Ledig stilling:

Vil du bli en del av et spennende oppstartsselskap i vekst?

Stillingen er ikke lenger aktiv.
- BRIVO søker nå flere Data Engineers

Dårlig tid, og vil lære mer om stillingen? Hør denne podkasten hvor vi intervjuer Snorre i BRIVO om selskapet og jobben; https://soundcloud.com/meyerhaugen/brivo-data-engineer/s-NIH9P

Hvem er vi?

BRIVO er et rådgivings, prosjektledelse- og tjenesteselskap med utspring i IT-applikasjonsforvaltning og ytelsesovervåking. Vi er i dag syv ansatte, som løser komplekse IT-utfordringer for våre kunder både for egen maskin og sammen med vår partner Red Ocean Technology.

Vi opplever økt oppdragsmengde, og oppdragene vi får blir mer kompliserte – derfor skal vi nå rekruttere flere skarpe Data Engineers som vil ta del i denne spennende vekstfasen. Vi søker deg som ønsker å videreutvikle BRIVO, med spesielt fokus på å pivotere fra konsulentvirksomhet til tjenesteleveranser.

Hva kan du forvente av oss?

Du får mulighet til å være med på å forme selskapet, påvirke hvordan vi jobber og hva vi skal drive med. Sammen med noen av de flinkeste folkene i byn, får du jobbe hos de mest spennende selskapene på tvers av ulike bransjer. Hos oss setter vi balanse jobb og fritid høyt, og vi liker å ha det gøy sammen også utenfor arbeidstid. Du vil få tett oppfølging og utvikling hos oss, samtidig som vi stiller høye krav. Vi har konkurransedyktige betingelser som bonus, fremtidige opsjonsløsninger og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi holder til sentralt i Oslo sentrum.

Hva krever jobben?

Siden vi (fremdeles) er et lite selskap, er det viktig at du kan jobbe selvstendig – samtidig som du setter selskapet og teamet først. For at dette skal være drømmejobben din må du ha genuin interesse for «modern data engineering» (ELT). Om du har fått dette gjennom arbeid som Data Scientist eller fra BI/Datavarehusverden er ikke så viktig, men du bør ha jobbet med faget noen år. Sagt med «stammespråk» bør du ha kjennskap til T-SQL, Json, ETL-verktøy (Azure Data Factory, Snowflake, Informatica eller lignende) og forstå behovet for å lage gode data-visualiseringer. Hvis du i tillegg er kjent med software utviklingsmetodikk som CI/CD, automatisert testing og smidige metoder, vil det være en kjempefordel.

Andre relevante faktorer for å lykkes i jobben;

  • Utvikling av relasjonelle og NoSQL-datamodeller
  • Rapport og visualiserings data pipelines
  • Erafering fra Data science-prosjekter, spesielt data pipelines for Machine Learning
  • Erfaring på Cloud platformer, gjerne fra Google, Microsoft og AWS
  • Kjenne til Lean Startup-metodikk
  • Bruk og utvikling av APIer
  • Like å jobbe selvstendig ute hos kunde, og bygge relasjoner på tvers av ulike fagområder

Siden du er med på å bygge et selskap, ser vi etter personer som har forståelse for hvordan man bør drive og utvikle «lønnsom butikk». Visjonen vår er; Revolusjonerende løsninger som gir ny innsikt for å ta riktige strategiske beslutninger, på tvers av forretningsområder ved bruk av IT-operasjonelle data.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Henrik Andersson i MeyerHaugen AS via [email protected] eller telefon 41 67 07 87.

Søknadsfrist 15. januar 2020, søknader vurderes fortløpende. Søk her