Ledig stilling:

Talent Sourcer – «Den lange disruptive annonsen» | AvantGarde Search

Bli med på en reise som virkelig er unik. Vi skal disrupte den konservative rekrutteringsbransjen.

Vi har nok alle skrevet en jobbsøknad eller to om hvor motiverte vi er for stillingen, hvor flinke vi er til å jobbe i team, men hvor vi for all del også er flinke til å jobbe for oss selv. Det er litt sånn 1990-tallet. Vi vil heller at du skriver en søknad akkurat slik du vil. En søknad hvor du byr på deg selv og en søknad som virkelig viser hvem du er. Ingen regler liksom. Kjør på!

Så er det også slik at vi i denne rekrutteringsprosessen skal teste motivasjonen din på en litt annen måte enn vanlig. Da skriver vi «verdens lengste» stillingsannonse. Detter du av underveis (noen vil det) så kanskje ikke dette er riktig for deg, men det er helt OK og lykke til videre. Henger du med til slutt? Vel da ser vi frem til å høre fra deg ♥

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

♥KORT FORTALT (SLIK AT DU KAN BESTEMME OM DU SKAL LESE VIDERE ELLER IKKE)

Vi skal ansette 1-2 personer med bakgrunn fra rekruttering, det være som ekstern rekrutterer eller in-house rekrutterer. Vi skal også ansette 1-2 personer som er nyutdannet, eventuelt har et par års erfaring innenfor salg, markedsføring, entreprenørskap eller lignende.

♥SOM ALLTID MED AVANTGARDE SEARCH

Om du er dame, mann, heterofil, homofil, bifil, etnisk norsk, ikke-etnisk norsk, tynn eller stor, religiøs eller ikke-religiøs, har barn eller ikke har barn, skal ha barn eller skal ikke ha barn; det SPILLER INGEN ROLLE. Vi er åpne for å elske alle. Nulltoleranse for diskriminering hos oss, våre kunder og samarbeidspartnere.

♥ELSKENDE OG DISRUPTIVE

Kjærlighet er viktig i et hvert selskap. AvantGardere skal elske hverandre, elske våre kunder, elske kandidater, elske teknologibransjen, elske våre partnere og vi skal elske verden og samfunnet vi lever i. Med andre ord; vi ansetter folk som har en elskende sjel.

AvantGarde Search ble startet i januar 2019 med det overordnede mål om å være et friskt pust i det som er blitt en svært konservativ bransje. Vi ønsket å være driveren for en mer moderne og smidig måte å jobbe med rekruttering på, og samtidig bringe litt mer ydmykhet og godhet til den stive bransjen vi er i. Vi skjønte tidlig at rekrutteringsbransjen hadde utviklet seg lite siden 80-tallet med svært konservative holdninger og utdaterte prosesser. Prosesser hvor rekrutterer tror de er den viktigste part i en rekrutteringsprosess, noe som er så langt fra sannheten som det kan få blitt. De viktigste partene i en prosess er kunden, kandidaten og kundens renomme. Så enkelt er det.

På kort tid har vi vært så heldige å få jobbe med noen av landets ledende og raskest voksende teknologiselskap. Dette inkluderer selskap som Firi (MiraiEx), Airthings, Disruptive Technologies, Gnist, Allente, Huddly, VIBBIO, TheFactory, Wheel.Me, Podbike og mange flere. Ikke bare det, nå begynner de store aktørene og konsulenthusene også å vise interessen. Hvem vet? Kanskje vi også nå begynner å se på muligheter hos de store? Uansett, babyen vår er start-ups og scale-ups innenfor fremtidens teknologi.

I Oslo er vi nå 13 AvantGardere og har nettopp flyttet til helt nye lokaler midt i «suppa» på Youngstorget. Og som du vet; Nå skal vi ble flere flinke, dyktige, kule, motiverte og elskende AvantGardere.

♥AVANTGARDE-REGLENE

Frihet hos oss er viktig. Folk kan jobbe når de vil, hvor mye de vil, le så mye de vil, grine så mye de vil, ha hunden med på jobb så mye de vil og stort sett velge alt annet også. Men! Vi har noen regler:

 1. Vi har ikke lov til å si unnskyld til hverandre dersom vi gjør noe galt
 2. Vi har ikke lov til å legge igjen telefonsvar (sooooo 1990)
 3. Vi har ikke lov til å spørre om en dag fri (det tar vi bare)
 4. Vi har ikke lov å være arrogante verken mot søkere, leverandører eller hvem andre det må være
 5. Vi er pliktig til å støtte opp om samfunnet og de som ikke har det så bra
 6. Vi skal elske hverandre, vår jobb, våre kunder, planeten og alle vi jobber med
 7. Vi er pliktig til å hjelpe hverandre og steppe inn der det er behov
 8. Vi må tørre å by på oss selv og være oss selv

Klarer du å forholde deg til disse reglene? Let`s talk 😊

♥HVA FÅR DU IKKE HOS OSS?

