LEDIG STILLING

Vil du bli Kreftforeningens nye forretningsutvikler privatmarked?

Ved vårt hovedkontor i Oslo er det ledig stilling som spesialrådgiver.

Sted

Oslo

Frist

19.02.23

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Spesialrådgiver

Kontaktperson

Daniel Heian

leder for privatmarked

Telefon

I Kreftforeningen jobber det ca. 200 ansatte som hver eneste dag går på jobb med ett felles mål – nemlig å komme enda et skritt nærmere vår visjon: «et liv uten kreft». For å nå et slikt hårete mål, jobber vi i seksjon privatmarked hele tiden med å finne nye måter den norske befolkning kan støtte oss på. Vi vil gjøre enda mer – og her kommer du inn. Vi trenger hjelp til å bli enda mer innovative og til å se enda flere muligheter slik at vi kan sette enda flere gode ideer ut i live. Hvis du kjenner at det allerede nå rykker i innovasjonsfoten, bør du lese videre.

Du blir en del av seksjon privatmarked i kommunikasjons- og innsamlingsavdelingen, med en (om vi får si det selv) over snittet entusiastisk, kreativ og gøyal gjeng. I privatmarked tror vi at et godt arbeidsmiljø er veien til gode resultater for kreftsaken. Derfor har vi etablert fire kjøreregler for teamet, som vi er skikkelig fornøyde med; vi spiller hverandre gode, vi jobber mot samme mål, vi sier det vi gjør og gjør det vi sier og vi feiler heller enn å ikke prøve.

Hva går jobben ut på?

· Bli en fundraising guru og oppdag nye muligheter for privatmarkedet (B2C) som ingen andre har sett før

· Utfør konkurrent- og markedsanalyser som ville gjort Sherlock Holmes misunnelig.

· Være en pådriver for produkt- og konseptinnovasjon i Kreftforeningen, innenfor privatmarkeds ansvarsområder, sammen med et team av superhelter, både internt og eksternt.

· Opprette og følge opp rammer og struktur for innovasjon, testing og implementering av nye konsepter/produkter for privatmarkeds teamet, slik at det blir en lek å lansere nye prosjekter.

· Ingen liker å stå på sidelinjen, antagelig ikke du heller, derfor får du gleden av å lede prosjekter og sikre god gjennomføring selv også.

· Være oppdatert på teknologiske muligheter og verktøy, eller som OpenAI ville sagt det: “Oppdatert på teknologi er som å ha superkrefter i arbeidslivet, det gir deg et fortrinn over konkurrentene og gjør hverdagen din enklere”

Hva bør du ha av erfaring?

 • Høyere utdannelse er fint, så vi ser gjerne at du har relevant høyere utdannelse på minst bachelornivå. Men skal vi være helt ærlige så er erfaring og hvem du er det aller viktigste.
 • Mange søker 20-åringer med 40 års erfaring, ikke denne gangen. Du har kanskje 2-3 års erfaring, og alder er bare et tall.
 • Du har nok hørt det før, data er viktig. Akkurat det er vi enige i, så noen analytiske egenskaper er nok en fordel at du har.
 • Prosjektledelse kan være skremmende, og selv om du får god støtte, hjelper det om du har noe erfaring fra før.

Hva er viktig for å lykkes i rollen?

 • Vi syntes det kan være slitsomt å ikke ha system på ting. Om du kan bidra med struktur og tar initiativ er det helt supert.
 • Kommersielt anlagt og resultatorientert.
 • Kjenner du at tankene ofte vandrer, at du kanskje tenker litt annerledes. Kreativitet driver oss frem, her skal kreativiteten få blomstre.
 • I en verden full av problemer, fokuserer vi mest på gode løsninger. Vi håper du deler fokuset.
 • Det er fint å være selvstendig, men ting går som regel litt smidigere med gode samarbeidsevner.
 • Du trenger ikke være en sirkusartist, men det er en fordel om du kan håndtere flere ting samtidig.

Noen av godene våre:

 • Ordentlig ordnete forhold: lønn etter avtale, full lønn under sykdom og foreldrepermisjon, pensjonsordning i Statens pensjonskasse for å nevne noe...
 • Fleksibel arbeidstidsordning
 • Mens vi snakker om arbeidstid; vi har sommertid, fri julaften og nyttårsaften, kortere dager i påsken og i julen
 • Ordning for hjemmekontor – om du jobber hjemme eller på kontoret er opptil deg, Daniel og resten av team privatmarked
 • Et skikkelig godt arbeidsmiljø – så godt at vi er sertifisert som et Great Place to work.
 • Tobakksfri arbeidstid – det vil si at ingen snuser eller røyker i arbeidstiden hos oss
 • En kantine som er så god at den fortjener en plass på denne listen!

Har du spørsmål om stillingen, kan du gjerne slå på tråden til leder for privatmarked Daniel Heian på tlf. 930 57 027 eller sentralbord 21 49 49 21.

I tråd med personopplysningsloven ber vi om at alle søknader registreres via vårt rekrutteringssystem samt at det ikke deles sensitive personopplysninger i søknaden. Søknader pr. post eller e-post vil ikke bli vurdert eller besvart.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater via vår samarbeidspartner Semac AS, www.semac.no.

Powered by Labrador CMS