Ledig stilling:

Vil du bidra til at norske gründere og vekstselskaper lykkes?

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Nå skal vi bygge Monner 2.0, bli en del av Norges ledende Fintech-selskap!

Monner

Monner er en digital plattform som setter penger i arbeid. Vi setter bedrifter med vekstambisjoner i direkte kontakt med investorer.

Det vi i Monner er mest opptatt av er å bidra til vekst i nye og etablerte gründerbedrifter. Man kan være relativt liten, og likevel skape en stor opplevelse eller ha stor betydning. Monner anerkjenner og støtter de som vil og kan utrette mer, bare de får muligheten. Det gjelder både for bedrifter og investorer.

Arbeidssted
Oslo

Søk på stilling

Monner er en digital plattform som bidrar til vekst i nye og etablerte gründerbedrifter. Vi setter penger i arbeid ved å koble gründerbedrifter direkte med investorer og andre selskaper som får gründeren til å nå sine mål. Monner bygger helt nye finansielle produkter og tjenester som møter de reelle behovene til bedrifter og menneskene bak. Vi er i kraftig vekst og ser nå etter flere dyktige mennesker som ønsker å bli med på å bygge gründernes digitale tjenesteplattform for vekst. 

Om kulturen i Monner:

Monner er markedsleder innen crowdfunding av lån til bedrifter. Nå skal vi akselerere veksten og du har muligheten til å bli med på å skape Monner 2.0. Monner er i dag et sammensveiset team på 14 personer. Alle er eksperter innen sine fagområder, og alle brenner for å skape fantastiske produkter og tjenester for både gründerbedrifter og investorer. Vi er teknologer, designere, markedsførere og økonomer. Vi vet at vi er best sammen og derfor er det å være en god lagspiller og medmenneske egenskaper som er enda viktigere enn å være den beste innen sitt fagfelt. Dersom et sammensveiset team skal yte best, må det bestå av skikkelige folk. 

Dette er selskapet for deg som er opptatt av å bli utfordret og liker å være med på å bygge noe viktig sammen med folk du digger å være sammen med. 

Disse stillingene kan du søke på nå! Monner er i sterk vekst og er nå en scale-up. Vi har enda større ambisjoner og søker etter de dyktigste fagfolkene til å skape Monner 2.0! I dag har vi to stillinger utlyst, og flere kommer, men vi tar også alltid i mot en åpen søknad via [email protected]

Performance Marketer

Performance Marketer Vi ser etter en nysgjerrig og kreativ digital markedsfører som finner triggerpunktene til Monners kunder. I rollen som performance marketer vil du ha ansvar for å både analysere og optimalisere konvertering fra alle kanaler. Du vil jobbe tett med Content & Community Manager i tillegg til å bistå vårt performance byrå med innsikten de trenger for å kunne levere konverterende markedsaktiviteter.
Les mer om stillingen her

Junior Utvikler

Vi ser etter dyktig junior utvikler som har 'stå-på' vilje og er sulten etter teknisk erfaring. Som systemutvikler hos Monner vil du delta i utviklingen av Monners kjernesystemer. Du vil bruke en del tid på utvikling av ny funksjonalitet i Kotlin/Html/CSS, samt devOps oppgaver knyttet til den daglige driften av systemet i AmazonWebService. Som en del av det tekniske teamet vil du også hjelpe til med andre oppgaver i den daglige driften av systemene. Høres dette spennende ut? Søk her