Ledig stilling:

Vil du være med å skape fremtidens mediehus? Fullstack-utviklere til å være med og skape fremtidens mediehus søkes!

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 6. desember

Søk på stilling

Egmont Publishing satser sterkt på vekst de kommende årene, og vi søker nå etter fullstack-utviklere som vil være med på reisen. Blir du motivert av å jobbe i en bransje som er i rask endring? Trigges du av å skape tjenester som treffer brukeren rett i hjertet, av å forbedre det eksisterende og å utvikle det nye? Her jobber du aldri alene, men i tverrfaglig samarbeid med forretningsutviklere, innholdsprodusenter og markedsførere. Dette betyr at du har mulighet til å jobbe bredt innenfor en rekke ulike vekstprosjekter. Vi trenger utviklere som ikke er redde for det ukjente og som alltid har en god løsning på lur.

Arbeidsoppgaver

Som utvikler i Egmont Publishing vil du jobbe direkte med kjerneteamet vårt og med mennesker fra vekstkonseptene og produktene våre. Det betyr varierte, spennende og utfordrende oppgaver på tvers av konsepter. Fokus vil ligge på følgende områder:

- Ansvarlig for teknisk utvikling av nye konsept

– hele veien fra tegnebrettet til pilot

- Utvikling av både webapplikasjoner og apper

- Utvikling av integrasjonsløsninger mot tredjeparts

-APIer

- Utvikle prototyper og skalere konsept som tar av i Norge og i Norden

Hvem er du

- Du har et øye for detaljer og brenner for å skape gode brukeropplevelser

- Du er en fremoverlent person som ikke er redd for å tenke nytt og annerledes

- 1-3 års erfaring med system- eller programvareutvikling

- Du er innforstått med at utvikling også innebærer vedlikehold, så DevOps er ikke et fremmedord

- Synes det er spennende å jobbe med produktutvikling og ser sammenhengen mellom teknologi, design og forretning

- Trives med å jobbe i team, samtidig som at du er selvgående

Dette er noe av teknologien vi jobber med

Vi bruker flere ulike teknologier og arkitekturer og vi velger det som passer best for det vi skal bygge. Det er en fordel om du har erfaring med følgende teknologier, men du behøver ikke å kunne si ”check” på alle:

- React.js, Node.js, TypeScript, Docker, .NET, Microservices, AWS, Python, PHP

- Har du erfaring med Wix/Squarespace, Wordpress og Shopify er det også et pluss

Vi kan tilby

- Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver hos et av Norges største mediehus

- Et godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger

- Filmklubb, bedriftsfotball, kor, yoga, treningstimer, bedriftshytter i skjærgården og på fjellet, fresh kantine, og mye mer!

- Konkurransedyktige betingelser

Så hvem er Egmont Publishing?

Vi har et raskt voksende teknologimiljø som du vil bli en sentral del av. Vi forvalter 40 merkevarer, en halv million unike abonnement, våre siter når sammen med TV2.no 3,6 mill nordmenn i uka og via våre merkevarer i sosiale medier har vi over 1 mill følgere. Vi driver blogg.no, og vi har vårt eget influencer byrå, Egmont People. Egmont konsernet består av fire deler; Nordisk film, TV2, Egmont Bøker og Egmont Publishing. Vi har med disse selskapene over 100års historie i mediebransjen. De siste åtte årene har vi i tillegg bygget opp en e-commerce portefølje med selskaper som Jollyroom, Fjellsport og Outnorth. Vi opererer i hovedsak i Norden, men har også en rekke mindre kontorer i resten av Europa. Egmont er en stiftelse, og vi bruker av vårt overskudd til å hjelpe barn og unge. Dette er noe vi er veldig stolte av! Les om noen av dine framtidige kolleger og hva de gjør på Egmont-bloggen: https://blogg.egmont.no/

Hvis du har spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte: Direktør Online & Vekst, Charlotte Pedersen, +47 982 05 512.

Søknadsfristen er 06.12.2020.

Vennligst benytt ”Søk nå” knappen her på siden for å bli betraktet til stillingen. Vi mottar ikke søknader per e-post.

Om Egmont

Egmont er et av Nordens ledende mediekonsern med aktiviteter i 30 land og 6200 medarbeidere. Vi står for godt innhold og digital innovasjon. Vi står bak bl.a. TV 2, Nordisk Film, Cappelen Damm og Egmont Publishing, som gir ut over 700 magasiner.

Egmont er et fond som omsetter for 14,5 milliarder NOK og som deler ut over 120 millioner NOK per år til formål som skal gi barn og unge et bedre liv. I Norge støtter Egmont Fonden Kronprinsparets Fond, Norske Kvinners Sanitetsforening, opprettelsen av Stine Sofie Senteret, Sorgsenteret i Bergen, ForandringsFabrikken og Alternativ til vold.

We bring stories to life.