, data og arkitektur, et eget team som kun jobber med rekruttering innenfor software, et eget team som kun jobber med rekruttering innenfor salgs, markedsføring og design, og sist, men ikke minst, 3 ansatte som stort sett jobber med lederstillinger.

Vi jobber på «retained» oppdrag der kunden jobber eksklusivt med oss, men har nok mer smidige og moderne prosesser enn hva som er standard i bransjen.

Siden oppstarten i 2019 har vi vært så heldige å få jobbe med en rekke spennende start-ups og scale-ups. Dette inkluderer blant annet Airthings, Skyfri Technologies, Disruptive Technologies, Firi, NBX, Oda, Kahoot, Stack by.meDignio, Huddly, Gnist, Wheel.me, Minuendo, Riftlabs, AION, Qbee og mange flere. De siste 12 månedene har vi også fått jobbe med større aktører som PwC, Norgesgruppen, Bertel O.Steen, Allente og RikstTV. Våre største kunder siden oppstarten har vært Allente, Airthings og Firi.

Sist, men ikke minst, vi er offisielle rekrutteringspartnere til Norselab og TheFactory.

Veien videre

Selv om vi er noe usikre på markedet og rekrutteringsviljen hos selskap de neste 6-12 månedene så er vi samtidig trygge på at vi har hva som skal til for å kunne oppnå noe vekst. Vi har også veldig troen på at det å holde momentet oppe i et tøft marked, vil gjøre at man oppnår store fordeler når markedet snur for det bedre.

Er dette noe som kunne være av interesse for deg? Da tar vi gjerne en prat med deg en dag. Vi har også mye mer informasjon vi gjerne sender ut, inkludert to presentasjoner som gir et veldig grundig overblikk i hvor vi har vært, hvor vi er og hvor vi skal være.

Ta kontakt med Grunder og CEO Erik Falk Hansen for en uforpliktende prat. Erik kan nåes på 40 43 54 93 eller [email protected]

Powered by Labrador CMS