Ledig stilling:

Tripletex søker Team Manager

Annonsen er ikke lenger aktiv

Tripletex er i kraftig vekst, og ønsker å styrke seg ytterligere på ledelse innen utvikling og produkt. I dag har vi over 40 000 kunder og over 150 000 brukere. Tripletex har over 150 ansatte, og vi er over 80 medarbeidere i Utvikling og Produkt. Vi er et heleid norsk selskap som har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Vi er en teknologibedrift med en helt unik kultur drevet frem av verdiene Glede, Tillit og Driv. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vår ledergruppe i utviklingsavdelingen, og for et par måneder siden kunne vi ønske velkommen til Unni, og nå ser vi etter enda en som kan være med å drive og utfordre oss! Blir du med?

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 27. august

Søk på stilling

Hos oss får du innovative og varierte oppgaver i et selskap som bygges på eierskap, ansvar og tillit. Som Team Manager - people and process kommer du til å ha personalansvar for flere team, med egne Team Leads, produkteiere og utviklere. Du kommer til å være en sentral kulturbærer med kontinuerlig fokus på utvikling av ansatte og være tett på vårt produkt. Våre team er vant til å jobbe selvstendig, med stor tillit og takhøyde, men du vil ha ansvar for den gjennomgående prosessflyten. Du blir en del av et engasjert, og faglig dyktig lederteam, som ønsker seg en kollega som vil utfordre, og som blir med i både faglige- og organisatoriske diskusjoner. Du vil få frihet til å forme din egen arbeidsdag, og arbeidsoppgaver i et selskap hvor utvikling og teknologi er prioritert og verdsatt. Det er gøy å jobb i Tripletex utvikling, og vi er stolte av menneskene som jobber hos oss, teamene og produktet vi har skapt.

Hvem er du?

Vi tror du har bakgrunn fra teknologi, gjerne Fintech, og at du tar med deg forståelse for utvikling og prosess. Du har ledererfaring av tverrfaglige team, er vant til å jobbe smidig eller lean og er stolt av hva du har bidratt med gjennom karrieren din. Du trives med endring, er proaktiv og gledes over å være en del av vår vekst.

Vi har store ambisjoner!

Tripletex er fremdeles en startup, men som en del av Visma kan vi tilby deg muligheter til å hente inspirasjon fra et internasjonalt nettverk med likesinnede, i tillegg til lederutvikling og kompetansebygging gjennom sentraliserte talentprogrammer og kurs. Våre ambisjoner er store, og det er viktig for oss å holde på nærheten til våre ansatte, samtidig som vi fortsetter det tverrfaglige samarbeidet. Har du lyst til å være med på å ta eierskap til vår strategi og verdier, og bli med på å løfte vår utviklingsavdeling til neste nivå?

Er du klar for din neste utfordring? Våre rådgivere i Dfind, Ingrid Solheim og Jacob Bruun er tilgjengelig på 46418032 / 92133989 eller [email protected] / [email protected]

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen: Vi kjører prosessen som normalt, men er fleksibel og kan gjennomføre intervjuer på video om dette er ønskelig.