LEDIG STILLING

Forretningsutvikler | RiksTV og Strim

Vi ser etter en analytisk forretningsutvikler til RiksTV og Strim

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Forretningsutvikler

Kontaktperson

Rune Åsprang

Director of Strim & Director of Products and Services at RiksTV

E-post

RiksTV og Strim har Norges mest fornøyde TV- og strømmekunder og er en del av TV 2-gruppen. Vi står foran en spennende periode med planer om å utvide vårt nedslagsfelt på fiber og strømming, samtidig som vi tar godt vare på våre kunder i det digitale bakkenettet.

Vi ser nå etter en analytisk forretningsutvikler til RiksTV og Strim. Dette er en sentral rolle i organisasjonen, hvor du sammen med andre strategi- og forretningsutviklere jobber tett med ledergruppen, i tillegg til styret og eierne våre i TV 2. I denne rollen vil du være tett på beslutningsprosesser og ha ansvar for å utarbeide strategier, business case og analyser for ledergruppen og styret. 

En viktig del av ansvaret vil også være å bidra med analyser i forbindelse med reforhandling av innholdsavtaler og andre avtaler. Våre forretningsutviklerne er også sentrale i å identifisere nye og spennende forretningsmuligheter. Trives du godt i skjæringspunktet mellom business, teknologi og strategi kan dette være en veldig spennende mulighet for deg. 

 

Litt mer om rollen: 

Du vil jobbe med spennende prosjekter og komplekse problemstillinger relatert til strategi og forretningsutvikling i RiksTV. En viktig del av rollen vil være å bistå med tallgrunnlag og analyser for å legge de beste strategiene for å møte et mediemarked i endring. At du er forretningsorientert og har god økonomisk forståelse er derfor essensielt. Under har vi listet opp noen konkrete arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide analyser og business case for å støtte større forhandlinger og beslutningsprosesser
  • Utarbeide styrenotater, styrepresentasjoner og beslutningsunderlag
  • Delta og lede strategiprosjekter på tvers av RiksTV og Strim
  • Bistå med tallgrunnlag og analyser for å legge de beste forhandlingsstrategiene
  • Bidra til Strim og RiksTV sin produktutvikling gjennom aktiv deltagelse i tverrfaglige team 

For å trives og lykkes i rollen er det en fordel at du har kjennskap til markedet vi opererer i og/eller forretningsmodeller basert på abonnementsinntekter (“recurring revenues”) i media/IT/telekom. 

  

Hva kan du forvente av oss?

Hos oss er du velkommen som du er, uansett hvor du kommer fra, hva du liker, eller hva du ser på TV. Produktene våre er for alle, og det er også arbeidsplassen vår. Vi er en organisasjon med takhøyde for nye ideer og endringer, og hvor vi liker å spille hverandre gode. Vi setter medarbeidertrivsel høyt, og er opptatt av å legge til rette for at folk trives på jobb og har eierskap til målene og det vi driver med. Vi har et ungt miljø som bygger på tillit og åpenhet, hvor vi drar nytte av hverandres kompetanse på tvers av fagområder og team. Vi er organisert etter smidige prinsipper - vi har ikke årlig budsjett- og strategiprosess, men jobber løpende med prioriteringer basert på OKR-rammeverket. 

  

Hvem ser vi etter:

Vi ser etter en analytisk forretningsutvikler med god evne til fremstilling av innsikt, analyse og business case. Du er rå i Excel og Powerpoint og bruker disse verktøyene daglig der du er i dag. Dine fremste styrker er at du er god med tall, har god forretningsforståelse og er flink til å kommunisere enkelt rundt komplekse problemstillinger. Du ser det store bildet, samtidig som du er knallgod på å regne på detaljene. 

Du er metodisk og systematisk i din tilnærming, planlegger fremover og gjør klare prioriteringer. Du er løsningsorientert og proaktiv, og opptatt av å skape resultater sammen med andre. 

Vi ser for oss at du har noen års relevant arbeidserfaring med strategiarbeid og prosjektledelse fra et ledende konsulenthus, og minimum en bachelorutdannelse innen økonomi, teknologi, strategi eller lignende. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for formell utdanning. 

Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette eller synes stillingen virker spennende, ser vi frem til å høre fra deg. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.
  

Søknadsfrist snarest

NB: Vi vurderer søkere fortløpende.

 

Kontaktpersoner:

Rune Åsprang, rune.asprang@rikstv.no 

Pål Bilit Sveen, pal.bilit.sveen@rikstv.no