LEDIG STILLING

Tech Lead | Gnist Consulting

Vil du være med på en inspirerende reise sammen med fremtidens teknologiledere? Da vil vi høre fra deg!

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Tech Lead

Kontaktperson

Amanda Wörne

Talent Sourcer

E-post

Telefon

Kontaktperson

Erik Falk Hansen

CEO and Chief Talent Sourcer

E-post

Telefon

Er du systemutvikler eller arkitekt, og jobber i eller tett på utviklings- eller produktteam? Er du den i teamet som er mest interessert i arbeidsprosess, teamdynamikk, samarbeid, og hvordan dere best kan bygge produktet sammen? Tar du litt ekstra ansvar for at det dere bygger holder mål, og faktisk gjør en forskjell for brukerne? Er du god på å lytte til dine kolleger, inkludere ulike perspektiver og finne den beste løsningen?

Er du klar til å ta ditt neste steg?

Du ønsker

 • å jobbe i eller tett på utviklings- og produktteam, kjenne pulsen, bygge fantastiske produkter og å oppnå effekter
 • Å hjelpe våre kunder med tekniske valg, samt bygge strategisk gode tekniske løsninger
 • å holde deg oppdatert på moderne arkitektur og det siste innen systemutvikling
 • å hjelpe team og mennesker å oppnå sitt beste potensial
 • å utvikle deg som leder, menneskekjenner og teambygger
 • å være en del av Norges ledende miljø på teknologiledelse

Vi tror at du brenner for systemutvikling og forskjellen informasjonsteknologien gjør og kan gjøre for samfunnet vårt. Du vil fortsette å jobbe med systemutvikling og teknologi i mange år, men ønsker å bruke din erfaring til å hjelpe team og organisasjoner å gjøre systemutvikling bedre. Dersom dette er en vei du ønsker å gå så vil vi veldig gjerne høre fra deg.

En kort hilsen fra daglig leder og medgründer, Ellen-Marie:

Hei til deg som leser dette. Takk for at du tok en titt innom annonsen. Vi har nå holdt på i litt over 4 år og er stolte over alt vi har fått til på kort tid. Vi er nå et av de ledende miljøene på teknologiledelse i Norge og det er vi skikkelig stolte av. Du identifiserer deg med våre verdier, frihet, nysgjerrighet og lidenskap og er selv en lagspiller som trives med å spille andre gode; enten det er kundene våre, andre Gnistere, partnere eller konkurrenter. Hos oss blir du en del av et sterkt lag som er rigget for at du skal utvikle deg, prestere og kunne leve det som er et godt liv for deg.

Du må gjerne også se "10 raske med Ellen-Marie", eller kikke innom min LinkedIn-profil.

Stillingen og teamet

Å være Tech Lead for oss, betyr å være en teknisk foregangsfigur som støtter teamet med best practices innen systemutvikling. Hjelper teamet med å bygge rammer og prinsipper som høyner kvaliteten på all kode som leveres ut.

Som Tech Lead i Gnist jobber du i oppdrag hos våre kunder, som oftest som en tett integrert del av deres organisasjon og noen ganger også sammen med andre Gnistere. Du har selv siste ordet på hvilken kunde du vil jobbe for og hva slags type oppdrag du ønsker deg ettersom frihet er veldig viktig for oss. Du vil jobbe innenfor komplekse problemstillinger med fokus på teknologi og vil være kundens sparringspartner.Teknologistacken vil være ulik fra kunde til kunde. Vi vil derfor matche type oppdrag med din profil. For oss er rett innstilling og motivasjonen til å lære og utvikle deg faglig det aller viktigste.

Hva er positivt med å bli en Gnister?

Din utvikling og trivsel betyr alt for oss! Skal vi levere fremragende tjenester til kundene våre, må vi også passe på å ta vare på det unike ved folka våre. Vi har vel så mye fokus på personlig som faglig utvikling.

Av andre positive ting vi ønsker å trekke frem:

 • Vi er et selskap i etableringsfasen og du vil være en viktig bidragsyter i selskapets videre retning, vekst og kultur
 • Du vil få jobbe for et selskap som allerede har en god markedsposisjon og stort kundenettverk
 • Du vil være med å styrke vår posisjon innen teknologiledelse ytterligere
 • Du velger selv det du trenger av utstyr (PC etc) for å ha en effektiv arbeidshverdag
 • Svært solid lønnskompensasjon
 • Stort fokus på deg som enkeltindivid
 • Et mangfoldig miljø og høyt under taket
 • En gjeng som bryr seg – både om hverandre og om samfunnet rundt oss
 • Eierandeler i selskapet

Hvem ser vi etter?

Først og fremst identifiserer du deg med våre verdier; frihet, nysgjerrighet og lidenskap. Du er lidenskapelig opptatt av teknologi og ledelse, og ønsker å utvikle deg innenfor dette. Du har noen år bak deg som systemutvikler, arkitekt eller Tech Lead/ CTO. Som person har du en iboende nysgjerrighet og en drive for å hele tiden utvikle deg selv og omgivelsene rundt deg. Du er en lagspiller og er flink til å spille andre gode. Du brenner for fagfeltet ditt og bryr deg oppriktig om menneskene du møter, og fotavtrykket du setter. Sist, men ikke minst; du snakker og skriver flytende norsk.

Prosessen videre

Du er mest sannsynlig i en jobb du trives i og derfor ønsker vi å gjøre prosessen så enkel og informativ som mulig for deg. Du kan ta kontakt med Amanda Wörne i AvantGarde Search for fullt prospekt og / eller en uformell prat. Amanda kan nåes på amanda@avantgardesearch.no eller +46735001023. Alternativt kan du søke via søkelinken. Per nå trenger vi kun CV og / eller link til LinkedIn profil.

Første møte vil være uforpliktende, uformelt og selvfølgelig konfidensielt. For oss er det viktig at interesserte kandidater får så godt som mulig innblikk i selskapet og våre ambisjoner.

Vi gleder oss masse til å høre fra deg! Velkommen til Gnist – Gjennom nysgjerrighet, frihet og lidenskap skaper vi fremtiden.

Sjekk også ut podcasten vår Kort og Godt med Gnist!