LEDIG STILLING

Forretningsrådgiver | NoA Consulting

Vi er forretningsrådgivere og spesialister innen vekst. Nå søker vi en analytisk sterk rådgiver til teamet vårt i Oslo, er det deg?

Om NoA Consulting

Sted

Oslo, Hybrid Remote

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Forretningsrådgiver

Kontaktperson

Mats Formo

Head of Business Strategy

E-post

Telefon

Vi jobber med strategisk rådgivning, forretningsutvikling og innovasjon sammen med ambisiøse selskap som Strawberry, SR-Bank, SATS, Vestre, Røde Kors, Schibsted og flere. Vi er totalt 30 rådgivere i Oslo og Stockholm.

Vi er et lite team med høyt faglig nivå og felles lidenskap for fag, folk og vekst. Vi har et sterkt eierskap til problemene vi hjelper våre kunder med å løse, og til arbeidsplassen vi sammen bygger.

Vi er stolte av å være en del av NoA, Nordens ledende byråfamilie innen kreativitet, teknologi og forretningsutvikling - og vi jobber tett sammen med kollegaer fra Anorak, Unfold eller våre andre søsterselskap når det gir mening for oppdragene vi skal løse.

Slik hjelper vi selskaper med vekst

Vi kombinerer kommersiell analyse med kreativitet og entreprenørskap for å utvikle strategier og konsepter som er lønnsomme, attraktive og differensierende. Derfor har vi både analytisk og kreativt sterke rådgivere i teamet – alle med god forretningsforståelse. Vi jobber i tverrfaglige team med tydelige mål og leveranser forankret i selskapets ledergruppe eller styre. Vi er ekstremt opptatt av at oppdragene vi gjør skal ha betydelig effekt, gjennom lønnsom vekst, fantastiske kundeopplevelser og sterkere endringskraft i organisasjonen. 

Dette ser vi etter

Vi ser etter nye kollegaer med et par års erfaring fra management consulting og/eller forretningsutvikling i et stort selskap til teamet her i Oslo. Vi trenger deg som er rå på å grave frem og analysere data, samtidig som du evner å bruke innsikten til å gi veloverveide strategiske råd til våre kunder. Som forretningsrådgiver hos oss vil du jobbe i tverrfaglige prosjektteam, og du vil typisk være involvert i flere ulike prosjekter innen strategiutvikling, posisjonering og innovasjon.Vi får gode tilbakemeldinger fra kunder på kommunikasjon, kjemi og samarbeidsevne, og ønsker at vår nye kollega kan bidra til å styrke det ytterligere. For å passe inn er det viktig at du i likhet med oss andre er ekstremt ivrig etter å utvikle deg, slik at du kan ta gradvis mer ansvar i og utenfor prosjekt. 

Lyst til å bli en del av vår gjeng?

Søk med LinkedIn og svar på to spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber og noen av prosjektene våre.