Ledig stilling:

UI Designer | MiraiEx | Sverige eller Norge

Oslo, Stockholm, Bergen, Flexible Remote

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Ønsker du å designe for fremtiden? Elsker du tanken på å få være UI-ansvarlig for et selskap som vokser i rekordfart? Har du et brennende ønske om å bruke dine ferdigheter i et innovativt miljø?

Arbeidssted: Sveige eller Norge

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Ønsker du å designe for fremtiden? Elsker du tanken på å få være UI-ansvarlig for et selskap som vokser i rekordfart? Har du et brennende ønske om å bruke dine ferdigheter i et raskt og innovativt miljø?

Kanskje er det nettopp deg MiraiEx – fremtidens børs – leter etter! Vi er åpne for kandidater i Oslo-området, Malmø, Stockholm eller andre lokasjoner i Sverige eller Norge.

Hvem er vi?

MiraiEx ble startet i 2017 av en gruppe personer med bakgrunn innen programmering, design og forretningsutvikling, og har på kort tid blitt godt etablert som Norges største kryptovalutabørs. Bakgrunnen var mangel på en plattform hvor nordmenn kunne handle kryptovaluta trygt og enkelt. For ikke lenge siden var kryptohandel en komplisert prosess hvor en måtte oppgi sensitiv informasjon, vente i dagevis og betale gebyrer for å veksle til dollar og euro for å handle Bitcoin hos utenlandske aktører. Vi har nå forenklet prosessen slik at du kan bli kunde på få minutter med Vipps og BankID.

MiraiEx er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, med ambisjoner om å ekspandere videre ut i Norden og stadig innføre nye tjenester. Vår misjon er å ufarlig- og tilgjengeliggjøre fremtidens sparing og investering.

Hva du kan forvente av oss?

Her har du sjansen til å bli en del av en godt finansiert start-up, som skal vokse i rekordfart i tiden fremover. Som UI-designer vil du få en unik mulighet til å ikke bare påvirke våre løsninger, men til å ha det siste ordet. Look and feel er ditt område! Du vil inngå i et tverrfunksjonelt team hvor alle har høy faglig kompetanse i sine felt. Vi er ikke bare er opptatte av å gjøre MiraiEx så bra som mulig, men også hverandre stadig bedre ved å dele kunnskap, utfordre, inspirere og støtte hverandre. Teamet er i daglig kontakt med hverandre for å være kreative sammen, finne de beste løsningene og sørge for å ha et inkluderende arbeidsmiljø hvor alle har det gøy på jobb.

Vi er stolte av å være Norges største kryptovalutabørs og for at vi snart ekspanderer til Sverige. Skal vi holde tritt med vår raske vekst fremover har vi nå et stort behov for en ledende UI-rockestjerne. Det er nettopp du som vil være en av de mange stjernene som skal ta selskapet til neste nivå. Vi står på for å ha en god og engasjerende kultur preget av stå-på-vilje, samhold og et felles ønske om å bygge den beste plattformen for trygg og enkel kryptohandel.

Vi skal sørge for at du vil jobbe med en inspirerende gjeng med masse positiv energi og store ambisjoner. Du vil komme tidlig inn i denne spennende reisen, få eierskap til produkt og være ansvarlig for ditt felt. Vi verdsetter tilretteleggelse for at hver enkelt skal lykkes. Du vil selvfølgelig få alt av nødvendig utstyr, fleksibilitet i form av arbeidssted- og tid og konkurransedyktige betingelser.

Hva skal du gjøre hos oss?

Som UI-designer hos oss vil du bli en del av et faglig sterkt team som har en variert og spennende arbeidshverdag. Vi har tro på tett samarbeid og er i kontinuerlig kontakt med hverandre for å hjelpe til å løse utfordringer. For å lykkes i rollen vil du jobbe tett med de andre dedikerte UX-designere, utviklere og copywritere for å levere kundesentriske, kvalitetsdrevne løsninger til brukerne våre. Du vil være ansvarlig for å designe et designsystem og for å lære oss andre hvordan håndtere designsystem.

Spesifikke arbeidsoppgaver:

 • Hjelpe oss med å forme, vedlikeholde og utvikle et designsystem
 • Sørge for at vår visuelle identitet er fremtredende i produktene våre
 • Kommunisere effektivt med utviklere, andre produktdesignere så vel som interessenter i hele virksomheten
 • Tolke UX-skisser og komme med gode, spennende nytenkende UI-design
 • Være en del av produktutviklingen, være med på workshops, utvikle kreative løsninger

Hvem er vår nye UI-stjerne?

Vi ser etter en engasjert og erfaren UI-designer med en solid portefølje. Du ønsker å bidra både faglig og sosialt, har et ønske om å inspirere andre og å gjøre det som skal til for at både teamet vårt og MiraiEx skal utvikle seg og lykkes. Vi ser etter deg som er sulten på en lederrolle innenfor ditt felt og som ønsker å jobbe i et dynamisk miljø med rom for faglig og personlig utvikling. Da vårt designteam er lokalisert i Sverige ser vi det som en fordel om du også er det.

Andre ting vi ser etter:

 • Relevant utdanning er en fordel
 • Erfaring og kunnskap om beste praksis for å bygge og vedlikeholde designsystemer
 • Sterk kompetanse i digital design
 • Erfaring med å jobbe i Figma
 • Gode grafiske kunnskaper for å kunne være en ressurs på f.eks. SoMe innhold, illustrasjoner o.l.
 • Nysgjerrig og har et ønske om å forstå industrien
 • Gode kommunikasjonsferdigheter
 • Flytende i norsk eller svensk skriftlig og muntlig
 • Kunnskap om UU-krav, eventuelt villig til å lære dette

Veien videre

Er du overbevist om at du hører hjemme hos MiraiEx og har det som trengs for å bli vår nye UI-stjerne, har vi gjort neste steg så enkelt som mulig for deg. Du kan søke med én gang, vi trenger ikke mer enn CV eller LinkedIn profil. Eller så tar du kontakt med Ann Hege i AvantGarde Search for å få tilsendt et prospekt med mer informasjon før du eventuelt søker på stillingen. [email protected].

Powered by Labrador CMS