LEDIG STILLING

Telenor Norge søker Concept Manager

Er du nytenkende, nysgjerrig, tar initiativ og har et kommersielt hode? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Sted

Fornebu, Oslo

Frist

01.05.2022

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Concept Manager

Kontaktperson

Camilla Sandsten

Rekrutterer - Jefferson Wells

E-post

Telefon

Er du vår nye Concept Manager?

Er du nytenkende, nysgjerrig, tar initiativ og har et kommersielt hode? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hos oss blir du en del av Security & Storage-enheten i Mobile-divisjonen hos Telenor Norge, og vår hovedoppgave er å ta vare på den fantastiske sikkerhetsposisjonen Telenor har i markedet. I tillegg har vi ansvaret for å utvikle, selge og markedsføre digitale tjenester til privatmarkedet. Vi er et tverrfaglige team med solid kompetanse innen konsept- og produktutvikling, markedsføring, salg og analyse. Vi jobber etter en smidig arbeidsmetodikk der testing, kontinuerlig læring og forbedring står i fokus.

Nå skal vi styrke laget, og trenger deg som vil være med på reisen med å utvikle markedsledende digitale sikkerhetsløsninger i Telenor.

Hvem er du?

Du elsker å skape kundeverdi, og du drives av å utforske nye forretningsmuligheter. Du trives best i miljøer med stadig endringer, og du er nysgjerrig på å forstå hva som skjer i markedet, hos kunder og med ny teknologi. Du jobber like godt i team som selvstendig, og inspireres av å jobbe sammen med andre, og på tvers av ulike fagmiljøer. For deg faller det naturlig å se helhetsperspektivet, samtidig som du klarer å holde fokus på de daglige oppgavene. Du trives godt i rollen som prosjektleder, og du sikrer at teamet går i riktig retning for å nå målet, drive prosessen og innovasjonen fremover.

Din kompetanse og kunnskap

 • Høyere utdanning innen økonomi og gjerne med spesialisering innen markedsføring, kundeutvikling og salg. Relevant erfaring kan kompensere for formelle utdanningskrav 
 • Noen års erfaring innen forretningsutvikling, produkt- og tjenesteutvikling, gjerne i innovasjonsfasen
 • God forretnings- og markedsforståelse
 • Kommersielt «mind set»
 • Erfaring fra prosjektledelse, implementering av større konsepter, eller tilsvarende
 • God kommunikator, skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk

Oppgaver og ansvar

 • Overordnet ansvar for konseptutvikling i enheten.
 • Utvikle strategien for framtidige konsepter og løsninger
 • Være «hands on» på trender innen teknologi, digital sikkerhet, ulike forretningsmodeller og brukerpreferanser samt analysere konkurrerende tjenester.
 • Ansvar for å igangsette og koordinere prosjekter
 • Lede innovasjonsprosesser

Hva får du?

 • En sentral rolle i et strategisk satsningsområde for Telenor, og ditt bidrag vil være avgjørende for vår utvikling og suksess
 • Personlig og utvikling gjennom interne kurs- og utdanningstilbud, og massevis av faglige utfordringer. Det er forventet at alle i Telenor skal bruke minst 40 timer i året på videreutvikling, gjennom vår «40 hour challenge»
 • Supert arbeidsmiljø, hyggelig kollegaer og tverrfaglig samarbeid
 • Konkurransedyktig lønn og betingelser, gode pensjonsordninger, delta i aksjeprogram, helseforsikringsordning, treningstilbud og ekstra feriedager (hele påsken og romjulen)
 • Flotte kontorlokaler i naturskjønne omgivelser ved Oslofjorden
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor

I Telenor tror vi at å ansette gode og motiverte folk er nøkkelen til å lykkes. Uten alle de fantastiske menneskene på vårt team kunne vi aldri påta oss den bredden av utfordringer vi møter daglig. For å løse de mange forskjellige dilemmaene, måtte det være tekniske, fysiske, etiske, kulturelle eller miljømessige, trenger vi mennesker som kan tenk og jobbe på tvers av disipliner, har et growth mindset og er nysgjerrig på vår forretning, våre produkter og tjenester til det mangfoldet av kunder vi betjener. Derfor forplikter vi oss til likestilling i hvert steg av rekrutteringsprosessen

Greit å vite: 

 • Søknadsfrist: 01. mai.22
 • Lokasjon Fornebu, Oslo
 • Stillingen rapporterer til Head of Concepts & Marketing, Security & Storage, Mobile Division
 • Telenor benytter bakgrunnssjekk i ansettelsesprosesser og Jefferson Wells bistår oss i rekrutteringen. 
 • Har du spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt med Camilla Sandsten i Jefferson Wells. Epost: [email protected]. Mobil: 901 97 513 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Jefferson Wells sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte. Søknader behandles fortløpende.

Om Telenor Norge og Mobile divisjonen

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. I Telenor tror vi på de mulighetene teknologien gir til å forbedre og forenkle menneskers hverdag. Vi har over 150 års fartstid med å levere samfunnskritiske tjenester av høy kvalitet til kundene våre. Underveis har vi evnet å utforske nye ideer som er tilpasset dagens og fremtidens kunder og tatt en ledende posisjon i den digitale utviklingen. Vi har 3300 medarbeidere fordelt på 20 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Mobile-divisjonen i Telenor Norge har ansvaret for mobilprodukter i det norske privatmarkedet. Divisjonen jobber med merkevarestrategi, produktutvikling, markedsføring, kundeservice, salg og alt som hører til. Mobile er en spennende divisjon som opererer i et dynamisk marked hvor vi jobber med en av Norges sterkeste merkevarer.

Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Powered by Labrador CMS