Annonsørinnhold:

Norsk lysende High Tech til verden

Publisert Sist oppdatert

Like utenfor Oslo skjer det en lysende utvikling for den norske High Tech -scenen. Rift Labs har i løpet av de fem siste årene bygget seg opp fra en kreativ gründertilværelse til å bli en renommert produsent av filmbelysning i filmverden. Med merkevaren Luxli for deres cutting edge LED-lamper for filmskapere, legger de forholdene til rette for kreativ og profesjonell lyssetting på filmsett, fotostudio og i felten. Rift Labs sin patenterte algoritme og kildekode for fargekomponering, kombinert med en satsning på design og kundeopplevelse sammen med Minoko Design helt fra starten, har gitt dem et kvalitetsstempel i bransjen, og har blant annet ført til prisen «Lucie Tech Award», filmutstyrets ekvivalent til «Oscar».

Rift Labs satser på industriell design

Filmskapere, fotografer og lysmestere er avhengige av lys av høy kvalitet og pålitelighet i sine hektiske arbeidsmiljø, og de har ikke råd til utstyr som kommer i veien. Rift Labs har fra starten av satset på industriell design og for å skape gode bruksopplevelser, der lampene oppleves som friksjonsløse og solide verktøy, men samtidig legger til rette for eksperimentell og profesjonell utfoldelse i øyeblikket.

Som design- og produktutviklingspartner, bidrar Minoko Design med alt fra visjonære og strategiske designkonsepter, inngående brukerforståelse og markedsklare produktløsninger. Designerne jobber parallelt med både de digitale og de fysiske delene av produktene, for å skape en enhetlig og friksjonsfri håndtering av lampene. Luxli lampenes grafiske grensesnitt trekkes frem som en pioner for lamper i filmverden, der Minoko og Rift Labs søker å skape et intuitivt og visuelt tydelig uttrykk som brukere forventer fra moderne teknologiprodukter.

Filmutstyr lever et røft liv på hektiske filmsett, og det settes høye krav til solide og holdbare materialer og konstruksjoner. Det grunnleggende formålet i Minoko’s designarbeid er å skape lamper som svarer til disse fysiske utfordringene, samtidig som de gir en best mulig brukeropplevelse funksjonelt og estetisk, og som kan tas kostnadseffektivt og trygt til markedet. Det er i dette krysningspunktet mellom menneskelige, funksjonelle og økonomiske faktorer at god designdrevet innovasjon oppstår.

Samarbeid bygger suksess

Minoko Design har hatt gleden av å følge Rift Labs' oppbygging av både utvikling, produksjon og logistikk fra sine etablerte fabrikklokaler utenfor Oslo, og Rift Labs er et strålende bevis på at norsk hardwaredesign for et globalt marked er fullt mulig. Minoko Design jobber for å skape gode og langsiktige relasjoner med sine kunder. Dette skaper ikke bare forutsigbarhet i kommunikasjon og økonomi, men er også et middel for å kunne jobbe sammen om langsiktige strategier. At designere og konstruktører kan bidra strategisk og visuelt med opparbeidet knowhow og kompetanse i sine kunders bransjer skaper over tid effektive og fruktbare samarbeid, både for Minoko Design og deres kunder.

Er du interessert i å vite mer om Rift Labs eller Minoko Design?

www.riftlabs.com

www.minoko.no

Powered by Labrador CMS