Ledig stilling:

ZTL - Senior Software Engineer

Bli med på laget og revolusjoner bransjen sammen med oss som vår nye Senior Software Engineer!

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

I rollen som Seniorutvikler hos ZTL vil du være med på å bygge selve kjerneproduktet i selskapet og sørge for at betalingstransaksjoner gjennomføres trygt, effektivt og sikkert. Din kompetanse, kløkt og erfaring vil være essensiell for at vi skal kunne bygge en god og skalerbar plattform for betalingstjenester mellom bedrifter.

Om oss og vår reise:

ZTL er et fintech-selskap, posisjonert for å dra nytte av mulighetene PSD2-direktivet gir, og utfordrer bankenes domene på betalinger og overføringer. Vår ambisjon er å bli den ledende B2B-betalingsplattformen i Europa hvor du vil spille en sentral rolle i dette. ZTL er startet av Andreas Bjerke og Stein Guldbransen som begge har lang fartstid fra banker som Citibank, Swedbank, JPMorgan, DNB og SEB Markets.

Vi lager et API som kan integreres for alle B2B betalinger og jobber med integrasjon fra flere norske regnskapssystemer i første versjon.

ZTL preget av en gründermentalitet, og vår globale betalingsløsning er bygget på teknologi som bruker PSD2 og andre API på en ny måte. Vi er ledende i Norge på bruk av PSD2 til B2B og skal fortsette å utfordre. Vi opplever god respons på løsningen i markedet og har allerede gjennomført flere finansieringsrunder hvor vi totalt har hentet over 100MNOK fra flere kjente investorer.

Vi består i dag av omtrent 20 personer med bred og tung kompetanse. Tech teamet vårt består av 3 in-house utviklere, samt 5-7 konsulenter. Teknologier vi benytter i dag er blant annet Java, Kotlin, React og Node.js. Bli bedre kjent med oss og vår reise her.

Vi ser viktigheten av å eie vår egen teknologi for å beholde konkurransefortrinnet, og skal oppskalere kraftig in-house fremover. Vi er derfor på jakt etter dyktige, produkt-sentriske utviklere som ikke bare liker teknologi, men som trigges av å skape gode løsninger for kundene våre.

Vi er på utkikk etter deg med følgende kvalifikasjoner:

  • Du har gjerne erfaring som full-stack utvikler, hvor du helst har erfaring med Java og/eller Kotlin.
  • Du er motivert av å jobbe i en DevOps setting og evner å ta ansvar fra start til slutt.
  • Du ser fordelen med å benytte testdrevet utvikling.
  • Du har erfaring med å håndtere løsninger i produksjon.
  • Du er villig til å lære deg nye teknologier for å levere funksjonalitet uavhengig av sted i stacken.

Hva du vil gjøre som vår nye seniorutvikler:

  • Utvikle brukerløsninger for saksbehandling av kundeavtaler og betalingstransaksjoner.
  • Utvikle brukerløsninger for anti-hvitvasking og -svindel.
  • Utvikle løsninger for trygg og sikker overføring over landegrensene.
  • Utvikle integrasjoner med PSD2 APIer for plassering, uthenting og avstemming av transaksjoner.
  • Utvikle brukerløsninger for oppfølging fra partnere som lager regnskapssystem.

Søk på stillingen, og bli med på å revolusjonere bransjen!

Er du interessert? Ta kontakt med Marius Tungesvik på [email protected] (90157768), eller Ole-Jakob Høgset på [email protected] (40605767).

Om ZTL Payment Solutions

Som en utfordrer er ZTL preget av et entreprenørskap og nyskapende tankesett. B2B-betalingsplattformen vår er bygget på smart teknologi ved bruk av PSD2 (Payment Services Directive nr. 2). B2B-betalingsplattformen er integrert i ERP Regnskapssystemer, noe som gjør det enklere og mer kostnadseffektivt for små og mellomstore selskaper å foreta innenlandske og internasjonale fakturabetalinger og hente sanntidsbalanse og siste transaksjoner direkte i deres ERP Regnskapssystemer.

Vår visjon er å utnytte den raske digitaliseringen og regulatoriske endringer som skjer i dagens økonomi, ved å bygge neste generasjons betalingsplattform som kombinerer den beste fremgangsmåten innen fakturabehandling, digital bank og betaling.

ZTL har fått en lisens for betalingsinstitusjon fra Finanstilsynet, inkludert lisenser for betalingsinitieringstjeneste (PISP) og kontoinformasjonstjenesteleverandør (AISP) under PSD2. Vi har en vellykket track record med å skaffe midler fra en liten gruppe kjente norske og svenske investorer, og vi allerede i drift og overfører penger for våre kunder.