Ledig stilling:

Tidewave R&D søker: Chief Commercial Officer

Vi i Tidewave R&D jobber med utvikling og kommersialisering av innovative produkter innen helseteknologi. Vårt første lanserte produkt har gjort suksess hos kunder i hele Norge og fått god medvind i media. Nå rigger vi oss for videre vekst på hjemmebane og er klare for å satse utenfor landegrensene. Vil du bli med på å forme vår internasjonale satsning?

Arbeidssted: Stavanger

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Som vår nye Chief Commercial Officer vil du få en operativ kommersiell lederrolle rettet mot salg og strategi i det internasjonale markedet. Samtidig blir du en del av Tidewave sin ledergruppe, der du får stor innflytelse på videre utvikling av selskapet. Vi tilbyr deg en lederstilling med varierte arbeidsoppgaver, spennende utfordringer og ansvar i et selskap i vekst!

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har god forretningsforståelse, er en relasjonsbygger og som jobber strukturert for å oppnå mål. Du bidrar inn i vårt unge og dynamiske arbeidsmiljø med godt humør, pågangsmot og samarbeidsevner. Du trives i en variert arbeidshverdag med ansvar som forutsetter at du er fleksibel og kan jobbe selvstendig. I møte med kunden skaper du tillitt samtidig som du tør å utfordre. Dette gjør at du både skaper langsiktige relasjoner samt oppnår gjennomslag og gode resultater. Du er også god til å ha overblikket og jobbe strategisk med salg og forretningsutvikling.

Noen av dine ansvarsområder:

Hovedansvaret ditt blir å lede Tidewave sin internasjonale satsning, der et viktig mål er å etablere distribusjonsavtaler internasjonalt – med konkrete markeder i Europa i første omgang. Sentrale arbeidsoppgaver er å kartlegge inngangsstrategier, identifisere potensielle partnere, etablere relasjoner med beslutningstakere og danne et grunnlag for forhandling om distribusjonsavtale. Du blir også involvert ved forhandlingsbordet når avtaler skal inngås, der du samarbeider tett med CEO. Som del av Tidewave sin ledergruppe vil du bli med på å forme selskapets strategi og utvikling, spesielt i den kommersielle retningen. Videre er det viktig å bygge og vedlikeholde nettverk til potensielle kunder og bransjepersonell i inn- og utland. Både oppsøkning via mail, telefon, fysiske møter og deltakelse på messer vil være arenaer for dette. Arbeidsoppgaver utover relasjonsbygging og salg er typisk prosjektbaserte aktiviteter, søknadsskriving og lignende.

Vi ønsker deg som har:

  • Høyere utdanning
  • Erfaring fra forretningsutvikling, bedriftssalg og/eller B2B kunderelasjoner
  • Internasjonal arbeidserfaring er ønskelig, eller at du av andre grunner har kjennskap til forretningskultur i andre markeder enn Norge
  • Erfaring fra, eller god kjennskap til, helsesektoren vil være en fordel
  • Kunnskap om, og gjerne erfaring med, innovasjon og forretningsmodeller
  • Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig. Gjerne flerspråklig

Vi tilbyr:

En spennende og variert stilling med stor frihet og mye ansvar. Du får bli med på å utvikle og bygge videre et selskap med høye langsiktige ambisjoner. Du blir del av et arbeidsmiljø med stor takhøyde, høy trivsel og med lidenskap i å skape en forskjell. Det vil også være muligheter for eierandeler i selskapet.

Lønn: Etter avtale

Arbeidssted: Stavanger

Mediaomtale og utmerkelser:

NRK: https://www.nrk.no/rogaland/denne-madrassen-skal-gjore-at-faerre-pasienter-far-trykksar-1.15181579

Dagens Næringsliv: https://www.tidewave.no/news/testing-the-technology

Best «Helth Tech Startup» i 2018 og 2019 – Nordic Startup Awards

Nysgjerrig?

Ikke nøl med å ta kontakt! Vår rådgiver i Human, Arne Dalehaug, mob 957 86 454, tar gjerne en uforpliktende og konfidensiell prat med deg. Spørsmål kan også rettes til CEO, Bjørn Lorentzen, på mob 932 21 084.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i en tidlig fase dersom dette er ønskelig.

Om selskapet:

Tidewave R&D ble etablert i 2017 og er et ungt helseteknologi-selskap som utvikler og kommersialiserer morgendagens hjelpemidler for bevegelseshemmede. Vi er et team på fem ansatte som sammen med solide samarbeidspartnere jobber for å øke pasienters livskvalitet og føre til samfunnsbesparelser med våre produkter. Vi er stolte av å bruke lokal høyteknologisk produksjon og å ha nærhet til hele verdikjeden gjennom et stødig landsdekkende salgsapparat. Tidewave er et spennende og ambisiøst selskap i vekst!

Tidewave vokser! Vil du bli med på å forme vår internasjonale satsning?