Ledig stilling:

Team-, prosjektleder og smidig coach | Capra

Annonsen er ikke lenger aktiv.

Vil du hjelpe selskaper med å levere gode produkter og tjenester på en smidig måte? Vi ser etter flere konsulenter som kan hjelpe våre kunder med teamledelse, produktutvikling, smidig coaching, og organisasjonsutvikling.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Hvordan jobber vi?

Vår tilnærming er å kombinere våre verdier, faglige tyngde og tidligere erfaringer med en god dose pragmatisme i alt vi gjør.

Verdiene våre er de egenskapene som gjennomsyrer våre ansatte og måten vi driver selskap på. Dette skal være holdepunktene som driver Capra i den retningen vi ønsker, og ligge til grunn for alle beslutninger vi tar.

  1. Åpen - Vi er uformelle, ærlige, sier i fra og lytter
  2. Uselvisk - Vi er inkluderende, og vi bryr oss
  3. Lærende - Vi lærer mye og fort, og vi lærer bort
  4. Stolt - Vi har yrkesstolthet og føler eierskap
  5. Fleksibel- Vi har fokus på frihet og er åpen for endringer

Den faglige tyngden tar utgangspunkt i blant annet bøker som “Team Topologies”, “Domain Driven Design”, “Accelerate”, “5 Dysfunctions of a Team”, og “Empowered”. Dette er ting vi tar med oss inn i oppdragene våre.

I dag har vi for eksempel oppdrag som teamledere og smidige coacher hos NRK, team- og prosjektledere hos Gjensidige, og sjefsarkitekter hos VY. Her leder vi team, prosjekter og etablerer gode utviklingsorganisasjoner.

Hvorfor tror vi du blir viktig for oss?

I dag er vi er et fagmiljø på ca. 20 konsulenter av totalt rundt 100 ansatte. Nå ser vi en økende etterspørsel etter team- og prosjektledere, samt smidige coacher, med teknisk bakgrunn. Vi tror du, sammen med resten av fagmiljøet, kan ta en viktig rolle hos våre kunder og bidra til å bygge et av Norges sterkeste miljø av denne sorten.

Hva slags bakgrunn tror vi at du har?

Vi har ikke strenge krav til din bakgrunn. Samtidig tror vi likevel det er en fordel at du har vært ute en liten vinternatt før.

Du har kanskje jobbet som team- eller prosjektleder for IT-løsninger 3 til 5 år og sett behovet for en mer smidig tilnærming til hvordan man lager gode produkter, enten i et produkthus eller som konsulent. Kanskje har du coachet et team? Eller kanskje du har vært produktutvikler et sted og ønsker å teste deg som konsulent?

Hva får du av oss?

Vi liker å holde på med ting hvor vi tror vi kan bli en av de beste. Du får tilgang på og muligheten til å utvikle ambisiøse konsulenter i et fagmiljø og selskap som ønsker å bli best i det de holder på med. Du kan for eksempel ta ansvar for kundeutviklingen for en eller flere kunder. Kanskje du tar ansvar for den faglige utviklingen av våre konsulenter. Det finner vi ut av sammen.

Du får også tilgang på et salgsapparat som finner det riktige oppdraget til deg, sammen med deg. Du bruker tross alt mesteparten av din tid hos kunden. Derfor bruker vi mye energi og tid på å finne det riktige oppdraget.

Også får du selvsagt gode betingelser.

Hva forventer vi at du gjør hos oss?

Vi tror du kan bli en verdifull konsulent for kunden du havner hos og som gjerne ser på deg som en partner, fremfor en leverandør. Kanskje du tar du ansvar for å utvikle gode samarbeidsforhold med en eller flere kunder av oss. Du bygger også fagmiljø, for eksempel gjennom interne eller eksterne fagsamlinger, samtidig som du også hjelper andre konsulenter i oppdrag.

Hvem er Capra?

Vi liker å tro vi er et selskap med start-up-følelse internt, samtidig som man får litt stabilitet og stordriftsfordeler. Fagmiljøet vårt er ungt, men faglig sterkt og aktivt som er fullt av lavterskelaktiviteter for alle og enhver.

Vil du vite mer?

Sjekk ut bloggen vår, hvor vi blant annet har skrevet om hvordan vi har organisert hele sjappa etter konsepter fra Team Topologies: https://www.capraconsulting.no/blogg/slik-reorganiserer-vi-capra

Eller en episode fra Smidigpodden hvor vi snakker om litt av det samme: https://smidigpodden.no/episode/32-it-konsulentselskapet-som-fjernet-alle-mellomledere-og-innforte-flat-struktur-med-orjan-thygesen-fra-capra-consulting/

Interessert eller nysgjerrig? Ta kontakt da vel! :)
Vi vurderer henvendelser fortløpende.

Søk på stilling

Powered by Labrador CMS