Det er fortsatt litt mangel på struktur, og pensjonsordningen er fortsatt på start-up nivå. Du får heller ikke en 9-4 jobb med lite stress og press. Ei heller får du bløtkake på bursdag eller firmahytte på fjellet. Og ønsker du et tradisjonelt julebord med pinnekjøtt og ribbe? Da er nok ikke vi stedet for deg.

♥HVA FÅR DU HOS OSS?

IKKE BARE EN STEMME, MEN BE-STEMME (OK LITT KLEINT KANSKJE)

Du får en veldig unorsk work-hard / play-hard arbeidsplass og du vil aldri se på klokken i håp om at den nærmer seg 16:00 og du kan gå hjem. Enda viktigere; hos oss får ansatte med å bestemme det meste. Noen eksempler der de ansatte har vært med å bestemme:

 • De bestemte nylig at vi skulle flytte inn til våre egne lokaler
 • De bestemte hvor vi skulle flytte (Youngstorget)
 • De bestemte hvordan kontoret skulle se ut
 • De bestemte nylig bonus/provisjonsstrukturen
 • De bestemmer hvilke oppdrag de skal jobbe på
 • De bestemmer hva de legger ut i sosiale medier om livet som AvantGardere

LØNN

Vi tilbyr fastlønn (noe lav), men med en bedre bonus/provisjonsordning enn de fleste i bransjen. Målet er at du i år 2 skal tjene vesentlig bedre enn i andre lignende stillinger, det være som in-house rekrutterer eller som rekrutterer for en konkurrent.

GRØNN PROFIL

Vi bryr oss, og selv om vi ikke skal redde verden så skal vi gjøre vårt til å bidra. Per i dag er vi offisiell partner til godhets-appen Goodify, Ingeniører Uten Grenser, WakeMeUp, Code And Go og The Ocean Opportunity lab. Ellers så prøver vi å bidra innenfor veldedighet også og arrangerer en rekke arrangement for å samle inn penger. Vi var blant annet initiativtakeren bak #CVdugnaden som sett på God Morgen Norge da «you know what» kom for alvor i mars 2020.

HVA ANNET FÅR DU?

 • Gratis månedskort i sone 1
 • Interne konkurranser og mål med premier via vår konvoluttvegg, med premier fra vin, mat, kunst og elektronisk utstyr til firmaturer til storbyer, Las Vegas og mer.
 • Sommerfest i stil (vi hadde den nettopp i Barcelona i 4 dager)
 • Anti-norsk julebord
 • Masse muligheter til å gå på events innenfor teknologibransjen og i start-up miljøet
 • Så mye ferie du ønsker, men ingen har tid til å ta mer enn 6 uker maks…..
 • Jobb når du vil
 • Jobb fra hvor du vil, men helst 2-3 dager på kontoret i uka
 • Uformelt miljø, men allikevel høy grad av profesjonalitet
 • Du vil le mer enn en aldri før
 • Du vil bli elsket
 • Og ja, vår slack kanal er fortsatt verdens morsomste som du bare «må» være med i
 • Et eget «tåre» rom på det nye kontoret
 • Du får Patrick som tror han kan alt av dialekter
 • Du får Fathia som er en racer på motorsykkel
 • Du får Arnfinn som kan fikse alt
 • Du får Ann Hege som er verdens mest sosiale person
 • Du får Lotte som vil få deg til å le mer enn de fleste
 • Du får Albanit som tror han er en Gangster, men som egentlig er en snill og utrolig dyktig person
 • Du får Jovana som baker verdens beste kaker og som snart blir stolt mor
 • Du får Patricia som er en ekte Hipster mor og kan lære deg spansk på en-to-tre
 • Du får Masa som er personlig trener på siden av jobb og som gjerne får deg i topp form
 • Du får Erik som er Norgesmester i Poker og som kan lære deg et triks eller to om å lese mennesker
 • Du får Jonas som har familie med skog på landet som gir oss de beste juletrærne som finnes
 • Du får Ole som kan lære deg alt om tech og grunderskap

