Ledig stilling:

Vil du eie den strategiske posisjoneringen av AION som den ledende aktøren innen sirkularitet?

Stillingen er ikke lenger aktiv

Director Communication and External Affairs

Arbeidssted: Oslo - Fornebu

Søknadsfrist: 22. august 2021.

Søk på stilling

Visste du at det produseres om lag 282 millioner tonn plastavfall i verden hvert år – og bare 15 % av disse resirkuleres inn i nye produkter? Industriaktører med ambisjoner innen sirkularitet og karbonreduksjon strever med å finne kvalitetsløsninger for å øke andelen resirkulert plast i sine verdikjeder. AION skalerer raskt for å ta en ledende posisjon som leverandør av fleksible og sporbare ende til ende-tjenester innen sirkularitet av plast med dokumentert bærekraftseffekt for våre kunder. Slik bidrar AION til å bremse og slanke den totale ressursøkonomien rundt plast og samtidig skape verdi for våre kunder og eiere.

Som Director Communication and External Affairs får du ansvaret for at AION blir en sentral og naturlig tankeleder innen sirkularitet. Du vil arbeide i skjæringspunktet mellom næringsliv, politikk og media, og et sentralt ansvarsområde blir å sikre at AION tar en tydelig posisjon innen sirkulærøkonomi og materialteknologi. Som strategisk rådgiver for CEO vil du ha en variert hverdag og være involvert i selskapets langsiktige posisjon, samtidig som du vil være operativ og dykke ned i detaljer. Rollen vil i tillegg til ekstern kommunikasjon, myndighetskontakt og posisjonering av AION, eie sosiale medier for selskapet og sørge for jevn og høy synlighet i disse. Du vil også involveres løpende i AIONs kunderelasjoner for samarbeid om felles posisjoneringsarbeid. Dette er en ny rolle med stort ansvar og handlingsrom.

For å lykkes i rollen, bør du ha erfaring fra strategisk kommunikasjon og ha god kjennskap til mekanismene i triangelet næring, politikk og media. Du har også gjerne jobbet som journalist, men trives med å være en del av en kommersiell aktør og har teft for å posisjonere et tydelig ESG-selskap. Du har høyere utdannelse innenfor relevant fagområde.

Det er avgjørende at du evner å å bygge gode relasjoner og kommunisere engasjerende og tydelig, både på norsk og engelsk. Du er proaktiv,tar inititiv til både større og mindre prosjekt og er ikke redd for å gjøre jobben selv. Du har mot til å utfordre, påvirke prosesser og bidra til å drive virksomheten fremover, og som en utpreget lagspilller ønsker du å spille dine kolleger gode.

AION er en start-up, men med investeringsvillige og trygge eiere i ryggen. Dette krever at vi som jobber her er fleksible, løsningsorinterte, ambisøse og forretningsorienterte. Vi ønsker oss kolleger som har lyst til å være en del av et vinnerlag, og som har lidenskap og interesse for å løse noen av verdens miljøutfordringer gjennom industrielle, kommersielle løsninger.

Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i utvelgelsesprosessen.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Ida Beinnes Hoff på tlf 489 59 465 eller Sissel Brodtkorb på telefon 412 20 913.

Søknadsfrist er 22. august 2021.

AION utvikler industrielle løsninger for en effektiv og lønnsom sirkulærøkonomi innen plast. Vi er et nytt impaktselskap med ambisiøse vekstmål innen sirkulære volum og karbonreduksjon i våre kunders verdikjede. AION skal bli den ledende sirkulære aktøren innen robuste plastfraksjoner med en skalerbar og teknologiagnostisk forretningsmodell, Circularity as a Service. AION kobler tung industrierfaring og handlekraft med tjenesteinnovasjon og digitale løsninger.

Søk her

Powered by Labrador CMS