Ledig stilling:

Utvikler | Flow Technologies

Vi søker en utvikler med teft for produktutvikling!

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Flow Technologies er et raskt voksende helse-tech-selskap som har utviklet en plattform for pasientoppfølging før, under og etter behandling. Tjenesten vår brukes for å hjelpe sårbare pasientgrupper med å lykkes med behandlingen sin, og brukes f.eks til oppfølging av hjertepasienter etter operasjon, unge overvektige med livsstilsendring og unge med funksjonsnedsettelse å leve mer aktive liv. Vi opplever for tiden sterk interesse i Norge og i Tyskland og har nå landet en større funding-runde for å sette fart på produktutvikling og håndtere videre vekst.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Vi ser nå etter en ambisiøs utvikler til å styrke produktutviklings-teamet vårt i Oslo. Du vil jobbe tett sammen med kundene våre for å utvikle fremtidens helsevesen. Problemet vi løser er et globalt problem og vår tjeneste bidrar til å gi langtidssyke pasienter bedre behandling og sparer samfunnet for store kostnader ved at folk holder seg friske lengre.

Teknologier vi jobber med nå er React, React Native, Typescript, Node, GraphQL og HL7 PHIR. Det er altså en stor fordel med Javascript-erfaring, men du vil ha stor innvirkning på teknologiske valg i tiden som kommer.

Flow Technologies er spunnet ut av venture-inkubatoren til Iterate AS, og er i dag et team på 5 med høy kompetanse innen forretning, design og utvikling. I tillegg jobber vi tett sammen med noen av Norges ledende helseinstitusjoner og eksperter. Vi har egne kontorer i inkubatoren til Iterate i Grensen 17 i Oslo sentrum, men legger også til rette for at mye jobb kan gjøres remote. I Iterate har vi støtte fra et av Norges ledende produktutviklingsmiljøer, noe vi benytter flitting i sparring, tilbakemelding og workshops. Som utvikler vil du også kunne ta del i et større fagmiljø i Iterate om ønskelig.

Om du trives med å jobbe i et lite team med høyt tempo og mye ansvar, har erfaring med utvikling av digitale tjenester og trigges av å bruke teknologi for å hjelpe pasienter med å bli friske så ønsker vi å høre fra deg!

Informasjon om stillingen

Vi søker en utvikler med teft for produktutvikling. Rollen er allsidig med teknisk interessante utfordringer og har en krevende, men takknemlig brukergruppe. Brukervennlighet og sikkerhet har høy prioritet. Du vil jobbe i et lite og autonomt team, med høyt tempo som er i ferd med å ekspandere internasjonalt.

Vi søker deg som

 • Vil jobbe i et lite team med stor innflytelse og mye ansvar
 • Bryr deg mer om brukernes opplevelse enn hvilken teknologi du jobber i
 • Ønsker en veldig variert hverdag, hvor du jobber på et produkt som er i stadig endring
 • Har god erfaring med Typescript, React og React Native. Det er en stor bonus med erfaring med HL7 FHIR eller annen helseteknoligi, men ikke et krav
 • Har erfaringer med produktutvikling

Du vil jobbe med

 • Utvikling av fremtidens teknologi for behandling og oppfølging i helsevesenet
 • Produktutvikling i et kompetent tverrfalig team.
 • Og såklart programmering hvor vi benytter Typescript, React og React Native, Node og HL7 FHIR. Du vil selvfølgelig kunne påvirke teknologiene vi benytter, men det er en fordel om du har erfaringer med disse.

Hva vi kan tilby

 • Konkurransedyktig lønn med god pensjon
 • Muligheter for eierandeler i selskapet
 • Stor fleksibilitet i hvor du jobber fra, vi sørger for at du kan jobbe både remote og på vårt kontor i Oslo sentrum
 • Stor frihet under ansvar, både teknisk og i arbeidshverdagen
 • Være med å bygge et nytt selskap og ekspandere i nye land og markeder

Annen informasjon

Oppstart snarest

Nysgjerrig?

Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen? Kontakt en daglig leder Charles Michelson på 908 41 795

Hvordan søke på stillingen?

Send en epost til [email protected], med CV og søknad som beskriver hvorfor du vil jobbe i Flow Technologies.

Frist: Jo før jo bedre - det er en kontinuerlig prosess

Powered by Labrador CMS