Ledig stilling:

Tryg søker en Produkteier til våre åpne sider – Tryg.no og enter-forsikring.no

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Vi ser etter deg som har en brennende interesse for forretning og utvikling av digitale tjenester, som vil være med å ha det gøy og skape gode kundeopplevelser sammen med seksjonen som håndterer samtlige web disipliner i Tryg Privat. Vi har høy kundevekst og kundene blir stadig mer fornøyd med oss. Dette vil vi fortsette med!

Som Product Owner i Digital Salg og Selvbetjening vil du lage produktplanen og bidra til den strategiske visjonen for nettsidene i Tryg.

Arbeidssted: Bergen.

Søknadsfrist: 21. juni

Søk på stilling

Skap utvikling, vis tillit og ta ansvar

I Tryg bygger vi hverandre opp og vi ser derfor at du er en god lagspiller som trives med å gjøre andre gode. Du ser verdien med å jobbe sammen mot oppsatte mål.

Du har god forståelse for digitale kundereiser og selvbetjening og ser hva som gir verdi både for kunde og Tryg. Du har mot, er løsningsorientert, du er entusiastisk og har masse energi. Du er god til å etablere kontakt med kunder og på tvers i organisasjonen og du har et ønske om å levere på høyeste nivå.

Du har gode kommunikasjonsevner og er dyktig på å formidle og avdekke reelle behov hos kunden. Du ser viktigheten av å samle og analysere informasjon. Definere, implementere og følge opp målinger og resultater når løsningene kommer i produksjon

Du er en målrettet relasjonsbygger, og har stor gjennomføringsevne med et sterkt ønske om å lykkes

Du vil samarbeide tett med eget utviklingsteam og viktige interessenter for å sikre at forretningsverdi og tilbakemelding fra bruker blir oversatt til ny utvikling eller tilpasning av eksisterende løsninger. Utvikle produktplan på bakgrunn av strategi og mål for selvbetjening i Tryg og kommunisere dette til interessenter og utviklingsteam. Det er et tett samarbeid med utviklingsteam og interessenter for å sikre riktig prioritet og leveranser som samsvarer med strategi og krav

Du vil bli en del av en engasjert og faglig dyktig avdeling med digitale innholds utviklere, IT-utviklere, testere, UXer, webanalytiker, designere og AI-team som jobber agilt med fokus på å levere de beste digitale brukeropplevelsene for kundene.

Din kompetanse

Du er god på å lede team og fagspesialister til høy prestasjon, er salg og relasjonsorientert og setter deg høye mål. Du motiveres av høy aktivitet, blir ekstra glad av å skape fantastiske kundeopplevelser.

Du har gjerne erfaring i en lignende digital forretningsutviklingsrolle og utdannelse på høyskolenivå. Erfaring med webutvikling og selvbetjeningsløsninger er også ønskelig. Du har gjerne erfaring med å jobbe datadrevet, agil metodikk og kjennskap til Design Thinking.

Hvorfor Tryg Online ?

I Tryg vil du bli en del av et ambisiøst utviklingsteam med gode muligheter for egenutvikling. Vi liker å være de som gir den beste servicen, de beste løsningene og de som skaper engasjement rundt det vi gjør. Trives du i et sosialt og pulserende arbeidsmiljø, er dette jobben for deg.

Du vil bli en del av en engasjert og faglig dyktig avdeling med digitale innholds utviklere, IT-utviklere, testere, UXer, webanalytiker, designere og AI-team som jobber agilt med fokus på å levere de beste digitale brukeropplevelsene for kundene.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Seksjonsleder Digitalt salg og Selvbetjening – Vegard Erstad, mobil: 98264832. E-post: [email protected]

Søknadsfrist, snarest og innen 21 juni

Powered by Labrador CMS