Annonsørinnhold:

Pandemien presser frem et økende behov for mentorering

Covid-19 har rammet oppstartsmiljøet hardt, og viktigheten av å være del av et nettverk som byr på kompetansedeling og veiledning har aldri vært større. Nå er tiden inne for samarbeid på tvers av kompetanse.

Publisert Sist oppdatert

– Mange startups befinner seg for tiden i en svært sårbar situasjon, og vi ser at gründere har betydelig sterkere behov for å kobles med trygge og kompetente mentorer som hjelper dem på rett spor igjen, forklarer Anniken Fjelberg, co-founder og styreleder ved 657 Oslo.

Takket være støtte fra Innovasjon Norge og Oslo kommune, kan 657 Oslo nå tilby løsninger som svarer direkte på disse behovene. Midlene går ene og alene til å utvikle verdifulle tilbud til gründere i tiden fremover. Blant dem er mentortjenesten SprinterWing, en gründervennlig app som kobler gründere med de beste mentorene i deres økosystem.

– 657 Oslo har som mål å utvikle tilbud som gagner hele økosystemet, det være seg gründere og erfarne mentorer i nettverket, partnere i andre byer, og selvfølgelig også våre egne coworkere. Vi har høye ambisjoner om å løfte og digitalisere vårt tilbud til de gründerne som trenger en hjelpende hånd, forklarer Fjelberg.

Rett veiledning fra rett mentor

Å involvere mentorer som kjenner bransjen gründerne opererer i, kan være avgjørende for startups som kjenner presset i tøffe tider. Samtidig kan det bidra til å redusere risikoen forbundet med å skalere et selskap, under forhold med høy usikkerhet og begrensede ressurser.

– Vi ser at viktigheten av gode matchmakere er nødvendig for å koble de rette mentorene med de rette gründerne, og det ønsker vi å bidra med. Derfor jobber vi nå med å få mentortjenesten SprinterWing opp og gå. Dette håper og tror vi at mange gründere vil dra god nytte av, forklarer Fjelberg.

SprinterWing ble utviklet av norske gründere som hadde behov for et godt tilretteleggingsverktøy for å matche gründere med mentorer. Dette er et behov som deles av mange i økosystemet, blant annet hos coworking spaces, inkubatorer og akseleratorer.

– Det er vanskelige tider for mange, og det krever at vi samarbeider, tenker løsninger og jobber agilt i tiden fremover. Vi håper dette tilbudet kan skape økt verdi for gründere i en usikker tid, avslutter Anniken Fjelberg.

Ønsker dere å bidra som mentor, eller å bli matchet med en dyktig veileder som kan hjelpe dere på bena igjen? Registrer deg i dag! https://657.no/benefit/mentoring/

Powered by Labrador CMS