Ledig stilling:

Være med i vårt digitaliseringsteam?

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Rælingen kommune søker prosjektleder.

Vi søker etter deg som vil være prosjektleder i arbeid med modernisering, digitalisering og forbedring av arbeidsprosesser i kommunen. I vår arbeidshverdag er vi "koblingsboksen" som kobler behov i organisasjonen sammen med muligheter i markedet. Vi kartlegger prosesser ved bruk av tjenestedesign for å finne nye eller enklere løsninger. Involvering av medarbeidere, innbyggere og næringsliv er viktig for oss.

Arbeidssted: Rælingen

Søknadsfrist: 26. januar

Søk på stilling

Du ønsker å modernisere kommunens tjenester gjennom gode digitale og innovative løsninger, og du vil være en viktig brikke i å bygge et dynamisk og kreativt team som er opptatt av gevinster for brukerne. Hos oss vil du få stort spillerom, og du vil være med og påvirke utformingen av egen arbeidshverdag. Du vil inngå i digitaliseringsavdelingen, som er en avdeling under kommunedirektørens enhet (KDE).

Digitaliseringsavdelingen har til formål å:

 • gjennomføre digitaliseringsprosjekter i tråd med digitaliseringsstrategien og definerte gevinstkrav
 • bidra til digitalisering av tjenester og løsninger for å sikre organisasjonen en robust, formålstjenlig og framtidsrettet utvikling av IKT
 • samhandle med tjenestene om et kunnskapsbasert beslutningsgrunnlag for satsing på digitale løsninger

Dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Lede og koordinere kommunens satsning på RPA (robotisert prosessautomasjon)
 • Lede eller delta i digitaliseringsprosjekter
 • Gjennomføre prosjekter i tråd med kommunens prosjektveileder
 • Sikre god kvalitet på gevinstrealiseringsprosessen som prosjektleder
 • Ivareta kommunens ansvar og interesse i regionalt og nasjonalt samarbeid på prosjektbasis
 • Være oppdatert på relevante digitale løsninger for kommunal sektor
 • Bidra til at kommunen utvikler helhetlige løsninger og sikrer en god virksomhetsarkitektur
 • Spre kunnskap om, inspirere til og identifisere muligheter for digitale løsninger i organisasjonen
 • Bidra til utforming av strategisk grunnlag for digitaliseringsarbeidet i organisasjonen

Nærmeste leder vil være avdelingsleder for digitaliseringsavdelingen.

Kvalifikasjoner

Det er krav om at du har relevant utdannelse på høgskole/universitetsnivå, og du må ha interesse for kommunens samfunnsoppdrag og forståelse for kommunen som en politisk styrt organisasjon. Du har også erfaring med og interesse for automatisering, og gjerne RPA og kunstig intelligens

Det er viktig at du har god forståelse for grensesnittet mellom arbeidsoppgaver og teknologi og generell god IT- og systemforståelse, samt gode kommunikasjonsevner, og god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Dersom du skulle bli innkalt til intervju ber vi deg ta med dokumentasjon på utdanning og arbeidserfaring, i form av vitnemål og tjenestebevis/arbeidsattester.

Du er en person som

 • er nysgjerrig og utforskende
 • har sterk gjennomføringsevne
 • er analytisk og strukturert
 • har gode samarbeidsevner

Vi tilbyr

Vi vet at det å skifte jobb nå i disse dager kan være spesielt utfordrende, og det tar vi seriøst. I Rælingen kommune skal vi legge godt til rette for å ivareta deg på best mulig måte. Du vil få en grundig opplæringsplan og delta i både formelle og uformelle møter, slik at du skal kunne føle deg inkludert selv i en tid hvor mange sitter på hjemmekontor. Hos oss vil du få utfordrende og spennende oppgaver i en kommune i sterk vekst. Her vil du få muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i tett samarbeid med kommunens administrative og politiske toppledelse. Du vil få et inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte ledere og medarbeidere.Rælingen kommune har gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom KLP, blant annet fritidsforsikring. Vi har fleksitidsordning og konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser. Vi har også et velfungerende bedriftsidrettslag som arrangerer turer, kurs, treninger og konkurranser. Hver sommer arrangeres det sommerfest for alle ansatte i kommunen.

Om arbeidsgiveren

Rælingen kommune har ca. 18 500 innbyggere og ligger sentralt i Viken fylke med kort vei til Lillestrøm, Oslo og Gardermoen. Du vil møte en moderne og utviklingsorientert kommune med nærhet til både det urbane og det landlige. Kommunen er i sterk vekst, og de neste årene utvikles det et sentrumsområde på Fjerdingby med boliger, forretninger, helse- og kulturtjenester og nye Fjerdingby skole. I tillegg utvikles Marikollen idrettspark med nye skiløyper, alpinbakker, hoppbakker og friområder sammen med eksisterende fotballbaner og idrettshall.

Rælingen kommune ser mangfold som en styrke, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke på ledige stillinger hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det.