Ledig stilling:

Training & Development Manager til Plantasjen

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Vi brenner for salg og kundene våre! Om du også brenner for læring og kompetanseutvikling, er du kanskje vår nye Training & Development Manager? Plantasjen er i gang med en ambisiøs omstillingsprosess, og vi er på god vei, men vi trenger et helhetlig og langsiktig kompetanseløft. Vi trenger noen som kan bidra til at vi blir enda bedre i våre møter med kundene, til å formidle vår kunnskap og til å etablere en attraktiv medarbeiderreise.

Arbeidssted: Skjetten

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Vi ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av å utvikle og forankre en læringskultur som sikrer at vi til enhver tid skaper gode kundemøter gjennom å etablere og implementere en overordnet kompetansestrategi i Plantasjen. Med god hjelp av teknologi og digitale verktøy skal våre medarbeidere oppleves som kunnskapsrike, troverdige og selvfølgelig engasjerte.

Stillingen som Training & Development Manager er nyopprettet og rapporterer til HR-direktør (CHRO).

Noen av dine oppgaver vil være å:

  • Utvikle, implementere og forbedre alle trenings- og utviklingsinitiativ i Plantasjen
  • Utvikle og sikre innovative læringsmetoder for alle typer roller i organisasjonen som sikrer god prestasjon i samspill med ledere
  • Kartlegge og utarbeide tiltak ved kompetansegap
  • Utvikle og levere e-læringskurs, workshops og andre opplæringsprogrammer
  • Etablere gode prosesser for talentutvikling og etterfølgerplanlegging
  • Bidra til en verdidrevet kultur gjennom lederutvikling
  • Bidra til digital endring i måten vi drifter, lærer på og samarbeider
  • Å bidra til utvikling og forbedring av performance management prosesser

Kvalifikasjoner

For å lykkes med dette tror vi at du har solid erfaring og kan vise til gode resultater innen L&D, både på operativt og strategisk nivå. Du har ekte lidenskap for fagområdet, god kunnskap om aktuelle trender og er genuint opptatt av hvordan man kan benytte teknologi for å skape effektive initiativer. Det er en fordel med erfaring fra komplekse virksomheter og gjerne med bakgrunn fra beslektede bransjer med et sterkt kundefokus. Du har høyere utdanning innen HR, pedagogikk eller andre relevante fagområder, samt meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Egenskaper

Som person kjennetegnes du ved å være en utpreget relasjonsbygger som drives av å se mennesker og forretning utvikle seg og lykkes sammen. Du har en pedagogisk og troverdig formidlingsevne, ser løsninger og trives med et høyt tempo. Videre tror vi du er strukturert, innovativ og handlekraftig.

Dersom du kjenner deg igjen i dette vil vi gjerne ha deg med på reisen. Plantasjen tilbyr en morsom arbeidsplass med dyktige og engasjerte kollegaer og en sterk merkevare.

Synes du dette virker som en spennende utfordring? Kontakt Visindi AS ved Christian Heiberg, tlf. 992 98 574, Vibeke Bjerknes, tlf. 986 45 381 eller Ingeborg Nyrud, tlf. 404 71 899. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest via www.visindi.no

Om virksomheten

Søk stillingen

I Plantasjen brenner vi for planter. Men framfor alt brenner vi for salg og våre kunder.Vår misjon er å forbedre de mange menneskers liv med planter. Med mer enn 140 butikker i forskjellige format i Norge, Sverige og Finland, er Plantasjen den ledende aktøren for planter i Norden.Takket være våre mer enn 1300 engasjerte medarbeidere med en lidenskap for planter, tilbyr Plantasjen et unikt utvalg planter og løsninger for planter noe vi er veldig stolte over. Bli med og del vår passion!

Plantasjen er Nordens største kjede av hagesentre. Selskapet omsetter for 4 milliarder NOK og er et heleiet datterselskap av RATOS AB som er børsnotert på Nasdaq Stockholm.