Ledig stilling:

Vipps søker UX designer

Stillingen er ikke lenger aktiv

I Vipps jobber vi hver dag med å gjøre identifikasjon og alle type betalinger befriende enkelt! Med over 3,6 millioner brukere har de aller fleste nordmenn et forhold til Vipps, og vi er stolte av å være Norges raskest voksende merkevare. Med våre tre solide merkevarer, BankID, BankAxept og Vipps, er vi et selskap med over 250 ansatte og bor i flotte lokaler i Barcode sentralt i Oslo.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Nå er vi på søken etter en sterk og erfaren UX designer med erfaring innen tjenestedesign til å hjelpe oss med å bli enda bedre!

Vårt designteam består av syv designere. Seks UX designere og en tjenestedesigner. Alle designere er plassert i produktteam hvor de jobber tett med produkteier og tech-lead for å finne løsninger sammen. I tillegg til dette har vi jevnlig synker innad i designteamet for å lære, dele og løfte designløsninger sammen. Et viktig prinsipp for oss er å dele tidlig og ofte. Derfor har vi designsync 2 ganger i uka. Dette er en uformell møteplass som teamet bruker aktivt. Her får man innblikk i alt som skjer på tvers av Vipps, BankID og BankAxept, slik at alle vet hva som skjer i tillegg til å sikre at vi lager enhetlige brukeropplevelser. Vi deler ofte læring fra brukertester, ber om feedback på tidlige ideer og gjennomfører workshops for å bruke hele designteamet til å løse utfordringer. Figma er vårt hovedverktøy og er valgt for å fremme hyppig og tidlig deling med produktteam og designteam.

Som UX designer vil du jobbe tidlig og eksplorativt for å finne muligheter og skape/validere nye konsepter basert på brukerinnsikt. Du vil også jobbe med iterativ videreutvikling av eksisterende tjenester. En sentral oppgave er å lage prototyper som visualiserer, brukertestes og hjelper teamet med å ta gode valg gjennom hele prosessen. Du vil jobbe tett med utviklere for å sikre endelig implementasjon.

KOMPETANSE

Vi ønsker at du skal være tydelig, like å snakke med brukere og brenne for deres behov. Evne å skape engasjement for brukerbehov i teamet er viktig. Du er selvdreven, tar initiativ og er ikke redd for å gjøre ting uten å spørre om lov. Du må også være komfortabel med det ukjente og like endring.

Du vil eksempelvis jobbe med å skape fremtidens netthandelsopplevelser. Fokus der er Vipps logg inn, utsettelse av betaling og videreutvikling av brukeropplevelsen rundt netthandel. Du vil ha en spesielt viktig rolle for å sikre at alt vi hjelper vippsere med å ha kontroll og oversikt for å unngå dårlige opplevelser. Vipps er en bedrift i rask endring og det er derfor viktig å være komfortabel med å raskt skifte fokus til andre og nye områder.

En kulturell fit er veldig viktig for oss. Våre tre leveregler, #SmartTenkt #PåLag og #NullStress, gjennomsyrer alt vi gjør. Hos oss heier vi på de som tar en for laget, bretter opp ermene og får ting gjort. Det være seg både de litt «kjedelige» oppgavene så vel som større «strategiske» utfordringer. Tar du initiativ og får ting gjort er du en stjerne hos oss.

Høres dette ut som noe for deg vil vi gjerne høre fra deg! Å søke er like enkelt som å sende penger via Vipps - vis interesse ved å trykke på knappen, svar på et par kjappe spørsmål og vipps så har du søkt!

OM SELSKAPET

Vipps er her for å forenkle hverdagen til folk flest.

Vi gjør det befriende enkelt å betale eller å identifisere seg. Det er trygt og gjort på et blunk, akkurat slik det skal være.

I dag er Vipps det ledende selskapet innen smartbetaling i Norge. Gjennom sammenslåingen med BankID og BankAxept leverer vi også en rekke andre betalingsløsninger for person til bedrift, netthandel, faktura og betaling i butikk. Og mer skal det bli, i inn- og utland!

For å komme hit har vi i Vipps alltid tatt i bruk ny teknologi og samarbeidet med andre. Det er mange systemer og ulike interesser som skal spille på lag for at folk skal kunne vippse penger seg imellom, betale i butikken eller logge seg inn for å sjekke selvangivelsen på en trygg og rask måte.

Vi er et norsk selskap som drar nytte av å være en del av et samfunn som raskt tar i bruk ny teknologi. Det er derfor vi kan tilby forenkling i verdensklasse.

Klikk her for å se de andre utlyste stillingene.