Ledig stilling:

Vil du være med på å forme den teknologiske fremtiden til merkevarene Swix, Ulvang, Lundhags, Helsport, Toko og Skisporet?

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Vi skal utvide vårt team av digitale utviklere. Er du en erfaren tech-lead, frontend, backend eller fullstack utvikler, så er vi veldig interessert i å snakke med deg!

Som utvikler i Brav, vil du utvikle, vedlikeholde og optimalisere våre digitale produkt plattformer. Du vil samarbeide med andre dyktige, ambisiøse og lidenskapelige utviklere teammedlemmer i et agilt miljø.

Har du en brennende lidenskap for å lage digitale brukeropplevelser? Søk nå, og bli en del av vårt team! Send oss din CV til [email protected]

Arbeidssted: Oslo.

Søknadsfrist: Snarest.

Søk på stilling

Kvalifikasjoner

Backend utvikler

● Minimum 3 års erfaring med utvikling

● Solid erfaring med backend programming

● Erfaring med utvikling av skybaserte utviklingsmiljøer

● Erfaring med å lansere applikasjoner og versjonskontroll for kodebase

● Kunnskap om tilgjengelighet og sikkerhet

● Erfaring med devops

Frontend utvikler

● Minimum 3 års erfaring med utvikling

● Solid erfaring med Javascript, HTML5, CSS3 og frontend bibliotek som React, Vue eller Angular

● Solid kunnskap om implementering og vedlikehold av kode for frontend verktøy ● Forståelse for og erfaring med hele web-utviklingsprosessen

● Erfaring med å utvikle interaktive prototyper

Skisporet utvikler

● Minimum 3 års erfaring med utvikling

● Sterk forståelse og erfaring innen Java økosystemet.

● Erfaring med SQL, HTML, CSS og TypeScript.

● GIS kompetanse vil det være en stor fordel.

● Det er en fordel om du kan noe om disse teknologiene: Vaadin, Leaflet, React, iOS/Swift, Android/Kotlin, MySQL, Git, DevOps, Linux/Docker/Kubernetes, SQL Server.

● Det er en fordel om du er glad i langrenn og har interesse for kart.

Personlige egenskaper

● Profesjonell fremtoning og teamplayer.

● Ekte lidenskap for å utvikle superbra digitale brukeropplevelser

● Evne til å prestere godt i et arbeidsmiljø med høyt tempo

● Du er modig og tør å stå frem i mengden og gjøre noe nytt

● Evne til å håndtere raske endringer i teknologi og markedsbehov

● Nysgjerrig og sulten på å jobbe med de beste teknologiske løsninger

● Høy kvalitet på arbeidet du gjør er aller viktigst for oss

Som utvikler vil du bli en del av vårt digitale utviklingsteam som rapporterer til Head of Systems & Business development. Vårt mål er å bli ledende på digital produktutvikling og vi inviterer deg til å bli med på reisen hvor vi gjør drømmer om til minner.

For spørsmål om stillingene eller selskapet, ta gjerne kontakt med Head of Systems and Business development, Mette Ulven, [email protected], +47 977 07 647

Om Brav:

Brav er en stor aktør i sports- og friluftsbransjen og administrerer noen av de mest innflytelsesrike merkene på markedet, inkludert Swix, Toko, Lundhags, Ulvang og Helsport. Vi eier og driver også den digitale plattformen skisporet.no.

Bravs missjon er å forbedre kundenes livskvalitet. Når vi handler ansvarlig, gjør vi dette ved å koble sammen og utvikle de beste talentene i sports- og friluftsbransjen - og støtte dem til å utvikle og produsere de mest innovative produktene og tjenestene. Brav drives av tre verdier; teamarbeid, lidenskap og mot, med en sterk visjon om å gjøre drømmer til minner - for våre kunder og for våre ansatte.

Brav har kontorer og egne selskaper i Norge, Sverige, Finland, Litauen, Tyskland, Russland, Sveits, Japan og USA. Våre produkter selges i mer enn 30 land over hele verden, se www.brav.com for mer info.

Powered by Labrador CMS