Ledig stilling:

Vil du være med å løse fremtidens samfunnsutfordringer innen helse, mobilitet eller velferd i Sopra Steria?

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Sopra Steria har bygget opp et sterkt fagmiljø med 70 engasjerte spesialister innen design og brukeropplevelse og styrker nå tjenestedesignteamet innen systemorientert design.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 27. november

Søk på stilling

Som tjenestedesigner og konsulent i Sopra Steria får du muligheten til å jobbe med meningsfulle prosjekter der du kan påvirke hverdagen for mennesker sammen med kunden, teamet og menneskene som skal bruke løsningene. Hos oss får du samarbeide med teknologer og utviklere fra et bredt spekter av fagområder. Om du er en trygg prosessleder, god på designmetodikk og har erfaring med systemorientert design, håper vi du vil bidra i utviklingen av fagområdet og tilhørende metodikk i designavdelingen vår.

Hvem er så du?

For å lykkes og trives hos oss er det en klar fordel at du er selvgående, profesjonell og initiativrik, for du skal både se muligheter og sikre at de blir gjennomført. Dessuten jobber vi mye i team, som betyr at du må kunne jobbe godt sammen med andre. Vi tror også du har en bakgrunn som gjør at du har:

  • sterk kompetanse og arbeidserfaring innen tjenestedesign
  • erfaring med systemorientert design
  • en god verktøykasse innen designmetodikk
  • god forretningsforståelse
  • trygg prosesslederevne
  • forankring i strategiske prosesser

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Evy Nilsen på [email protected] eller Ella Ravnanger på [email protected] tlf:+4741405804 .

I Sopra Steria sier vi «Gå sammen. Nå lenger.» Men hva betyr det? Hos oss får du muligheten til å bryne deg på og lære av dyktige designere, i tillegg til at vi har bransjens bredeste fagmiljø for teknologi og digitalisering. Vi er opptatt av godt samarbeid. Det er derfor vi sier at vi går sammen. Du vil også få muligheten til å jobbe med et bredt spekter av prosjekter med stor samfunnsnytte. Det er derfor vi sier at vi når lenger. Vi har vårt eget metodeverk for utviklingsprosjekter med utspring fra designmetodikk og lean, som er forankret i og benyttes av hele virksomheten.

I tillegg har vi Oslos fineste utsikt fra kontorpulten, ettersom vi sitter plassert helt på toppen av Posthuset, rett over Oslo S. Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, i tillegg til bedriftshytter, bidrag til treningssenter og ikke minst en ekstra ferieuke, som til sammen gir seks uker ferie i året. Dessuten har vi mer enn 30 ulike aktivitetsgrupper for eksempel innen idrett, håndverk, gaming og karaoke. Men frykt ikke, deltagelse er høyst frivillig.