Ledig stilling:

Trainor Elsikkerhet AS søker CFO

Stillingen er ikke lenger aktiv

Trainor Elsikkerhet søker en erfaren og mulighetsorientert CFO som vil være en sentral bidragsyter i selskapets ambisiøse vekststrategi.

Arbeidssted: Tønsberg

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Trainor er i vekst og har ambisiøse mål for de neste årene. Selskapet er allerede en ledende aktør innen elsikkerhetsopplæring i Norge, med høy faglig ekspertise, nyskapende kurs og digitale opplæringsløsninger som suksessfaktor. De neste årene er målet å ta en ledende markedsposisjon også i resten av Norden.

Som selskapets CFO vil dine hovedoppgaver være overordnet ansvar for ledelse og koordinering av selskapets økonomi- og finansfunksjon inkludert rapportering til styret, eiere og øvrig ledelse. Sammen med øvrig ledelse vil du være en nøkkelperson i strategiarbeidet med tilhørende endringer og resultatforbedringer. Du vil også bistå med verdivurderinger, oppkjøp og fusjoner.

Vi søker deg med høyere utdanning på masternivå innen økonomi/finans og minimum 8 års erfaring fra liknende roller i selskaper hvor oppkjøp, teknologi og nye tjenester har vært sentralt. Du trives i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, er positiv og jobber målrettet i en hektisk hverdag. Videre har du stor arbeidskapasitet samt god forretnings- og driftsforståelse.

Stillingen inngår i selskapets ledergruppe og rapporterer til CEO.

Arbeidssted: Selskapets hovedkontor ligger i Tønsberg.

Interessert?
Kontakt Visindi AS ved Christian Heiberg, tlf. 99 29 85 74 eller Raluca Rohatin, tlf. 900 72 459.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest via www.visindi.no.

Trainor er et innovativt selskap med fokus på mennesker, holdninger og bærekraftig energi. Et økende behov for opplæring i elsikkerhet gjør at vi også trenger å utvikle og holde oss oppdatert. Vi er stolte av å levere opplæringskurs, digital læring, konsulenttjenester, tekniske løsninger og læringsstyringssystemer som alltid er faglig fornyet, oppdatert og tilpasset kundens behov. Vi tror på tett kontakt med myndigheter og bransjeorganisasjoner for å opprettholde sikkerheten på hver eneste arbeidsplass.