Ledig stilling:

Vi ser etter flere prosjektledere som ønsker å jobbe med de største og mest betydningsfulle digitaliseringsprosjektene i landet!

Stillingen er ikke lenger aktiv.
Deloitte Consulting er i vekst og vi ser nå etter flere konsulenter til Digital Care.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 6. januar

Søk på stilling

Digital Care er en del av tjenesteområdet Industry Solutions og består av et svært kompetent team som jobber med teknologidrevne prosjekter i helsesektoren. Vi bistår våre kunder i prosjekter rettet mot digitalisering i helsesektoren, eksempelvis implementering av elektronisk pasientjournal eller systemer for pasientadministrasjon og klinisk logistikk. Vi jobber i tverrsnittet mellom organisasjon, arbeidsprosesser og teknologi. Våre roller er knyttet til prosjektledelse, opplæring og gevinstrealisering, samt funksjonell prosess- og løsningsdesign. Vi opplever økende oppdragsmengde i forbindelse med store transformasjonsprosjekter i helsesektoren, og vi ønsker nå å styrke vårt fagmiljø ytterligere.

Hvem leter vi etter?

Vi ser etter deg som har erfaring fra store og komplekse teknologidrevne prosjekter innen privat eller offentlig sektor. Du har deltatt i en eller flere implementeringer og ledet hele eller deler av dette arbeidet som intern prosjektmedarbeider eller ekstern konsulent. Om du ikke allerede har vært inne på tanken, så innser du kanskje nå at det vil være utfordrende, men samtidig svært meningsfullt å kunne anvende egen kompetanse til å utvikle fremtidens helsevesen. Potensialet for endringer og forbedringer i helsesektoren er stort, og vi kan garantere at det er veldig motiverende å ta del i dette arbeidet! Som person ser vi etter deg som er genuint interessert i å ta i bruk teknologi for å utgjøre en forskjell og oppnå økt pasientsikkerhet og en bedre arbeidshverdag for helsepersonell.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdanning på masternivå innen teknologi, ledelse eller økonomi.
  • Fra 3 til 8 års relevant erfaring innen prosjektarbeid etter endt utdanning.
  • Må beherske norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
  • Sertifisering innen PRINCE2, Agile, PMP eller TOGAF er positivt, men ikke et krav.
  • Fordel med noe kunnskap om helsesektoren, eksempelvis arbeidsprosesser/organisering. Det vil være et pluss om du også har kjennskap til kliniske systemer, gjerne elektronisk pasientjournal.

Hva kan vi tilby deg?

I Deloitte Consulting får du jobbe med interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig, internasjonalt kunnskapsmiljø. Vi har et faglig arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid, og et svært godt sosialt miljø med stort og variert tilbud til ansatte innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter. Digital Care er en tett sammensveiset gruppe med bred kompetanse. Ledelsen i Digital Care følger opp ressursene i gruppa tett, og alle har en egen coach som har fokus på din kompetanse og karriereutvikling.Rollene du får i prosjekt vil variere, noe som gjør at du får utfordret deg selv kontinuerlig. Likevel vil du aldri stå alene i utfordringer. Vi har kultur for tett oppfølging på prosjekt, og du har alltid en kollega du kan diskutere problemstillinger med.

Hvilken innflytelse vil du få?

Arbeidet ditt vil utgjøre en forskjell, samtidig som du vil få utfordringer i et dynamisk og resultatorientert miljø preget av inkludering og samarbeid. I våre Digital Care prosjekter får du mulighet til å drive prosjektledelse i komplekse prosjekter som kan påvirke flere tusen brukere.Vi har mer enn bare forhåpninger om å finne løsninger. Vi ønsker å bidra på en måte som utgjør en positiv og essensiell forskjell for de rundt oss, våre oppdragsgivere og samfunnet som helhet. Hos Deloitte vil du ha ubegrensede muligheter til å oppnå suksess og realisere ditt fulle potensiale.

Hvem er vi?

Deloitte Consulting er et av de største rådgivningsmiljøene i landet med konsulenter som dekker områder som Strategy, Analytics and M&A, Customer & Marketing, Business Operations, Human Capital og Enterprise Technology & Performance.

Vi bistår store og mellomstore virksomheter i offentlig og privat sektor som står ovenfor komplekse utfordringer, og fungerer både som en rådgiver og en medspiller i implementeringsprosesser. I Norge består vår konsulentvirksomhet av ca. 400 rådgivere, som i tillegg til sin faglige kompetanse besitter betydelig bransjeerfaring innenfor de deler av næringsliv og offentlig forvaltning som vi fokuserer på. Mer informasjon om våre tjenesteområder og bransjer finner du ved å gå inn på våre nettsider.

Om søknadsprosessen

Vi ønsker å motta din CV og søknad snarest mulig, men senest innen 06.01.2020. Søknader vil bli behandlet fortløpende.Vi ser frem til å motta din søknad!

——————————————————————————————————

Til din informasjon benytter vi oss av arbeidspsykologiske testverktøy som en del av våre rekrutteringsprosesser.Vi benytter oss også av en tredjepart til å utføre bakgrunnssjekk for å bekrefte informasjon som fremkommer i din CV og annen søknadsdokumentasjon. Ytterligere informasjon vil bli gitt til aktuelle kandidater. Vi gjør oppmerksom på at bakgrunnssjekk ikke utføres uten samtykke fra søkeren.