Ledig stilling:

Vil du være med å elektrifisere offentlig transport - vi søker flere utviklere!

Bli kjent med SAGA TENIX AS
Stillingstittel: Senior Webutvikler

Arbeidsbeskrivelse:

Vi ser etter en dyktig / ledende utvikler som liker å være en del av et raskt voksende oppskaleringsselskap. Du elsker praktisk koding, og liker å se resultatet av arbeidet gjøre en forskjell i hverdagen til våre kunder. Du ønsker å være med å endre transportverdenen for alltid ved å bruke nye smarte løsninger? Søk nå som Senior / Lead Developer og hjelp oss med å lykkes!

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Din jobb i vårt selskap:

Vi er Saga Tenix og vårt mål er å ta en ledende posisjon og bidra i overgangen til elektrisk transport. Vi har bygget et markedsledende skybasert operativsystem som sørger for å drifte elektriske busser optimalt. For dette bruker vi webteknologier som Java og metoder som maskinlæring og sanntidsdata. Vi utvikler kontinuerlig nye funksjoner for våre kunder. Vi jobber nå med neste versjon av vårt produkt Tenix Charge og søker deg som tror du kan være med å lage markedets beste løsninger. Du vil være en del av et dedikert team av back- og front-end-utviklere, og vil spille en viktig roller i videre utvikling av Tenix Charge. Dine innspill og meninger på hvordan du skal håndtere ting best blir satt stor pris på. Og det er viktig at du er i stand til å lage en effektiv kodebase av høy kvalitet.

Vi ser etter følgende kvalifikasjoner:

  • Minst 5+ års relevant erfaring i lignende roller og / eller lederstillinger
  • Evne til å ta og forklare arkitektoniske valg
  • Erfaring med mikrotjenester og nettsteder
  • Erfaren med Java
  • God forståelse av SCRUM
  • Interessert i Big Data, skalerbarhet, kontinuerlig integrering og levering og "tingenes internett"
  • Smart, energisk og en lagspiller
  • Autonom, kreativ og løsningsorientert

For å få til dette vil vi gi deg:

Vi tilbyr deg en konkurransedyktig lønn basert på erfaring. For noen måneder siden flyttet vi inn i splitter nye lokaler i Bergen Business Park Flesland. Bygget er beliggende kun få meter fra Bybanestopp, og terminalbygget på Bergen Lufthavn. Noen få skritt over torget ligger Comfort Hotel Bergen Airport der vi har tilgang til hotellets restaurant, treningsrom mm.

Høres dette ut som en mulighet for deg? Da vil vi at du trykker på linken, registrerer din CV og søker i dag!

Søk her

Om arbeidsgiveren

Vi startet vårt reise i 2008 og har vært en pioner innen bruk av data til ulike formål innen transport. Vi har nylig hentet kapital fra Norges største VC fond og skalerer nå opp for en internasjonal satsing. Vår produkter samler inn data fra en rekke kilder og er driftskritiske for operatører til blant annet optimal drift av elektriske busser. Ambisjonen vår er høy, men atmosfæren i teamet vårt er uformell og avslappet. Vi jobber hardt og spiller på lag med hverandre. Og vi liker å se at resultatene av vårt arbeid forbedrer offentlig transport og benyttes av millioner av reisende hver dag.

Powered by Labrador CMS