LEDIG STILLING

Tech Talent Sourcer for fremtidens rekrutteringsselskap

Sted Oslo
Frist Snarest
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel Tech Talent Sourcer

Kontaktperson

Erik Falk Hansen Send e-post
CEO and Chief Talent Sourcer 40 43 54 93

Det skjedde i de dager at keiser.. ok, vi stopper der. Vi startet i 2019 og vi digger at teknologibransjen har tatt oss imot så godt som de har. Nå skal vi ansette flere Talent Sourcere som skal få jobbe med rekruttering fra A til Å med noen av landets raskest voksende og mest ambisiøse teknologiselskaper.

Vi begynner å snakke litt om hva du vil få være med på dersom du også blir en AvantGarder sammen med resten av gjengen på Youngstorget.

Hos oss..

 • Vil du, uavhengig av hvem du er og din bakgrunn, få jobbe med rekruttering fra A til Å. Hos oss skal du ikke bare gjøre en liten del av jobben, du skal jobbe med både kandidater og kunder - det mange kaller en 360 prosess.
 • Er alle like viktige og kan bidra like mye. Her handler det ikke om antall års erfaring fra næringslivet. Vi har alle våre styrker og vi skal alle bidra.
 • Skal du få være med å bestemme. Ikke alt, men ganske mye mer enn hva som er vanlig. Nylig bestemte de ansatte hvordan bonusstrukturen skulle være for 2022, ny branding-strategi og at vi skulle flytte fra Spaces til vårt eget kontor. De bestemmer mye mer også, men det kan vi utdype når vi treffes.
 • Skal vi gi deg en solid pre- og on-boarding. En plan som ble utviklet av Fathia i 2020 og som nå Patrick har videreutviklet. Den ble nylig ferdig og vi gleder oss til å bruke Patricks og Fathias arbeid for våre nyansatte.
 • Får du ikke regelmessige helgeturer, bløtkake på bursdagen din og blomster på første arbeidsdag. Vi sparer heller pengene og tar en tur til Alpene eller til en storby som New York eller Barcelona, men vi er likevel ikke fremmede for en PT-sesjon på kontoret, webinarer og skiturer. Det er mye som skjer hos oss og vi har mye artig på agendaen - det må det være når vi har en jobb som krever utrolig mye.
 • Skal du få lov til å jobbe fra hvor du vil. Vi ønsker noen med en tilknytning til Oslo og som popper innom kontoret i ny og ne, men veldig mange av oss jobber mye hjemmefra eller hvor det måtte være, uavhengig av restriksjoner.
 • Skal du få ta ferie når du vil og hvor lenge du vil, og resten av teamet støtter deg i oppdragene dine når du er bortreist.
 • Skal du få en god blanding av fastlønn og bonus.
 • Får du verktøyene du trenger uten at det skal ødelegge våre smidige holdninger og våre smidige måter å jobbe på. Vi bruker f.eks. Teamtailor for rekrutteringsarbeid, Lime-easy for salg, RefApp for referanser, Trello som smidig arbeidsverktøy og Slack for intern kommunikasjon.
 • Får du være en viktig stemme i debatter rundt teknologi, mangfold og inkludering.
 • Får du ditt eget nisjeområde slik at du blir en ekte spesialist på rekruttering innenfor ditt eget område. Akkurat nå har vi ledig plass innenfor alle områdene, det være ledelse, salg, markedsføring, Data Engineering, SW Development, Product, Design m.m. For å bli ekstra god i din nisje får du også et generøst utviklingsbudsjett.
 • Får du være med å «disrupte» den konservative rekrutteringsbransjen. Vi var de første som gikk ut og sa vi skulle sette smidig rekruttering på kartet. Med andre ord, bruke smidige prinsipper og verdier i måten vi jobber på. Kanskje vi til og med er de eneste som jobber slik? Vel, vi håper bransjen følger etter, men med mange tiår med investeringer i prosesser og verktøy så er det vanskelig for den konservative bransjen å legge dette bak seg og heller hoppe på smidigbølgen.

Vel, du får mer, men vi gir oss der. Vi liker å skrive lange og litt annerledes annonser, men nå vil vi heller se på hva du ikke får hos oss. Kanskje litt rart å skrive en annonse hvor man snakker ned seg selv? I hvert fall om du spør «ekspertene», men vi synes det er viktig å være ærlige og gi kandidater et reelt innblikk i hva man går til. So here we go.

Hos oss får du ikke..

