Ledig stilling:

Tjenestedesigner - Stiftelsen Norsk Rikstoto

Stillingen er ikke lenger aktiv

Er du nytenkende og motiveres av å designe tjenester tilpasset den moderne digitale bruker? Norsk Rikstoto har nylig opprettet en eget område for innovasjon og strategi, og vi ønsker å styrke oss i våre evner til å tenke nytt og skape vekst gjennom nye tjenester og forretningsmodeller. Du vil jobbe med nyskaping og designdrevet utvikling av kundereisene våre både mot etablerte og nye kundegrupper.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 4. juni

Søk på stilling

For å lykkes i rollen må du være en erfaren designer med god forretningssans og evne å bruke fagkompetansen din til å utvikle gode kundeopplevelser, samt inspirere kolleger til å ta i bruk kompetanse og verktøy som du besitter og bidra i kompetansebygging. Du vil jobbe tett på forretningen, og gode samarbeidsevner samt god forståelse av hva som skal til for å lykkes med digitale spill vil derfor være en forutsetning. Du må være villig til å utfordre etablerte tankesett og metoder, og må ha en innovativ tilnærming til å kontinuerlig forbedre våre tjenester

Arbeidsoppgaver:

Bruke designmetodikk i tidlig fase av forretningsutvikling, fra brukerbehov til engasjerende verdiforslag og levedyktige forretningsmodeller, herunder observasjoner, intervjuer, idegenerering, jobbe med forretningsmodeller, hypoteser, prototyper, brukertester etc.

Andre designoppgaver etter behov

Bidra til å styrke Norsk Rikstoto sin metodikk for nyskaping, og bidra aktivt til å skap et godt fagmiljø for innovasjon

Kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning innen tjenestedesign på Bachelor nivå.
  • Sterk forretningsforståelse og erfaring innen design av digitale tjenester.
  • Erfaring med og kjennskap til spillmarkedet er en fordel.
  • 3 -10 års relevant erfaring med tjenestedesign

Personlige egenskaper:

En rollemodell for Norsk Rikstotos verdier og kultur. Tenker nytt, utfordrer det etablerte og finner nye løsninger. Drevet av å bygge sterke team og skape gode resultater og er en utpreget lagspiller.

En god blanding av kreativitet og struktur i ditt arbeid

Du tar initiativ, er fleksibel, har gode kommunikasjonsevner og er opptatt av bygge gode relasjoner til kolleger og kunder. Er en utpreget kultur bygger i organisasjonen.

Vi tilbyr:

  • Faglig sterkt miljø med dedikerte medarbeidere som brenner for selskapet
  • Plass og rom for kreative idéer og initiativ
  • Vi legger vekt på faglig utvikling i et godt arbeidsmiljø
  • Konkurranse dyktige betingelser med ordnede pensjons- og forsikringsordninger
Powered by Labrador CMS