♥STILLINGEN

Som Talent Sourcer vil du jobbe med ”alt”. Med andre ord er dette en stilling som innebærer salg, markedsføring, nettverksbygging, search etter kandidater, sosiale medier, HR og masse annet. Nå som tilgangen på oppdrag er stor så vil det være mindre fokus på salg, men mer fokus på å jobbe med oppdrag og rekrutteringsprosjekter. For å nevne noen spesifikke arbeidsoppgaver:

 • Utarbeide tilbud til nye kunder
 • Arrangere og delta i oppstartsmøter / work-shops på nye oppdrag
 • Lage alt av dokumentasjon for stillinger som annonser, sosiale medier gimmicks og prospekt
 • Search og kandidat kartlegging
 • Screening, intervjuer og referanser
 • Støtte kunden gjennom hele prosessen
 • Levere sluttrapport på alle stillinger
 • Bygge nettverk innenfor ditt spesialistområde

En ting som kanskje skiller oss litt ut fra andre er at hver av oss har vårt eget nisjeområde iht. rekruttering. For eksempel; Patricia jobber i hovedsak med design-stillinger, Jonas og Patrick jobber kun med IoT selskap, Lotte og Ole jobber kun med utvikler-stillinger, Albanit jobber kun med stillinger innenfor Analytics osv. Vi vet ikke enda hvilket område du vil jobbe innenfor. Det er litt avhengig av deg og din bakgrunn tenker vi. Vi finner nok ut av noe, og en spesialist? Det blir du

Noen ganger vil du jobbe alene og hjemme i fra. Noen ganger vil du jobbe på kontoret og slenge deg på en sofa med høretelefonene på. Noen ganger vil du jobbe i vårt åpne landskap og noen ganger vil du sikkert koble deg på når du er på en langhelg i utlandet. Nå som the C-word ser ut til å være over så gleder vi oss alle til å være mer i sammen på vårt nye kontor.

Så har vi masse gode systemer tilgjengelig og vi elsker at det er så mange nye og kule selskap som tilbyr plattformer til en veldig god pris. Vi elsker Teamtailor, vi elsker VIBBIO, vi elsker Slack, vi elsker Lime og vi elsker Shifter og Kode24. Takk for at dere er der.

♥HVEM ER VÅR NESTE AVANTGARDER?

Vi søker to profiler for disse to stillingene og håper du passer til minst en av de nå som du har kommet så langt i annonsen.

For begge stillingene er det noen ting som er et stort must:

 1. Du har utdannelse på Bachelor nivå eller høyere
 2. Utrolig dyktig til å skrive på norsk og engelsk
 3. Helt eksemplarisk iht. bruk av Power-point og helst noen mer komplekse plattformer
 4. Hardtarbeidende og motstandsdyktig
 5. Må tørre å være deg selv
 6. Du har stor interesse for teknologi og hvordan tech påvirker hverdagen og fremtiden
 7. Du er dyktig til å presentere, både skriftlig og muntlig
 8. Du har noe mer forståelse Office bruk enn bare helt enkelt Word
 9. Du har øye for detalj, mye mer enn person som har skrevet denne annonsen, for her er det helt sikkert noen feil
 10. Du har en elskende sjel

For deg med rekrutteringserfaring

Kanskje du er lei av å jobbe for et av de mer konservative selskapene? Kanskje du har lyst til å være med å bygge noe stort? Kanskje du jobber med rekruttering in-house, men nå ønsker å jobbe som ekstern rekruttering?

For deg som ikke har rekrutteringserfaring, men som kanskje er nyutdannet eller har et par års erfaring fra salg, markedsføring, entreprenørskap eller lignende.

Vi skal lære deg denne jobben. Så enkelt er det.

♥HVA NÅ?

Vi ønsker at du sender oss noen linjer om deg selv og laster opp CV. Du skal da få høre oss innen kort tid og alle som er aktuelle vil motta et detaljert informasjonsskriv om AvantGarde Search, livet hos oss og våre flotte AvantGardere, i tillegg til en liten bildeserie med alt vi finner på av sprell!

Og leste du alt dette, men ikke interessert? Tusen takk for at du tok deg tid til å lese. Vi setter stor pris på det og ønsker deg masse lykke til videre ♥

Hilsen alle oss AvantGardere og våre hunder og katter!

Arnfinn, Fathia, Jonas, Lotte, Erik, Patrick, Ann Hege, Jovana, Albanit, Ole, Masa, Kennet og Patricia + Scampi, Charlie, Elvira, Astro, Leah (R.I.P ♥) og Walter.

Søk på stilling!

Powered by Labrador CMS