LEDIG STILLING

Utvikler i Amedia

Stor frihet og en mulighet til å påvirke hverdagen til over to millioner mennesker?

Sted

Oslo

Frist

14.11.2022

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Utvikler

Kontaktperson

Ingrid Hovland

Rådgiver - Dfind IT

E-post

Telefon

Hvem er vi?

Amedia er Norges største redaktørstyrte mediehus og største utgiver av lokale aviser. Vårt mål er å styrke demokratiet gjennom å opplyse, informere og utfordre leserne våre. Alt dette med en nonprofit-stiftelse i ryggen. Våre plattformer når ut til over to millioner hver eneste dag, men vi ønsker å nå enda flere! Derfor trenger vi også flere flinke utviklere som vil ta del i en kultur hvor vi lytter til hverandre og spiller hverandre gode.

Rollen hos oss

Vi søker fullstack-utviklere med fokus på frontend til flere av våre team (disse kan du lese mer om nederst i annonsen). Vi jobber sammen i kryssfunksjonelle team organisert rundt produkter, tjenester og plattformer i en mikrofrontend-arkitektur. Hos oss drifter du dine egne applikasjoner og bygger disse i Node.js. At du kan programmere funksjonalitet fra scratch i JavaScript er derfor nødvendig som frontender i Amedia. Du får stor frihet og mulighet til å påvirke teknologi og veivalg, og akkurat nå ser stacken vår slik ut:

  • JavaScript og TypeScript
  • Svelte
  • Node.js,
  • Java, Go, Ruby, Rust og Python
  • Docker og Kubernetes
  • Skyer: Google Cloud Platform, Redpill Linpro Nordic Cloud
  • CMS-er: Stibo Cue, DrPublish, Sanity

Andre verktøy og teknologier som kan nevnes er Slack, Figma, Trello, GitHub, GCP, Kubernetes, Kafka, REST, OpenAPI, gRPC og GraphQL.

Vi har et infrastruktur-team som hjelper teamene med utviklerverktøy, byggesystemer, sikkerhet, motstandsdyktighet, nettverk, osv.

Hvem er du?

Vi håper du har erfaring med, eller interesse for, teknologiene som vi jobber med! Mange av utviklerne våre har høyere utdanning innen IT, men vi er også åpne for andre utdanninger. I tillegg kan relevant erfaring kompensere for manglende utdanning.

Vi ønsker at du:

  • er opptatt av grunnleggende teknologier fremfor spesifikke rammeverk og bibliotek
  • forstår viktigheten av å lage solide løsninger som er vedlikeholdbare og fleksible
  • ikke er redd for å ta del i større endringer og evner å se sammenhengen mellom kortsiktige tiltak og et større mål

Hvorfor jobbe hos oss?

Dersom du ønsker å komme til et sted der du kan være deg selv og få frihet til å velge hvordan du vil løse dine oppgaver, da er Amedia stedet for deg!

Hos Amedia vil du bli en del av et miljø med skikkelig flinke folk, der du vil få muligheten til å prøve, feile og videreutvikle deg både faglig og personlig. Vi tilbyr blant annet et faglig budsjett for hver enkelt ansatt som kan brukes på kurs og konferanser. Hos oss er det kort vei fra idé til lansering, og vi gir rom for utviklerne våre til å påvirke teknologien selv i stor grad.

Vi verdsetter en god balanse mellom arbeid og fritid og legger opp til en arbeidshverdag som passer den enkelte. Vi holder til i moderne lokaler midt i Oslo sentrum, men dersom hjemmekontor fungerer best for deg legger vi til rette for det også.

Høres dette interessant ut? Kontakt med Ingrid Våge Hovland eller Ole Christian Falck i Dfind hvis du ønsker å vite mer.

Noen team som trenger deg:

ID og Tilgang

Amedia har utviklet en identitetsløsning som heter aID. Denne brukes ikke bare av Amedias aviser, men også av andre medieaktører. aID- og tilgang-teamet skal tilby brukeren en friksjonsløs innlogging, bl.a. ved å tilby biometrisk innlogging i tillegg til passord. I tillegg ønsker både interne og eksterne utviklingsteam raskere tilgang til aID-data.Vi har derfor behov for utviklere som behersker Java, Go og Kafka. Erfaring med Devops, f.eks. kubernetes, terraform og ELK-stacken er et pluss.

Abonnementsutvikling

Teamet for abonnementsutvikling skal modernisere abonnementsplattformen vår. I den forbindelse bygger vi moduler for salg, tilbud, selvbetjening, oppsalg og annen funksjonalitet for å kunne gi en god kundeopplevelse. I dette arbeidet trenger vi flere erfarne backendutviklere med Java-/Kotlin-kompetanse og Kafka-erfaring. Webteknologi som React er en fordel men ikke en forutsetning. Erfaring med Devops, f.eks. kubernetes, terraform og ELK-stacken er et pluss.

Innholdsplattform

Innholdsplattformen vår, Amedia Content Platform, er limet mellom journalistverktøy, metadata, dataplattform, eksterne kilder og presentasjonslagene, både på web og i form av mobilapper. Vi har en push-basert arkitektur der vi persisterer innholdet for å være i stand til å møte økende krav til stabilitet, ytelse og skalerbarhet.I dette arbeidet trenger vi flere utviklere med Rust-, Go- og/eller Java-kompetanse. Kafka-, PostgreSQL- og Elasticsearcherfaring er et pluss. Det er en fordel å ha erfaring med CMS-er, men det viktigste er at du er en som setter pris på å utvikle solid programvare.

Brukerpreferanser og mobilbackend

For å kunne tilby leserne det innholdet de er mest interessert i, og kunne tilpasse nyhetsvarsler, utvikler vi en plattform for brukerpreferanser og personalisering. Har vi behov for utviklere med Rust- og Go-kompetanse og erfaring med, eller brennende ønske om, å lage robuste, overvåkbare- og skalerbare systemer. Erfaring med Devops, f.eks. kubernetes, terraform og ELK-stacken er et pluss.

Journalistverktøy

Teamet for journalistverktøy jobber bl.a. med å utvikle bedre arbeidsverktøy for journalistene. I arbeidet med utvikling av fremtidens skriveflate for journalister trenger vi flere utviklere som har erfaring med node.js, Golang, REST-API-er, webteknologi som f.eks. React/Redux. Erfaring med headless CMS som f.eks. Santiy er et stort pluss. Interesse for journalistikk og nyheter likeså. Det viktigste er at du ønsker å lage og forbedre arbeidsverktøyene for dine kollegaer.

Annonseutvikling

Teamet for annonseutvikling skaper verdi for annonsører gjennom utvikling av effektive digitale annonseprodukter og kundereiser. De har lansert vise.no for selvbetjening, og målet er at Amedia skal være markedsledende på virkningsfulle annonseprodukter og rapporteringsløsninger.I annonseutvikling har vi behov for både backend- og frontendutviklere med kompetanse innen node.js, Java, og web-teknologi. Erfaring med Elasticsearch og Sanity er et pluss.

Om arbeidsgiver

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Forretningsideen er den samme i dag som den alltid har vært: Journalistikken. Vi skal fortelle de små og store historiene som samler, engasjerer, og driver lokalsamfunnet fremover. Amedias utviklingsmiljø spiller en nøkkelrolle i suksessen konsernet har hatt de siste årene. Satsingen er avgjørende for at Amedias aviser skal kunne opprettholde sin sterke posisjon i mediemarkedet, og er en forutsetning for videre vekst.

Powered by Labrador CMS