Ledig stilling:

Vil du være med på å forme den teknologiske fremtiden til merkevarene Swix, Ulvang, Lundhags, Helsport, Toko og Skisporet?

Vi skal utvide vårt team av digitale utviklere. Er du en erfaren tech-lead, frontend, backend eller fullstack utvikler, så er vi veldig interessert i å snakke med deg!

Som utvikler i Brav, vil du utvikle, vedlikeholde og optimalisere våre digitale produkt plattformer. Du vil samarbeide med andre dyktige, ambisiøse og lidenskapelige utviklere teammedlemmer i et agilt miljø.

Har du en brennende lidenskap for å lage digitale brukeropplevelser? Søk nå, og bli en del av vårt team! Send oss din CV til [email protected]

Arbeidssted: Oslo.

Søknadsfrist: Snarest.

Søk på stilling

Kvalifikasjoner

Backend utvikler

● Minimum 3 års erfaring med utvikling

● Solid erfaring med backend programming

● Erfaring med utvikling av skybaserte utviklingsmiljøer

● Erfaring med å lansere applikasjoner og versjonskontroll for kodebase

● Kunnskap om tilgjengelighet og sikkerhet

● Erfaring med devops

Frontend utvikler

● Minimum 3 års erfaring med utvikling

● Solid erfaring med Javascript, HTML5, CSS3 og frontend bibliotek som React, Vue eller Angular

● Solid kunnskap om implementering og vedlikehold av kode for frontend verktøy ● Forståelse for og erfaring med hele web-utviklingsprosessen

● Erfaring med å utvikle interaktive prototyper

Skisporet utvikler

● Minimum 3 års erfaring med utvikling

● Sterk forståelse og erfaring innen Java økosystemet.

● Erfaring med SQL, HTML, CSS og TypeScript.

● GIS kompetanse vil det være en stor fordel.

● Det er en fordel om du kan noe om disse teknologiene: Vaadin, Leaflet, React, iOS/Swift, Android/Kotlin, MySQL, Git, DevOps, Linux/Docker/Kubernetes, SQL Server.

● Det er en fordel om du er glad i langrenn og har interesse for kart.

Personlige egenskaper

● Profesjonell fremtoning og teamplayer.

● Ekte lidenskap for å utvikle superbra digitale brukeropplevelser

● Evne til å prestere godt i et arbeidsmiljø med høyt tempo

● Du er modig og tør å stå frem i mengden og gjøre noe nytt

● Evne til å håndtere raske endringer i teknologi og markedsbehov

● Nysgjerrig og sulten på å jobbe med de beste teknologiske løsninger

● Høy kvalitet på arbeidet du gjør er aller viktigst for oss

Som utvikler vil du bli en del av vårt digitale utviklingsteam som rapporterer til Head of Systems & Business development. Vårt mål er å bli ledende på digital produktutvikling og vi inviterer deg til å bli med på reisen hvor vi gjør drømmer om til minner.

For spørsmål om stillingene eller selskapet, ta gjerne kontakt med Head of Systems and Business development, Mette Ulven, [email protected], +47 977 07 647

Om Brav:

Brav er en stor aktør i sports- og friluftsbransjen og administrerer noen av de mest innflytelsesrike merkene på markedet, inkludert Swix, Toko, Lundhags, Ulvang og Helsport. Vi eier og driver også den digitale plattformen skisporet.no.

Bravs missjon er å forbedre kundenes livskvalitet. Når vi handler ansvarlig, gjør vi dette ved å koble sammen og utvikle de beste talentene i sports- og friluftsbransjen - og støtte dem til å utvikle og produsere de mest innovative produktene og tjenestene. Brav drives av tre verdier; teamarbeid, lidenskap og mot, med en sterk visjon om å gjøre drømmer til minner - for våre kunder og for våre ansatte.

Brav har kontorer og egne selskaper i Norge, Sverige, Finland, Litauen, Tyskland, Russland, Sveits, Japan og USA. Våre produkter selges i mer enn 30 land over hele verden, se www.brav.com for mer info.

Powered by Labrador CMS