Annonsørinnhold:

Black Friday er kortsiktig. La oss tenke langsiktig.

Publisert Sist oppdatert

Det er den store Black Friday-uka! I kjølvannet av klimakrisen som er den største globale trusselen etter første verdenskrig, er det høyst nødvendig for innovative selskaper å tenke grønnere (FN).

Akkurat nå er det viktigere enn noensinne at vi tar vare på hverandre, og at vi holder økonomien i gang samtidig som vi tar vare på miljøet. Den beste måten vi kan gjøre dette på, er å kombinere alle disse faktorene. Vi kaller det er vinn-vinn-vinn-situasjon.

“Black Friday” handler om å få deg til å bruke mest mulig penger. Konsumere mer ressurser. Og det er ikke noe vi i GetAccept tror på. I stedet for å starte en stor kampanje for å deg til å bruke mer, lanserer vi en konkurranse for å redde verden og gjøre det til et litt bedre sted”, sier Samir Smajic, CEO i GetAccept.

GetAcccept har lansert en enorm Black Friday-kampanje som ruller fra 20. til 27 november. Ved å registrere selskapet ditt til Black Friday Goes Green, kan du få muligheter til å vinne et helårsabonnement på GetAccept.

Og her kommer twisten: For hver eneste påmelding, planter vi et tre som et symbol på papiret og trærne vi sparer på ved å sende kontrakter digitalt. Trær er viktig for helsen, økonomien, miljøet og fremtiden vår - og ikke minst grunnleggende faktorer på veien for en sunn klode.

1 påmelding = 1 tre opp

Hjelp oss med å gjøre et tre om til en hel skog!

For mer informasjon om kampanjen, klikk deg inn her.

Om GetAccept:

GetAccept er neste generasjons plattform for eSignering, Sales Enablement & Contract Management. Med GetAccept kan du opprette, sende, spore, eSignere og følge opp alle kundene med smarte funksjoner som video, chat i sanntid og AI-basert data. Få fremdrift og driv alle prosesser i mål på en enkel og digital måte. Les mer om mulighetene her.

GetAccept ble tatt inn til ett av de mest prestisjefylte akseleratorprogrammene; Y Combinator i Silicon Valley, California, takket være sin nytenkende og løsningsorienterte produkter. I dag finnes GetAccept med kunder i over 50 land, med kontorer og partnere i San Francisco, Norge, Frankrike, Stockholm, Malmö, UK og Danmark.

Powered by Labrador CMS