 • Hvile på laurbærene og leke dronning eller konge.
 • Verdens høyeste fastlønn og god pensjonsavtale.
 • «Stenge ned» hver dag klokken 15:30 eller hver helg.
 • Lite armer og ben. Vi er fortsatt en startup som har mye å finne ut av.
 • Bare de hyggelige samtalene. Du må nemlig også gi avslag til folk og det er tøft.
 • Stabile dager, uker eller måneder. Det kan gå fra himmel til helvete på 1-2-3, men heldigvis går det mer den positive veien.
 • Forutsigbarhet.

Noen stikkord

Har du erfaring med rekruttering, så er det mulig du har en viss forståelse for hva en jobb som dette innebærer. Likevel er vi såpass forskjellige fra konkurrentene våre at du vil møte på mye nytt. Har du ikke rekrutteringserfaring? Fortvil ikke. Denne jobben inneholder «alt», og her er noen av stikkordene.

Salg, search, bygge nettverk, markedsføring, HR, dokumentasjon, seminarer, nettverkstreff, sosiale medier, lage innhold, latter, tårer, glede, rådgivning.

Hva er våre videre planer som du kan få bli med på?

Går vi tilbake til «ekspertene» så er det nok mange som mener at man ikke skal gi ut alt for mye om hva et selskaps videre planer er. Vi har ikke noe problem med å dele.

Vi skal..

 • Aldri gå vekk fra identiteten vår, som er å jobbe med tech start-ups og scale-ups, men etter hvert som vi vokser skal vi nok også ha et team som jobber mot mer etablerte aktører.
 • Etablere oss i Sverige (vi jobber allerede remote mot Sverige).
 • Kanskje igangsette utvikling av teknologi innenfor området rekruttering
 • Etter alt å dømme også sette opp et nytt team som jobber mot finansbransjen.
 • Fortsette og ha det gøy, jobbe hardt, være oss selv, gi og bidra.
 • Fortsette og utvikle partnerskap med viktige aktører i, og utenfor teknologibransjen.
 • Fortsette og støtte og sponse de fantastiske initiativene som Wake Me Up, CodeAndGo, Ingeniører Uten Grenser og The Ocean Opportunity Lab.

Hvem er så du?

Har du lest så langt så er det et veldig godt tegn. De fire helt essensielle tingene vi er ute etter denne gangen er:

 • Bachelor- eller mastergrad innenfor hva som helst.
 • God på innhold.
 • Uredd og tør å by på deg selv.
 • Interesse for teknologi og næringsliv.

Har du litt rekrutteringserfaring så hadde det vært helt supert. Kanskje du jobber som researcher og dermed mister deler av prosessen og tenker A til Å rekruttering er det du virkelig vil? Kanskje du jobber for et mer tradisjonelt selskap hvor mangfold stort sett er en ting som nevnes utad, men som ikke etterleves? Kanskje du ønsker å være med å disrupte denne konservative bransjen? Eller kanskje du har null rekrutteringserfaring, men alt det andre. Det blir spennende å se!

Før vi glemmer det - hvem er vi?

Vi startet i januar 2019 og hadde som mål å være driveren for mer moderne og smidige rekrutteringstjenester. Bransjen trengte noe nytt og bransjen trengte en mer down-to-earth-holdning. "Hodejegere" var gått ut på dato. Vi ønsket også å være en av de få selskapene som var en ekte spesialist. Vi satser kun på teknologibransjen, kun på rekruttering til faste stillinger, og har egne team som hver har sitt eget område. Vi har til og med et eget team som kun rekrutterer for IoT-selskap.

Siden oppstarten har det gått veldig bra og vi kunne aldri ha klart dette uten fantastiske støttespillere, mentorer, supportere, partnere, kandidater og kunder. Vi var ikke så høye i hatten da pandemien kom, men vi har ingen grunn til å klage. Det har gått bedre og bedre og vi er så takknemlige til alle der ute som har bidratt på en eller annen måte. Nå er vi 17 ansatte som planlegger å være minst 25 innen årsslutt. Vi håper du er en av dem.

Så, hva nå?

Send gjerne gjennom CV eller link til LinkedIn-profil. Skriv også gjerne noen ord om deg selv, men dropp klisjéene. Skriv på din egen måte og vær deg selv. Who knows - kanskje vi blir inspirert av deg og får lyst til å prate med deg?

Har du en spennende profil så skal vi først sende deg et detaljert prospekt med mye mer innhold og bilder. Om vi så skulle ta en kaffe en dag så skal vi sørge for at du får et skikkelig godt innblikk i hvem vi er og selvfølgelig skal du få treffe mange AvantGardere. Mest sannsynlig alle. Til og med hundene og kattene våre; Scampi, Astro, Walter, Elvira og Caya.

Vi håper vi sees :-)

Powered by Labrador CMS